to si radila na onom kaucu u kic-a davne '49.Hidden_soul je napisao/la: I ne, ja ti nisam jedna od tih koje dolaze pa se smijulje... niposto.
Svaka zena zasluzuje odredeni respekt. Kakva bih ja to bila osoba kad bih dosla i dovukla neku jadnu zenu a onda je gledala iz prikrajka i smijuljila se!?
jos imam traume. gdje je tu respekt prema zeni, ha?
jesi se ti to vec sa mnom jednom "nalazila"?Ja ne dodem uopce... i smanjim joj neugodu. Steta sto i one najcesce ne znaju da nisam dosla vec me traze po ugovorenom mjestu i misle kako se blamiraju. Ali to su vec neki njihovi crnjaci![]()
ti, da imas socijalnu fobiju?Bas lijepo sto si ksenofobicna, mislim da je ovo pravi trenutak da ti kazem kako sam ja homofobicna, klaustrofobicna a i imam neki blazi oblik akrofobije. Mislim da smo si srodne duse. Ne znam samo sto cemo sa mojom socijalnom fobijom.
okej, mislim da je to to. moja potraga je zavrsena. unajmimo stan, uselimo se i ne moramo imati prijatelje, dapace. meni ces ti bit dovoljna, ja cem tebi. gadjat cemo prolaznike jajima i pravit kolace zajedno. ako volis macke, mozda ti cak jednog dana i dopustim tu bestiju da dise s nama. nisam klaustrofobicna, kukce bas ni ja ne volim. homofobicna sam jako, mrzim aktiviste i politicki sam nekorektna.
zoo, kazes? ja se bojim bestijaAli moze kod mene, da... moze i na nekom javnom mjestu gdje cemo se prepoznati a i uklopiti... ZOO recimo!?
za svaki slucaj stavit cu ti svoju sliku, da me prepoznas:

pohani sir i ti..