Ubojice Luke Ritza pušteni na slobodu

Domaće i strane aktualnosti, vijesti, komentari događanja, novinskih članaka, TV emisija, tekstova s CroL naslovnice i općenito svega čime nas mediji svakodnevno bombardiraju.

Odgovorite
tamara3
Just tax the stupid people.
Spol/rod: žensko
Status: U životnom partnerstvu
Kontakt:

Ubojice Luke Ritza pušteni na slobodu

Post Postao/la tamara3 » 21 sij 2009 17:31

http://www.jutarnji.hr/crna_kronika/cla ... ,149235.jl

Četvero maloljetnika osumnjičenih za napad na Luku Ritza i njegova prijatelja nakon tri mjeseca pritvora pušteno je ujutro iz zatvora u Remetincu na slobodu na kojoj će dočekati početak suđenja.
Optužnica protiv napadača na Ritza još nije podignuta, a slučaj je u fazi istrage jer se, neslužbeno doznajemo, još čekaju rezultati dodatnog medicinskog vještačenja koje bi trebalo razjasniti koliko su kobne bile ozljede koje je Luka zadobio u tučnjavi.

Ihaaaaaaaa... živila naša pravna država i živijo naš novi ministar pravosuđa i šef policije.
No uglavnom, ako mi danas dođe da nekog zatučem jer sam ionako ustala na lijevu nogu i moglo bi mi se lako dogodit, neću se uopće suzdržavati.
Kaj će mi bit, da me ne bi slučajno osudili i zatvorili?
Right.

Ameli

Post Postao/la Ameli » 21 sij 2009 17:43

to se moglo i ocekivati kad su u pitanju maloljetnici ici ce na to da im se pruzi "druga "sansa..

Zita

Post Postao/la Zita » 21 sij 2009 18:47

kod ubojstava nema druge sanse
oni su, neovisno o tome sto su maloljetni, itekako dobro znali sto cine, znali su razliku izmedju dobrog i loseg te moraju platiti cijenu
nek zavrse u zatvoru i nek ih malo guze tamo. to im mozda docara bol koju osjeca obitelj ubijenog

filomena
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la filomena » 21 sij 2009 19:23

Ma ja više nemam riječi.
Da ubojice imaju više prava nego obični građani koji kartu nisu štancali.
Mislim... skoro je tako, ne.
Kakvo lakše, teže, planirano ubojstvo... Svako ubojstvo je isto, osim onoga iz samoobrane, i svako treba biti kažnjeno.
Gade mi se!
''Sve su životinje jednake, ali neke životinje su jednakije od drugih.''

Mina

Re: Ubojice Luke Ritza pušteni na slobodu

Post Postao/la Mina » 21 sij 2009 20:21

tamara3 je napisao/la:http://www.jutarnji.hr/crna_kronika/cla ... ,149235.jl

Četvero maloljetnika osumnjičenih za napad na Luku Ritza i njegova prijatelja nakon tri mjeseca pritvora pušteno je ujutro iz zatvora u

jebiga kad ih vise nomogu zadrzat a sudenje ide sporo jesmo jadna drzava a jebiga dok njih pustaju iz pritvora....drzava se bavi temom kako baba taji porez iz karitasa a jebote sistema
ah Faith mi je zauzeto jebiga..

Uh Huh Her

Post Postao/la Uh Huh Her » 21 sij 2009 20:52

Divno.Jednostavno obožavam našu državu i to kako se reagira na odeđrene stvari :roll:

BlackJackie

Post Postao/la BlackJackie » 21 sij 2009 22:20

Što drugo reći nego sramim se naše zemlje po tko zna koji put.

Samo ne razumijem onaj dio gdje kažu: Utvrdit će se KOLIKO SU KOBNE bile ozlijede koje je zadobio Luka Ritz."? Pa zar im nije dovoljno kobno to što je umro od njih?

jabooka

Post Postao/la jabooka » 21 sij 2009 23:08

Mina je napisao/la:jebiga kad ih vise nomogu zadrzat a sudenje ide sporo jesmo jadna drzava a jebiga dok njih pustaju iz pritvora....drzava se bavi temom kako baba taji porez iz karitasa a jebote sistema
nek se drzava bavi tom babom.
pa i nije ti neka usporedba.

a sad svi zapljescimo nasoj pravnoj drzavi. ministru. i sefu policije.
bravoooooooooo!
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.

