nova sam tu.i ne znam kaj sam..radi jedne profe!

Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.
FofL

Post Postao/la FofL » 22 vel 2009 11:56

Jooj, što mi se dešava u zadnje vrijeme :inlove: :cry: :) :x
Jedna profa, predaje mi već godinama i uvijek mi je bila jako draga, najdraža od svih profesora koji su mi ikad predavali, ali ne na taj način (ok, možda podsvjesno i je, ali nije mi donedavno palo na pamet) nego jednostavno kao predobra osoba, životni uzor, možda čak i nekakva mješavina prijateljice, starije sestre i majke. Udana je i otprilike duplo starija od mene :oops: U zadnje vrijeme iz raznih razloga udaljila sam od sebe mnoge prijateljice, između ostalog i one koje me seksualno privlače ali ne samo njih, dečka ni curu nisam uspjela naći, u obitelji ne mogu očekivati pravu podršku, a ostali profesori s kojima sam si bila dobra mi više ne predaju i nemam kontakta s njima, tako da mi je više-manje jedino s tom ženom ostao koliko-toliko normalan ljudski odnos, ne želim to pokvariti ovim osjećajima koji su mi se javili. A znam da se u njenoj blizini ponašam tako da me od javne sramote spašava jedino to što razlozi nikom ne padaju na pamet jer nitko u školi ne zna da sam bi. Prebitno mi je zadržati ju kao zaštitnicu za slučaj da upadnem u probleme u školi, a i kao osobu od povjerenja sad dok nikog drugog takvog nemam, a bitan mi je i predmet koji predaje (sreća u nesreći koliko je lakše učiti kad pamtim svaku njenu riječ :D ), tako da ne dolazi u obzir da nešto pokušavam. Bila sam još u osnovnoj zaljubljena u jednu, dvije profe, ali to je bilo nešto sasvim drugo, bezveze u usporedbi s ovim, uostalom tad nisam ni shvaćala što mi se događalo. A mislim da sam i ja njoj malo previše draga... što je još gore, užasava me pomisao da bi i ona zbog toga mogla biti makar malo nesretna, a u sretnom je braku, ima djecu (nažalost znam da to nije garancija da je straight, čak i imam neke slutnje, ali za njeno dobro nadam se da su mi slutnje pogrešne)... Zašto ja uvijek padam na najsretnije zauzete?!
Ah, ne znam ni što da pitam... Ono isto što sam već prije pitala zbog prijateljice (od koje sam se u međuvremenu isto udaljila, na silu i čak bezobrazno, jer ju je njezin savršeni dečko prevario s prvašicom, a nisam htjela da se tješi u mom naručju i zezne si život)... kako da ignoriram ili barem sakrijem svoje osjećaje?

goodbye my lover
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la goodbye my lover » 22 vel 2009 13:39

kaj se toga tiče u sličnoj smo situaciji..samo kaj ja nju ne viđam..ne predaje mi..našla sam si dečka do kojeg mi je stalo,više ne mislim toliko na nju,premda sam ju neki dan vidjela u gradu,doduše u prolazu bila je u autu i nekaj me presjeklo al inače sam ju preboljela..nemoj ništ skrivati,pogriješila buš ko i ja..nemaš ništa za izgubiti napravi nekaj..a kaj se tiče frendica ima ih tu dosta..kužiš me?

FofL

Post Postao/la FofL » 22 vel 2009 18:33

Hvala na razumijevanju. :) Drago mi je što si uspjela naći dobrog dečka, nadam se da ću i ja... ili barem normalnu curu... ali ne mogu tu ništa na silu, jelda?
A kaj da napravim? Mijenjat školu ni razred pa da mi više ne predaje ne mogu. I gdje to nemam ništa za izgubit? Meni se više čini da bih mogla izgubiti sve što imam ako itko makar nasluti.

