Ušteda na sprovodima branitelja skandalozni cinizam'
-
jabooka
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
Ušteda na sprovodima branitelja skandalozni cinizam'
bla. bla. bla.
procitati mozete ovdje
http://www.jutarnji.hr/vijesti/clanak/a ... ,142449.jl
ne raspravlja mi se da li je to skandalozno. cinicno ili sta vec.
zanima me ovaj dio.
Sedam milijuna kuna, koliko se godišnje izdvaja za braniteljske pokope, zanemarivo je naspram braniteljskih potreba, a za dostojanstvo koje moraju imati nema cijene, istaknuo je.
7mil. kuna?????
pa koliko dodje taj jedan sprovod ili njih umire godisnje na tisuce.
a uzmimo u obzir i cinjenicu da je kosorica rekla da 50% obitelji branitelja koristi takav sprovod.
tko tu koga j? u ovoj drzavi.
procitati mozete ovdje
http://www.jutarnji.hr/vijesti/clanak/a ... ,142449.jl
ne raspravlja mi se da li je to skandalozno. cinicno ili sta vec.
zanima me ovaj dio.
Sedam milijuna kuna, koliko se godišnje izdvaja za braniteljske pokope, zanemarivo je naspram braniteljskih potreba, a za dostojanstvo koje moraju imati nema cijene, istaknuo je.
7mil. kuna?????
pa koliko dodje taj jedan sprovod ili njih umire godisnje na tisuce.
a uzmimo u obzir i cinjenicu da je kosorica rekla da 50% obitelji branitelja koristi takav sprovod.
tko tu koga j? u ovoj drzavi.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
masa branitelja, nema ni za normalan zivot, al zato im drzava daje privilegirani sprovod, jer su zasluzili..koja je to glupost politicara..ali jos gore kad citas komentare o 500 000 branitelja ..bitno je da su se oni pobunili protiv Mesica..e sad koliko sprovod dodje, neznam,lijes, grobnica, cvijece, pa valjda treba platit i za dolazak Kosorice i njenog izaslanstva i platiti vojnike koji odaju pocast itd itd, po tome proizlazi da sve drzava placa u sto sumljam 
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Spol/rod: žensko
- Status: U životnom partnerstvu
- Kontakt:
Ma to su pizdarije, dođe njh cca 8 sa zastavom i puškama i to je to. Djedica postaje sve više nalik kancelaru, obojica bi štedili na svemu osim na vlastitim državničkim perverzijama.
Brojka od 500 iljada branitelja je, međutim, posve drugi par rukavica. Pitam se koliko točno među njima ima parazita koji samo sišu i došli su do tog statusa raznim vezama. Bojim se, previše.
Brojka od 500 iljada branitelja je, međutim, posve drugi par rukavica. Pitam se koliko točno među njima ima parazita koji samo sišu i došli su do tog statusa raznim vezama. Bojim se, previše.
da,..nisu napravili revizuju, pa opet kalkuliraju sa 500 000 branitelja, lakse je ukrast kad pricas, ali samo pricas o tolikim braniteljima,..a nekolicini dajes..ma da je i 10 tisuca kuna,koliko to na godinu umire ili se ubije, branitelja..pogotovo ovi sto se ubiju, vjerovatno se nisu ubili jer im je drzava davala za zivota..zato ce im dati privilegirani sprovod cccc...tamara3 je napisao/la: Brojka od 500 iljada branitelja je, međutim, posve drugi par rukavica. Pitam se koliko točno među njima ima parazita koji samo sišu i došli su do tog statusa raznim vezama. Bojim se, previše.
E, da ga jebes, i moj stari je branitelj i zabole ga jel ce mu pucat plotuni na sprovodu il ne. Al da smo 1991. imali ovoliko branitelja koliko ima danas, rat bi trajao 10 dana! Svaka cast svima koji su se borili, skidam kapu, ali ajmo puckoskolsku matematiku - rat je zavrsio 1995, dakle prije 13 godina, to je 6935 dana (par sim tam). Vele da ima 5 braniteljskih sprovoda dnevno, dakle, to bi bilo 34 675 branitelja koliko je umrlo do sad. Ne znam...il ja ne znam brojat, il nekaj jebeno ne stima. To, naravno, nikako i niti najmanje ne abolira kancelara i ostale nesposobne kretene na vlasti da stede, ali ne na zdravstvu, skolstvu i penzicima. Nek stede na javnoj nabavi, na ministarstvu obrane koje kupuje lijevo i desno sakom i kapom i potpisuje milijardske ugovore za opremu koja se ne koristi ili ne valja. Zapravo...cemu se uzrujavat oko ove teme.
- hedonistica