Hebrang: ‘Umjetna oplodnja nije za žene bez muža’

Domaće i strane aktualnosti, vijesti, komentari događanja, novinskih članaka, TV emisija, tekstova s CroL naslovnice i općenito svega čime nas mediji svakodnevno bombardiraju.

Odgovorite
swayka
Spol/rod: žensko
Ja sam: biseksualka
Status: Solo

Hebrang: ‘Umjetna oplodnja nije za žene bez muža’

Post Postao/la swayka » 15 vel 2009 00:50

weirdo
cudnovata
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la weirdo » 15 vel 2009 03:31

ok, ovo nije atak na žene, ovo je atak na single parents by choice.
to je, naravno bullshit. ljudi moraju imati pravo na djecu. naravno da postoje mnogi kojima bih istu tu djecu odmah uzela ali... ako to počnemo raditi a priori, prije nego i zajebu, gdje smo onda? u jebenoj tiraniji, policijskoj državi, maksimalno iskontrolirani big brother nadzornim kamerama na svakih 2 metra. onda smo stvarno u kurcu. mali, jadni i nemoćni. i kada ljudi shvate da nam se to dešava, u cijelome svijetu, skužit će da tako naživcirani tom strahotom, ne mogu ni zapaliti cigaretu u birtiji.
...netko je očito krivo definirao riječ demokracija. spominju je stalno, kao da je to nešto normalno i sveprisutno, ja nemam niti jedan dokaz njenog postojanja. gdje je pravo glasa, pravo izbora i ijedno ljudsko pravo u sustavu u kojem ja nemam pravo roditi dijete?
slika
I'm normal enough to know that I'm weird...
But too damn weird to do anything about it!

Zita

Post Postao/la Zita » 15 vel 2009 11:06

demokracija je samo rijec na papiru koja nema neko pravo znacenje
a hebrang je kretencina

sa jedne strane uvazali bi ukrajinke, rumunjke itd da poraste natalitet dok sa druge strane samohranim roditeljima ne dopustaju mogucnost da budu bas to jer su valjda sugavi i nesposobni, psihicki problematicni jer ne mogu naci partnera. "ocito" da su problematicni

time ne samo da se kaze da single osobe nisu pogodni roditelji vec se sutke pokusava sprijeciti lezbijke da postanu majke i ono sto je jos najgore-svoj djeci koja imaju jednog roditelja govore kako zive u sugavoj obitelji koja ne valja pa ce valjda i oni sami biti niza vrsta, nesposobni za stvaranje obitelji ili sto vec.. :roll:

nek on lijepo odjebe
uostalom, hebrangu pizdo, tvoj otac je ubijen kad si imao 2 godine stoga nemas prava pametovati jer ti sam nisi bio u "pravoj obitelji sa mamom tatom, sekom i bratom" pa mozda si mozda i ti roba sa greskom.
kako ces ti sam imat svoju obitelj ako nisi odrastao u jednoj takvoj-ako cemo po tvojoj logici (koja ukljucuje te je jednaka onom superidiotizmu gdje homoseksualni parovi ne mogu usvajat da im djeca ne postaju mali homici, neovisno sto je 90% homoseksualnih osoba izaslo iz heteroseksualnih obitelji)

isto tako dopusta se jednom donoru da samo jednom postane mama/tata sto je isto idiotizam jer se svuda vani daje mogucnost do 3,5 ili cak i vise djece po donoru

nema veze-danas je umjetna oplodnja po cijelom svijetu moguca i nije skupa te me iznimno veseli "procistiti" tu hrvatsku glupost u rvackoj u iducih 100 godina sa tudim genima (ionako vec neko vrijeme uvozimo austrijsku i cesku spermu za inseminacije jer nemamo svoje banke, zar ne?)

koji moroni. toliko se busaju u prsa svojim genima a sami cine da za 100 godina nece biti "hrvatina" :ura:
steta sto necu bit tu da to prosvjedocim i gledam kako se cude ko pura dreku kako se to desilo

far out
Status: U vezi

Post Postao/la far out » 15 vel 2009 11:50

mene samo cudi kako je on bez oca ispao tako genijalan.
sad cekam da se petirka oglasi s nekom bajnom idejicom.