mimi

Post Postao/la mimi » 22 vel 2009 22:01

nemoj joj nis reci, bez obzira na sve tvoje sumnje i sta ja znam
ovako imas potporu i razumijvanje, a ako kazes da si se odaljila od frendica zbog ovih i onih razloga, dobro je da bar imas nekoga tko te slusa itd, ak sam dobro sve pokopcala
a sta se tice nade da ces naci nekog normalnog, bez obzira jel cura ili decko, hoces, ali kad ces se najmanje nadati :)

stanica prema suncu

Post Postao/la stanica prema suncu » 22 vel 2009 22:13

odrasti :o

goodbye my lover

Post Postao/la goodbye my lover » 23 vel 2009 18:55

Flames of love,koliko imaš godina?
da ja sam vjerojatno krivo shvatila..nemoj mijenjat razred ni školu uživaj..pasi oči..i te stvari...al istina je da nađeš dečka kad se najmanje nadaš, tak je bilo i sa mnom i sad teško da nas nekaj može razdvojiti..premda ponekad i pomislim na profu. :( .al inače sam sretna baš s njim :) :inlove:
jel imaš puno povjerenja u tu profu??
ako i nemaš uživaj sa njom..a ko je ono napisal posle tebe..da ništ nemoj napraviti jer buš izgubila tu neku vrstu prijateljstva,,,kaj se tog tiče..pa zakaj nebi probala nekaj pred rastanak..il se misliš viđati s njom i poslije srednje??

goodbye my lover

Post Postao/la goodbye my lover » 23 vel 2009 18:58

da istina nemreš na silu promijenit svoje osjećaje...kad krenu teeško stanu :( al..bu prošlo..samo ne vjerujem da bude kod tebe prošlo za vrijeme kad ju viđaš..bar je tak bilo sa mnom.

FofL

Post Postao/la FofL » 24 vel 2009 13:49

@mimi: Mislim da si dobro shvatila, tako otprilike i ja razmišljam, da kažem samo bih sve upropastila, ali apsolutno sve što mi još valja u životu. I znam da ljubav dolazi kad se najmanje nadamo, i ovo je tak nekak ispalo, a i sve prije s frendicama, uvijek u najnezgodnijem trenutku... dosta mi je upropaštenih prijateljstava, ne želim još i ovakav vrijedan odnos upropastiti.
@stanica prema suncu: Pokušavam odrasti, ali nejde mi :(
@goodbye my lover: Imam 17 i pol godina, dakle još godinu i pol moram izdržat u školi. Imam u nju najviše povjerenja što još uopće u ikog mogu imati. Lako je moguće da ćemo imati kontakta još neko vrijeme i kad završim srednju, a čak i ako ne, ne bih ju htjela ni na rastanku povrijediti, ne znam što bi dobro moglo izaći iz toga da joj ikad kažem, samo loše. Makar mislim da zna i da je shvatila i mnogo prije nego ja sama, jer je nekad bilo stvarno očito, a nije glupa... ali ni ona tu ništa korisno ne može osim praviti se da ne primjećuje, čini mi se.

mimi

Post Postao/la mimi » 24 vel 2009 18:08

pusti onda neka bude kako je sad, nemoj joj davat znakove da ti se svidja, uzivaj u tome sto imas :)
uostalom sve sto propada i sto se uspije odrzati je s razlogom, nemoj gledati tako tmurno i nemoj gubiti nadu, pa cak i onda kad mozda imas razloga, jer ce ti biti teze
kako god, nadam se da ce sve biti ok :)

goodbye my lover

Post Postao/la goodbye my lover » 24 vel 2009 19:53

no pa lijepo onda flames of love..blago tebi mislim..uživaj..ak kažeš da ćete biti i u kontaktu poslije srednje...a kak to misliš da je skužila..na temelju čega,kakvog tvojeg ponašanja je ona to,veliš primjetila a pravi se da nije??

goodbye my lover

Post Postao/la goodbye my lover » 24 vel 2009 19:56

zapravo ti se praviš da ona nije ništ skužila,,no nije to bitno sad...pitala sam te kak si se i kak se ponašaš prema njoj..?na temelju kakvog tvojeg ponašanja ona zna kaj ti osjećaš prema njoj?

