Flames of love je napisao/la:@Nicky: Pa tako i ja razmišljam, čak mi je na neki način i odvratna ideja da bih imala nešto s njom jer bih joj time mogla sjebat život (emocije, posao, brak... sve). Ali kako da prestanem patiti? Kako da ju zaboravim, kako da se odljubim od nje kad smo stalno u kontaktu (što ne mogu izbjeći a da si ne zeznem budućnost)?
@goodbye my lover: I ona se stalno smije kad priča sa mnom, ali to i inače radi kad priča s ljudima, jednostavno je takva osoba pa ne mora značiti. Kad god sam joj rekla da mi je draga, odgovorila je da sam i ja njoj i bilo joj je neugodno, ali to je moglo sve biti samo iz normalne pristojnosti. No, ove godine se u mom razredu jako trudi da održi što bolje satove, a u ostalim razredima, koliko čujem, također više nego prije, ali ne baš toliko. I, nedavno sam kasnila na dodatnu i nakon što sam došla bila je sva smetena, a kasnije su mi cure s dodatne rekle da je prije nego što sam došla bilo sve ok.
BTW nisam mogla pisati ovih par dana jer sam u kazni (još uvijek sam ali sad sam uhvatila priliku) - logična posljedica učenja samo tog jednog predmeta od početka polugodišta.
hehe,i mislila sam da si bila u kazni..
ok,,da dalje pišem pametnije,bar da se trudim.piše mi se pa se budeš načitala.ovak:
mlađa sam od tebe godinu dana,,sve kaj se tebi sad dešava ja sam proživjela 7. i 8. razredu osnovne,sve kaj si tu sad navela ko tvoje i njezine simptome sam imala i ja..sve kaj se ti pitaš,tj.sve kaj si napisala Nicky sam i ja mislila i pitala se tada.nisi navela da maštaš o njoj!?jesi,vjerojatno?pa da,jesi.i ja sam..i zapravo si u potpuno istoj situaciji ko i ja u osnovnoj,,je da sam bila mlađa i ona nije ni pomišljala da bi ja u tim godinama mogla biti zaljubljena u nekoga do boli,,a kamoli u curu,tj. već ženu koja sad ima blizu 30 god.,to mi je bila novost i dan danas ne kužim,di baš cura, a još uvijek me samo ona privlači od ženskog spola mislim....rado bi da ti mogu reći da ju budeš sad zaboravila.ali ne budeš sad nikako dok ste u kontaktu.i mnoge starije forumašice budu rekle da ima načina..al nema,.jednostavno nema.i vidjet ćeš nakon srednje..želim ti da ostanete u kontaktu,al ne želim da patiš...
kad bi vas dvije nakon srednje prestale biti u kontaktu..trebat će ti mjeseci,godina,možda i više da se odljubiš,ali zaboravila na nju nebudeš..uvijek se budeš trudila saznati kak je,neke nove vijesti o njoj...ak si pročitala sve ove stranice tu di sam pisala,,vidi se da sam patila za njom,al ne vidi se da se trudim saznati nekaj o njoj..neku novu vijest,,kak je,kak je obitelj,,jel rodila...
želim ju jako vidjet..i želim da bude moja..a opet ne želim ju vidjet jer si ne želim zagorčavati život..ne želim se opet zaljubiti..a kad bi ju vidjela vjerojatno bi opet počela patiti...jel ste vas dvije razmjenile brojeve moba..jeste jelda..??ti sa njom imaš bolji kontakt nego sam ja imala sa svojom profom..
Fakat ne bi htjela da proživljavaš sve ovo kaj sam ja proživjela i kaj još uvijek proživljavam..nemoj se trudit ju zaboravit ne budeš mogla..ne bude išlo..al trudi se biti sretna..to je jedino kaj moreš napraviti..čak bi da sam na tvom mjestu,,sve bi joj priznala..i ako bi izgubila i nju..tu zadnju osobu od povjerenja..okrenula bi novu stranicu..počela bi pisati novu knjigu..tražila bi nove prijatelje..
I znam da ti ne budeš joj htjela sve priznati..al ako se ipak odlučiš,,ako ju izgubiš,al imam filing da nećeš..ja sam tu.i prije mjesec dana sam napisala jednu pjesmu samo za nju..i tada sam shvatila da sam ju preboljela i zaboravila..i evo našla sam dečka..ali.............
mislim na nju i istodobno na dečka..a to neću!i vraćaš me na tvoje mjesto,,tak da sad mogu reći..da smo trenutno dvije koje je uhvatila ista nesreća..al zajedno smo jače,jelda?