Ameli

Post Postao/la Ameli » 15 vel 2009 12:45

to sa hrvatskim genima i sad je upitno, ( razlike u genima slavonca, zagorca i dalmatinca), ali necu o tome, bljuje mi se..
diktatura,..ovdje se radi o skupini ne/ljudi iz politike i crkve(za razliku od prije kad je jedan bio diktator) koji zare i pale od 90-tih...ccc
(sva sreca da sredjujem papire za vanka)..

Instinct
Kontakt:

Post Postao/la Instinct » 15 vel 2009 16:20

Nevjerojatno do kuda seže ljudska glupost tj. neinteligencija.Fuj.
"Najveća mudrost u životu je da čovjek pronađe pravu ludost"

lulu

Post Postao/la lulu » 15 vel 2009 21:38

U jednu ruku se slažem s Zitom za rumunjke i kompaniju no u drugu ruku se slažem i s Hebrangom.
Jako je teško odgajati dijete ili djecu solo te mislim da su dva partnera potrebna za diete.

far out

Post Postao/la far out » 15 vel 2009 22:43

to sto je tesko ne znaci da ti se treba oduzeti pravo da to cinis.

tamara3
Just tax the stupid people.
Status: U životnom partnerstvu
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 16 vel 2009 11:52

Hebrang je idiot i jedna od najantipatičnijih pojava na hr političkoj sceni ikad.
A sve ovo je još jedna u nizu metoda kojima se žene pokušava staviti pod kontrolu, ali neće ići. I ko što veli Zita, dovoljno je skoknuti do Austrije ili neke druge susjedne zemlje, fino preskočiti ovu zatucanu heteropatrijarhalnu močvaru i gotovo.

far out

Post Postao/la far out » 16 vel 2009 19:58

znam. ali cemu, imamo svoju drzavu u kojoj bismo trebali imati prava.

*idealist* :eek:

lulu

Post Postao/la lulu » 19 vel 2009 22:32

lana
Sestra Nanut 1

Post Postao/la lana » 20 vel 2009 14:39

nije ni pitanje da li je jedina. znamo da nije. al to ni najmanje ne tjesi. ne tjesi ni to sto je hebrang psihicki bolesnik jer taj i takav dobija javni prostor u kojem iznosi svoje potpune nebuloze.

Zita

Post Postao/la Zita » 20 vel 2009 14:58

i, nazalost, vjerojatno ce doci na svoje
navodno tek od prosle godine su singlice mogle napravit umjetnu oplodnju u USA (kaze meni ginicka-neznam jel to vezano sa bushem i zabranom za vrijeme njegovog mandata)
a u europi lezbijkama i zenama bez muza to rade samo i iskljucivo u Belgiji i Spanjolskoj, (nizozemska?!)
ako laze ona-lazem i ja

situacija je sve samo ne bajna

lana
Sestra Nanut 1

Post Postao/la lana » 20 vel 2009 21:25

sto je zapravo fantasticno, nije li? pogotovo u zemlji kao nasa u kojoj ako ostane samohrana majka, zbog rastave braka, mora se izjebat ko majmun da utjera od "briznog" oca alimentaciju (znam na vrlo friskom primjeru svoje sestre i mnogim, mnogim drugima) i drzavu boli neka stvar, ali ako zena zeli sama imat klinca, e, onda ne moze jer dijete mora imat oba roditelja. aha...

Ameli

Post Postao/la Ameli » 22 vel 2009 10:55

*Što mislite o Hebrangovoj izjavi da umjetna oplodnja nije za žene bez muža?

# Hebrang je konzervativan i patrijahalan
43,04%
# potpuno je u pravu
54,80%
# Zakon o umjetnoj oplodnji je loš
2,16%

Anketa na Jutarnji. hr..oko 1000 ispitanika..
--------------------------------------------------------------------------------------
*Moze pisat tko sto zeli, ocigledno, milijun onako dobrih clanaka kao sto je napisao Ante, ne moze promjeniti, zatucanosti Hebrancica koji se broje tisucama, bez obzira na spol, materijalni status itd...
Slozila bi se sa prethodnicom, umjesto da se ganjaju ocevi koji ne placaju elementacije, zeni se sudi i odlucuje, dobro da nismo brojni kao kinezi, sa ovakvim, mozgovima, donio bi se zakon o vadjenju maternica..

far out

Post Postao/la far out » 22 vel 2009 12:31

ostala sam bez riječi. ne znam ni bi li se smijala ili plakala. debili. :o :o

Odgovorite