Joj..sad tu razgovaram s vama ljudima i podsjeća me tvoja priča jako na moju..i vraća me opet u prošlost,al nedam se ja :)

FofL

Post Postao/la FofL » 24 vel 2009 20:54

Sorry ako te podsjećam na nešto neugodno i hvala još jednom na pozornosti...
Kako blago meni?! Pa, ima predivnih trenutaka, ali mislim da bi bili barem jednako lijepi da mi je draga samo na sve druge načine, a ovo mi užasno komplicira život. Da, da, znam, nikad nisam zadovoljna.
Kakvo moje ponašanje? Da sam dolje mokra valjda ne može osjetit na dva metra, ali :oops: :inlove: to jest crvenjenje bezveze i blesavo cerekanje je prilično očit znak, mislim. A i rekla sam joj da mi je draga dosta puta, samo nisam mislila na taj način, točnije nisam mislila da mislim na taj način. I par puta sam se trznula kao da sam se opekla kad mi je nešto pokazivala pa su nam se ruke dotakle. I rekla joj je kolegica, u šali, da se s njom ponašam drukčije nego s drugim profesorima (doduše nije pokušala definirati to drukčije).

Nicky

Post Postao/la Nicky » 25 vel 2009 16:57

@flames of love: moj ti je savjet da s tom profesoricom i dalje održavaš normalan kontakt kakav si i do sada imala, nemoj ni slučajno ni udaljavati se puno od nje niti još se još više približavati i mislim da nijedna vrsta outanja ne bi bila baš najbolji izbor kad je profa u pitanju. Kako si i sama rekla u toj školi moraš biti još godinu i pol i možda ići i na maturu, a svakako je najbolje izbjegavati bilo kakve neugodnosti kad su profači u pitanju jer ništa osim problema nemogu donijeti. Šanse da bi vas dvije mogle biti zajedno su vrlo vjerojatno nula, too good to be true... bit će još dečki i /ili cura u životu, a bit će i još nesretnih ljubavi. Vjeruj mi u neke se stvari bolje ne upuštati jer kad se neke stvari otvoreno priznaju ako ne uspiju može biti još puno teže nego ako se ne saznaju...s vremenom ćeš je potpuno zaboraviti (na taj način) i krenuti dalje, a što prije kreneš u tome smjeru to bolje za tebe. Ne vrijedi ulagati srce u nešto za što od početka ti se čini da ne može uspjeti.

Joj kaj sam se raspisala... :oops: ...nadam se da se neš može i razumjeti od svega kaj sam nablebetala

Pozz ;)

Nicky

Post Postao/la Nicky » 25 vel 2009 17:02

Ne bih htjela da se ovo shvati kao moje pametarenje...mislim bila sam u sličnim situacijama i mučila se oko nečega za što sam znala da ne može uspjeti, bez veze patila...ali to nije imalo nikakvog smisla ni rezultata dok nisam naučila odustajati od beznadnih slučajeva i uložila u energiju u ono za što mislim da će uspjeti

goodbye my lover

Post Postao/la goodbye my lover » 26 vel 2009 09:13

Flames of love je napisao/la:Sorry ako te podsjećam na nešto neugodno i hvala još jednom na pozornosti...
Kako blago meni?! Pa, ima predivnih trenutaka, ali mislim da bi bili barem jednako lijepi da mi je draga samo na sve druge načine, a ovo mi užasno komplicira život. Da, da, znam, nikad nisam zadovoljna.
Kakvo moje ponašanje? Da sam dolje mokra valjda ne može osjetit na dva metra, ali :oops: :inlove: to jest crvenjenje bezveze i blesavo cerekanje je prilično očit znak, mislim. A i rekla sam joj da mi je draga dosta puta, samo nisam mislila na taj način, točnije nisam mislila da mislim na taj način. I par puta sam se trznula kao da sam se opekla kad mi je nešto pokazivala pa su nam se ruke dotakle. I rekla joj je kolegica, u šali, da se s njom ponašam drukčije nego s drugim profesorima (doduše nije pokušala definirati to drukčije).
nemaš mi na čemu zahvaljivati :) i nemoj mi se ispričavati podsjećaš me i na sreću,ne toliko na neugodnost..pa blago tebi na način da ju bar imaaš i gledaš..sve one simptome koje ti prema njoj pokazuješ sam imala i ja..jedino kaj joj nisam rekla da mi je draga niti su njezine kolegice komentirale naš odnos..a crvenjenje bezveze i blesavo cerekanje to sam radila ja stalno..i čak mi je u imenik zapisala da se smijem bezeveze na satu,,opominjala me da kaj se cerekam..bla bla..i ono trzanje nije bila rijetka pojava..mislim da ona smatra da ju ti smatraš sestrom i ničim više..i gore si,u prvom postu napisala..da ti je sve i životni uzor i ko majka i ko sestra i ko prijateljica..i ja sam to mislila..uglavnom..a ona daje kakve signale,simptome prema tebi kao i ti prema njoj?'

