Ubojice Luke Ritza pušteni na slobodu
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Spol/rod: žensko
- Status: U životnom partnerstvu
- Kontakt:
Ubojice Luke Ritza pušteni na slobodu
http://www.jutarnji.hr/crna_kronika/cla ... ,149235.jl
Četvero maloljetnika osumnjičenih za napad na Luku Ritza i njegova prijatelja nakon tri mjeseca pritvora pušteno je ujutro iz zatvora u Remetincu na slobodu na kojoj će dočekati početak suđenja.
Optužnica protiv napadača na Ritza još nije podignuta, a slučaj je u fazi istrage jer se, neslužbeno doznajemo, još čekaju rezultati dodatnog medicinskog vještačenja koje bi trebalo razjasniti koliko su kobne bile ozljede koje je Luka zadobio u tučnjavi.
Ihaaaaaaaa... živila naša pravna država i živijo naš novi ministar pravosuđa i šef policije.
No uglavnom, ako mi danas dođe da nekog zatučem jer sam ionako ustala na lijevu nogu i moglo bi mi se lako dogodit, neću se uopće suzdržavati.
Kaj će mi bit, da me ne bi slučajno osudili i zatvorili?
Right.
Četvero maloljetnika osumnjičenih za napad na Luku Ritza i njegova prijatelja nakon tri mjeseca pritvora pušteno je ujutro iz zatvora u Remetincu na slobodu na kojoj će dočekati početak suđenja.
Optužnica protiv napadača na Ritza još nije podignuta, a slučaj je u fazi istrage jer se, neslužbeno doznajemo, još čekaju rezultati dodatnog medicinskog vještačenja koje bi trebalo razjasniti koliko su kobne bile ozljede koje je Luka zadobio u tučnjavi.
Ihaaaaaaaa... živila naša pravna država i živijo naš novi ministar pravosuđa i šef policije.
No uglavnom, ako mi danas dođe da nekog zatučem jer sam ionako ustala na lijevu nogu i moglo bi mi se lako dogodit, neću se uopće suzdržavati.
Kaj će mi bit, da me ne bi slučajno osudili i zatvorili?
Right.
-
Zita
- filomena
- Ja sam: lezbijka
Ma ja više nemam riječi.
Da ubojice imaju više prava nego obični građani koji kartu nisu štancali.
Mislim... skoro je tako, ne.
Kakvo lakše, teže, planirano ubojstvo... Svako ubojstvo je isto, osim onoga iz samoobrane, i svako treba biti kažnjeno.
Gade mi se!
Da ubojice imaju više prava nego obični građani koji kartu nisu štancali.
Mislim... skoro je tako, ne.
Kakvo lakše, teže, planirano ubojstvo... Svako ubojstvo je isto, osim onoga iz samoobrane, i svako treba biti kažnjeno.
Gade mi se!
''Sve su životinje jednake, ali neke životinje su jednakije od drugih.''
- Mina
Re: Ubojice Luke Ritza pušteni na slobodu
tamara3 je napisao/la:http://www.jutarnji.hr/crna_kronika/cla ... ,149235.jl
Četvero maloljetnika osumnjičenih za napad na Luku Ritza i njegova prijatelja nakon tri mjeseca pritvora pušteno je ujutro iz zatvora u
jebiga kad ih vise nomogu zadrzat a sudenje ide sporo jesmo jadna drzava a jebiga dok njih pustaju iz pritvora....drzava se bavi temom kako baba taji porez iz karitasa a jebote sistema
ah Faith mi je zauzeto jebiga..
- Uh Huh Her
- BlackJackie
-
jabooka
nek se drzava bavi tom babom.Mina je napisao/la:jebiga kad ih vise nomogu zadrzat a sudenje ide sporo jesmo jadna drzava a jebiga dok njih pustaju iz pritvora....drzava se bavi temom kako baba taji porez iz karitasa a jebote sistema
pa i nije ti neka usporedba.
a sad svi zapljescimo nasoj pravnoj drzavi. ministru. i sefu policije.
bravoooooooooo!
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
jabooka31 je napisao/la:
a sad svi zapljescimo nasoj pravnoj drzavi. ministru. i sefu policije.
bravoooooooooo!

- Uh Huh Her
Njima očito to nije dovoljno nego se moraju uvjeriti da je umro baš zbog ozljeda, također zanimanje za to da se od države možda napravi nešto je 0.Da li je uopće potrebo reći išta osim Hrvatsa?BlackJackie je napisao/la:Što drugo reći nego sramim se naše zemlje po tko zna koji put.
Samo ne razumijem onaj dio gdje kažu: Utvrdit će se KOLIKO SU KOBNE bile ozlijede koje je zadobio Luka Ritz."? Pa zar im nije dovoljno kobno to što je umro od njih?
J.J. (16) jedan od napadaca na pokojnog Luku Ritza, premlatio 15-godisnjeg djecaka, 500m od mjesta ubojstva L. Ritza. J.J. odredili pritvor u kojem maksimalno moze biti 3 mjeseca.
*ne shvacam, sto je potrebno, da taj i takvi kao on jos naprave, da bi ih napokon zatvorili na dugogodisnje robijanje.. mozda da napadnu dijete poznatog politicara? ccc..
*ne shvacam, sto je potrebno, da taj i takvi kao on jos naprave, da bi ih napokon zatvorili na dugogodisnje robijanje.. mozda da napadnu dijete poznatog politicara? ccc..
- come as you are
- Status: Solo
- Jani
Bit će da je na odluku sutkinje utjecala činjenica što je otac maloljetnog J.J.-a medijski poznata osoba. Evo, Vjesnik mu je svojedobno posvetio cijeli članak:
http://www.vjesnik.hr/html/2002/06/07/C ... ?r=crn&c=4

http://www.vjesnik.hr/html/2002/06/07/C ... ?r=crn&c=4
-
call_me_not