OSIJEK - Lesbp Party
- Uh Huh Her
OSIJEK - Lesbp Party
Planiramo napraviti lesbo party za jedan vikend u Osijeku.
Ima li zainteresiranih cura koje bi došle?
Ima li zainteresiranih cura koje bi došle?
- Uh Huh Her
- Uh Huh Her
Naravno, ekipa, ako ju ja nagovorim. Mada su oni stariji, ali mislim da to neće smetati ako njih vise koje se poznaju dođe.
KarenO, to je super ideja. Totalno sam za to da OPET nesto organiziramo, mada ni prosli put nije bilo lose ako se uzme u obzir koliko smo se slabo angazirale,a koliko je ljudi bilo. ^^
KarenO, to je super ideja. Totalno sam za to da OPET nesto organiziramo, mada ni prosli put nije bilo lose ako se uzme u obzir koliko smo se slabo angazirale,a koliko je ljudi bilo. ^^
- Uh Huh Her
- Uh Huh Her
- Uh Huh Her
Najfinije piće ikada, ono u čemu bi se ja htjela utopitiKarenO je napisao/la:Southern Comfort ?
A, pa super onda, ja imam laptop, ali ne znam koliko je ljudi zainteresirano za moju glazbu hahaha, mada je i to bolje od Ritine gangsta furke.U biti je najbolje da Vlatka pušta.I treba se zvati doslovno sve za koje znamo i onda će biti kul.
Konačno ćemo imati priliku upoznati Kim iz Grabovca.Mislim da ćemo prije upoznavanja biti nervozne kao ova mušica
Hahahahahahahahahahahahahaha.
hahahhah
Ma bit ce to dobro. Skontaj samo koliko je ljudi bilo u Escobaru onaj dan kad smo nesto KVAZI organizirale, jos pola njih nismo ni zvale...
Jedino me ormaruse zivciraju. Puj. Al dobro, to su muski... To mi nije bitno sad.
Sto se tice glazbe, mislim d aje to najmanji problem, Vlatka i Ja The Jubox.

Ma bit ce to dobro. Skontaj samo koliko je ljudi bilo u Escobaru onaj dan kad smo nesto KVAZI organizirale, jos pola njih nismo ni zvale...
Jedino me ormaruse zivciraju. Puj. Al dobro, to su muski... To mi nije bitno sad.
Sto se tice glazbe, mislim d aje to najmanji problem, Vlatka i Ja The Jubox.
- Uh Huh Her
- Uh Huh Her
Pozvat cemo ih iz pristojnosti, mada vec vidim odgovor: NE kad kazes da nece biti pedera i da ce sve biti puno lezbi. 
Naseg *** ne zovem ni POD RAZNO.
E da, jos jednom, sve cuer blizu Osijeka i one dalje, zeljne doci, POZVANE SU! Bilo bi super odazvati se u sto vecem broju, bit ce glazbe, cuge, ali prije svega CURA!
Naseg *** ne zovem ni POD RAZNO.
E da, jos jednom, sve cuer blizu Osijeka i one dalje, zeljne doci, POZVANE SU! Bilo bi super odazvati se u sto vecem broju, bit ce glazbe, cuge, ali prije svega CURA!
Zadnja izmjena: acromium, dana/u 25 sij 2009 16:00, ukupno mijenjano 1 put.
- Uh Huh Her
Upravo tako.acromium je napisao/la:Pozvat cemo ih iz pristojnosti, mada vec vidim odgovor: NE kad kazes da nece biti pedera i da ce sve biti puno lezbi.
Naseg *** ne zovem ni POD RAZNO.![]()
I da, ne morate se bojati jer kao što piše, *** neće biti pozvan NI POD RAZNO.
- Uh Huh Her
- KarenO
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
Jel to onaj TOP caffe ili ? Ne snalazim se baš u Osijeku,znam jedino da je United u onoj Vrbaskoj ulici,znam gdje je galerija likovnih umjetnosti i ekonomski faksUh Huh Her je napisao/la:Konačno je dogovoreno/organizirano.
Ova subota, Top (u podrumu), party![]()
Upad 20 kn, ulaz oko 22 sata.
Cugu svatko donosi za sebe.
Fell in love with a girl.
- Uh Huh Her
Da, to je taj TOP caffe, tamo u Tvrđi pokraj Old Bride Puba.KarenO je napisao/la:Jel to onaj TOP caffe ili ? Ne snalazim se baš u Osijeku,znam jedino da je United u onoj Vrbaskoj ulici,znam gdje je galerija likovnih umjetnosti i ekonomski faksUh Huh Her je napisao/la:Konačno je dogovoreno/organizirano.
Ova subota, Top (u podrumu), party![]()
Upad 20 kn, ulaz oko 22 sata.
Cugu svatko donosi za sebe.Ajd,nije ni to loše
- Uh Huh Her