Prvo bi cestitala curama na pobjedi protiv Bjelorusije, pogotovo M. Arslanagić, simpatije Penezic

..no, da..one koje prate utakmice i klade se jucer su mogle vidjeti "bisere" od nizozemaca, prva liga , pet tekmi, cetiri izrazita favorita, jedino prolazi, Ajax i pazi sad umnozak tih cetiri utakmice ( u kojima su favoriti dozivjeli potop ) puta 10 kuna (uzet ce mo mali ulog), kretao se od 7 000 kn, pa negdje i preko 8 000 kn, e sad da se covjek zbilja ne bi upitao koliko je tu sporta uopce, a koliko namjestanje, s obzirom da je subota bila ajmo rec "plodonosna" osim Werdera, koji je isto rusio listice sa svojim "potopom"( sva sreca ja sam zakasnila na njemce, pa sam i ostvarila dobitak ), u nedjelju je zbilja ovo sa nizozemcima bio dokaz kako se sve u svijetu da namjestiti, od izbora za predsjednika do obicnih utakmica, no to nije otkrivanje tople vode, ali..zbilja ljuti.. kazu, nije se pametno kladiti, ali cijeli zivot je igra i kladjenje, netko pije i trosi novac na alkohol ili na cigarete i bespotrebne stvari, a netko na kladionice i u nicemu nevalja pretjerivat, bla bla bla, htjela sam samo reci da je u vecini stvari u zivotu, najveca greska ne slustai svoj unutarnji glas ili kako god se zove, taj filing, jer ako se nisi vratio u 5 minuta, a glas ti je govorio, da se vratis i promjenis nesto, ne trebas se niti vracati nakon tih pet minuta, poslije ces snositi sankcije i netrebas se cuditi tome. Tako je i u zivotu, ljudi se okrecu sto im drugi govore, podilaze njima a ne slusaju sami sebe i onda se pitaju zasto su nesretni (paralela zivota i kladjenja).
ovo je kao moj mali blog