Zbrkica

Post Postao/la Zbrkica » 21 sij 2009 23:14

jabooka31 je napisao/la:
a sad svi zapljescimo nasoj pravnoj drzavi. ministru. i sefu policije.
bravoooooooooo!
slika

Uh Huh Her

Post Postao/la Uh Huh Her » 21 sij 2009 23:54

BlackJackie je napisao/la:Što drugo reći nego sramim se naše zemlje po tko zna koji put.

Samo ne razumijem onaj dio gdje kažu: Utvrdit će se KOLIKO SU KOBNE bile ozlijede koje je zadobio Luka Ritz."? Pa zar im nije dovoljno kobno to što je umro od njih?
Njima očito to nije dovoljno nego se moraju uvjeriti da je umro baš zbog ozljeda, također zanimanje za to da se od države možda napravi nešto je 0.Da li je uopće potrebo reći išta osim Hrvatsa?

Ameli

Post Postao/la Ameli » 30 lis 2009 09:05

J.J. (16) jedan od napadaca na pokojnog Luku Ritza, premlatio 15-godisnjeg djecaka, 500m od mjesta ubojstva L. Ritza. J.J. odredili pritvor u kojem maksimalno moze biti 3 mjeseca.

*ne shvacam, sto je potrebno, da taj i takvi kao on jos naprave, da bi ih napokon zatvorili na dugogodisnje robijanje.. mozda da napadnu dijete poznatog politicara? ccc..

tamara3
Just tax the stupid people.
Status: U životnom partnerstvu
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 30 lis 2009 10:20

Ma nema tu sreće dok se doista ne počne kažnjavati, od takvih dripaca pa sve do ovih krupnih kriminalaca iz vlade/vlasti. Dok netko napokon ne završi u buksi ili ga se opako ne opali po džepu, to bu se i dalje događalo.

Dapače, bit će sve gore jer se više nitko ne boji sankcija.

come as you are
Status: Solo

Post Postao/la come as you are » 30 lis 2009 17:13

tamara3 je napisao/la:Dapače, bit će sve gore jer se više nitko ne boji sankcija.
jer sankcija nema kad je opet na slobodi i radi iste stvari.
Where words fail, music speaks.

catpower

Post Postao/la catpower » 30 lis 2009 20:02

Žalosno je to da su vještaci upozorili sutkinju da bi mogao ovaj ponoviti kazneno djelo i ona naravno nije slušala stručnjake nego sama odlučila. On bi trebao opet dobiti pritvor,temelje za takvu presudu ima,a sad je pitanje što će sutkinja presuditi!

Jani

Post Postao/la Jani » 31 lis 2009 21:05

Bit će da je na odluku sutkinje utjecala činjenica što je otac maloljetnog J.J.-a medijski poznata osoba. Evo, Vjesnik mu je svojedobno posvetio cijeli članak:
http://www.vjesnik.hr/html/2002/06/07/C ... ?r=crn&c=4
:aha:

lana
Sestra Nanut 1

Post Postao/la lana » 01 stu 2009 02:47

ja bi rado da se u ovakvim slucajevima zaboravi da se radi o maloljetniku. pa nek mu se sudi ko odrasloj osobi i dovidjenja. jer to je vec kriminalac i nema tu popravka.

Nyx

Post Postao/la Nyx » 01 stu 2009 17:41

Da je prilikom mlacenja Luke imao joint u ruci sad bi sjedio u popravnom.Ne zbog mlacenja, zbog jointa.

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 01 stu 2009 20:38

takve bijesne pse bi trebalo umlatit. ja da sam majka il otac luke ritza i da je netko ubio mog sina, vjerojatno bi ga ubila il umlatila, bolio bi me kurac. uglavnom, do smrti, pa nek se tuze.

Odgovorite