Tražim curu za seks
-
mournful_ballade
Tražim curu za seks
Ne želim da mi se itko smije ili podsmjehuje. Ovo što pišem mislim savršeno ozbiljno. Lezbijka sam u ranim dvadesetim i nisam nikad spavala sa ženom, a htjela bih to naravno probati. Nisam ni ružna, ni asocijalna, ni glupa, ali ipak ne uspijevam upoznati ženu koja je za nešto više od prijateljstva. Ne tražim od vas ništa, ne tražim vezu, ne tražim da me poslije svega zovete i pitate kako sam, ne tražim sentimentalnosti, ne tražim da budete (ne)iskusne, ne tražim da imate VSS i 3 magisterija i doktorata, nije me briga ako imate muža/dečka/curu/djecu, svejedno mi je tko ste i što ste, samo da ste čiste, uredne i zdrave. Samo želim doživjeti svojih 5 minuta pod suncem kako bih napokon otkrila čari spavanja sa ženom.
mournful_ballade@hotmail.com
mournful_ballade@hotmail.com
- nika331
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
kak ne kužiš?
ne misliš valjda da ću se ja pretrgnuti od napora da bi ti "doživjela svojih 5 minuta pod suncem i otkrila čari spavanja sa ženom," a da ne dobijem ništa zauzvrat. wtf?!?!
ta mlađarija danas je poludila.
ne misliš valjda da ću se ja pretrgnuti od napora da bi ti "doživjela svojih 5 minuta pod suncem i otkrila čari spavanja sa ženom," a da ne dobijem ništa zauzvrat. wtf?!?!
ta mlađarija danas je poludila.
Zadnja izmjena: nika331, dana/u 25 stu 2008 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
from my cold blooded hands!
- fajtericaa
- Status: U braku
-
mournful_ballade
-
mournful_ballade
-
mournful_ballade
-
Gost
Tražim one night stand, odnosno bilo što što mi ijedna od vas želi pružiti. Meni je potpuno svejedno, ne želim nikog opterećivati sa svojim prohtjevima i zahtjevima.nika331 je napisao/la:are you serious or what? o čemu se onda radi u tvom oglasu ak ništa ne tražiš? totalno sam se sad pogubila. amelie pomagajmournful_ballade je napisao/la:Ne, nego jer sam rekla izravno da ne očekujem ništa od vas, nikakve obaveze i slično..
- nika331
al nama nije.mournful_ballade je napisao/la:E, da, i još nešto: ne znam o kakvom pretrgavanju govoriš budući da ja nemam nikakvog iskustva tako da dobar/loš seks za mene ne postoji tj. nemam ga ni s čim usporediti. Što se mene tiče sve je dobro.
-
mournful_ballade
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
27.11. oko 14 sam ti na kolodvoru. jedino ako ces tada da posjetimo koji wc or so. 

Zadnja izmjena: Kroacija, dana/u 25 stu 2008 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
ex invalid_user
-
mournful_ballade
Onda mi je žao, nekakav ludi seks vjerojatno ti ne mogu ponuditi budući da se nisam nikad seksala, a i ne znam što voliš. Kao što rekoh, nisam ružna, vitka sam, imam dugu smeđu kosu, nemam celulita, mogu biti duhovita kad želim, nisam glupa, možemo pričati o koječemu... samo ne znam što ti točno tražiš.
Invalid, na faxu sam tada nažalost
.........
Invalid, na faxu sam tada nažalost
- Peglam_subotom
- Status: U vezi
-
mournful_ballade
Ako govoriš meni, ne, nisam ružna, nisam doduše ni Pamela Anderson, ali izgledam prosječno kao bilo koja druga cura. Ja isto ne znam u čemu je problem i da, lako je reći da sam jadna, što vjerojatno i jesam, ali probajte zamisliti da imate 21. godinu i da nemate koga zagrliti ili poljubiti. Nisam više srednjoškolka da se mogu zadovoljiti s maštarijama.Peglam_subotom je napisao/la:Pa toliko ružna ne možeš biti da ti je takav problem naći neku žensku. Ili sam u krivu?
- Peglam_subotom
- Status: U vezi
Ma ne govorim tebi. Razgovaram s Invalidnom. Ispričavam se ako nisi shvatila, ali mislila sam da sam bila prilično jasna koga ovo ide.mournful_ballade je napisao/la:Ako govoriš meni, ne, nisam ružna, nisam doduše ni Pamela Anderson, ali izgledam prosječno kao bilo koja druga cura. Ja isto ne znam u čemu je problem i da, lako je reći da sam jadna, što vjerojatno i jesam, ali probajte zamisliti da imate 21. godinu i da nemate koga zagrliti ili poljubiti. Nisam više srednjoškolka da se mogu zadovoljiti s maštarijama.Peglam_subotom je napisao/la:Pa toliko ružna ne možeš biti da ti je takav problem naći neku žensku. Ili sam u krivu?
Pamela Anderson je tebi pojam ljepote? OMG
Sretno u potrazi.
-
Black_feniks
- nika331
počni onako objašnjavat u odlomcima.....Ameli je napisao/la:nika331 je napisao/la:are you serious or what? o čemu se onda radi u tvom oglasu ak ništa ne tražiš? totalno sam se sad pogubila. amelie pomagajmournful_ballade je napisao/la:Ne, nego jer sam rekla izravno da ne očekujem ništa od vas, nikakve obaveze i slično..a sta ja tu mogu..
nika331 je napisao/la:počni onako objašnjavat u odlomcima.....Ameli je napisao/la:nika331 je napisao/la:are you serious or what? o čemu se onda radi u tvom oglasu ak ništa ne tražiš? totalno sam se sad pogubila. amelie pomagajmournful_ballade je napisao/la:Ne, nego jer sam rekla izravno da ne očekujem ništa od vas, nikakve obaveze i slično..a sta ja tu mogu..
ka prvo mala je rekla svoje,
ka drugo vi se vrtite ka macke oko vrelog mlijeka,
ka trece , uozbiljite se