susret koji je promjenio tren za V.
-
sanjalica28
susret koji je promjenio tren za V.
samo za nju...
bila je kišna večer..lagano si koračala prema meni pružajući mi ruku i rekla svoje ime..sjeli smo i gledajući prolazili po prvi puta teme koje su otkrivale nas same..
a onda je dosao i taj dan..kada si rekla ja se vracam njoj..i ne idem još dalje..poštujem tvoju iskrenost..ali duboko u sebi znam da nisi sretna..jer u tvojim očima vidim želju za mojim dodirima..čekati ću..ali koliko ne znam..
pusa V.
bila je kišna večer..lagano si koračala prema meni pružajući mi ruku i rekla svoje ime..sjeli smo i gledajući prolazili po prvi puta teme koje su otkrivale nas same..
a onda je dosao i taj dan..kada si rekla ja se vracam njoj..i ne idem još dalje..poštujem tvoju iskrenost..ali duboko u sebi znam da nisi sretna..jer u tvojim očima vidim želju za mojim dodirima..čekati ću..ali koliko ne znam..
pusa V.
- BlackJackie
-
Gost
-
sanjalica28
- Jani
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
sanjalica28 je napisao/la:nisam ne;)) nije potreban prijevod..dovoljan je bio taj tren,ostalo neka sudbina odlučuje..Jani je napisao/la:a? prevedeno na prozaični jezik dobila si špičoku, jel?
ali još gajiš nadu.
kak nisi? pa jel rekla da se vraća njoj? to ti se, draga moja, u rječniku stručne lezbološke terminologije nalazi pod 'š'. š kao špičoka.
inače, i meni je dugo trebalo da shvatim kaj je kaj i kad je špičoka zbilja špičoka. zapetljana je ta stručna terminologija.
ali s vremenom pohvataš. možda ne cure, ali konce svakako.
-
sonya123
-
sonya123
ja da filozofiram, teško !
ja da aludiram, teško, nikog ni ne znam....
ja to samo onako iz vlastite perspektive
a pritom ne mislim niti da je to ok niti da nije....
uglavnom se sve dogodi s razlogom, tu i tamo, a ponekad zbog zajebanog sklopa ne znam onog astrološkog sklopa "zvezda"... ma serem...
ali mislim da sam u pravu.... oko da tih povratnica, nadi kurvi...
ja da aludiram, teško, nikog ni ne znam....
ja to samo onako iz vlastite perspektive
a pritom ne mislim niti da je to ok niti da nije....
uglavnom se sve dogodi s razlogom, tu i tamo, a ponekad zbog zajebanog sklopa ne znam onog astrološkog sklopa "zvezda"... ma serem...
ali mislim da sam u pravu.... oko da tih povratnica, nadi kurvi...
-
sanjalica28
Jani je napisao/la:sanjalica28 je napisao/la:nisam ne;)) nije potreban prijevod..dovoljan je bio taj tren,ostalo neka sudbina odlučuje..Jani je napisao/la:a? prevedeno na prozaični jezik dobila si špičoku, jel?
ali još gajiš nadu.
kak nisi? pa jel rekla da se vraća njoj? to ti se, draga moja, u rječniku stručne lezbološke terminologije nalazi pod 'š'. š kao špičoka.![]()
inače, i meni je dugo trebalo da shvatim kaj je kaj i kad je špičoka zbilja špičoka. zapetljana je ta stručna terminologija.![]()
ali s vremenom pohvataš. možda ne cure, ali konce svakako.
-
sanjalica28
nije bilo dodira..niti će ih biti...stvar je samo gledanja;)mozda su i bili dodiri nastalo bi razočarenje;)femella je napisao/la:Ako je nakon tvojih dodira odlučila vratiti se njoj očito je da joj ona znači više nego ti! Možda sam gruba, ali to ti je draga moja realnost. Nadji si drugu za dodire ili čekaj. U nadi je spas.
mene čeka moja sudbina..
-
sanjalica28
-
sanjalica28
-
sanjalica28
- Russian Roulette
- Kontakt:
-
sanjalica28
-
sanjalica28
-
call_me_not
-
Ja_bu_CICA
Ha haaa, evo ja mogu dat odgovor, ništa od V, sudbina joj uvalila fatalnu M, pa je na kraju sad sa S (nadamo se na vjeke vjekova) 
Zavedi mi um i imas moje tijelo, pronadji mi dusu i imas me zauvijek.
http://www.youtube.com/watch?v=jhm48mp8q98

http://www.youtube.com/watch?v=ykiclUiTraw
http://www.youtube.com/watch?v=jhm48mp8q98

http://www.youtube.com/watch?v=ykiclUiTraw