FofL

Post Postao/la FofL » 28 vel 2009 16:51

@Nicky: Pa tako i ja razmišljam, čak mi je na neki način i odvratna ideja da bih imala nešto s njom jer bih joj time mogla sjebat život (emocije, posao, brak... sve). Ali kako da prestanem patiti? Kako da ju zaboravim, kako da se odljubim od nje kad smo stalno u kontaktu (što ne mogu izbjeći a da si ne zeznem budućnost)?
@goodbye my lover: I ona se stalno smije kad priča sa mnom, ali to i inače radi kad priča s ljudima, jednostavno je takva osoba pa ne mora značiti. Kad god sam joj rekla da mi je draga, odgovorila je da sam i ja njoj i bilo joj je neugodno, ali to je moglo sve biti samo iz normalne pristojnosti. No, ove godine se u mom razredu jako trudi da održi što bolje satove, a u ostalim razredima, koliko čujem, također više nego prije, ali ne baš toliko. I, nedavno sam kasnila na dodatnu i nakon što sam došla bila je sva smetena, a kasnije su mi cure s dodatne rekle da je prije nego što sam došla bilo sve ok.
BTW nisam mogla pisati ovih par dana jer sam u kazni (još uvijek sam ali sad sam uhvatila priliku) - logična posljedica učenja samo tog jednog predmeta od početka polugodišta.

goodbye my lover

Post Postao/la goodbye my lover » 28 vel 2009 21:36

mimi je napisao/la:pusti onda neka bude kako je sad, nemoj joj davat znakove da ti se svidja, uzivaj u tome sto imas :)
uostalom sve sto propada i sto se uspije odrzati je s razlogom, nemoj gledati tako tmurno i nemoj gubiti nadu, pa cak i onda kad mozda imas razloga, jer ce ti biti teze
ona joj se ne sviđa,ona je zaljubljena i pati za tom profom..

goodbye my lover

Post Postao/la goodbye my lover » 28 vel 2009 22:00

Flames of love je napisao/la:@Nicky: Pa tako i ja razmišljam, čak mi je na neki način i odvratna ideja da bih imala nešto s njom jer bih joj time mogla sjebat život (emocije, posao, brak... sve). Ali kako da prestanem patiti? Kako da ju zaboravim, kako da se odljubim od nje kad smo stalno u kontaktu (što ne mogu izbjeći a da si ne zeznem budućnost)?
@goodbye my lover: I ona se stalno smije kad priča sa mnom, ali to i inače radi kad priča s ljudima, jednostavno je takva osoba pa ne mora značiti. Kad god sam joj rekla da mi je draga, odgovorila je da sam i ja njoj i bilo joj je neugodno, ali to je moglo sve biti samo iz normalne pristojnosti. No, ove godine se u mom razredu jako trudi da održi što bolje satove, a u ostalim razredima, koliko čujem, također više nego prije, ali ne baš toliko. I, nedavno sam kasnila na dodatnu i nakon što sam došla bila je sva smetena, a kasnije su mi cure s dodatne rekle da je prije nego što sam došla bilo sve ok.
BTW nisam mogla pisati ovih par dana jer sam u kazni (još uvijek sam ali sad sam uhvatila priliku) - logična posljedica učenja samo tog jednog predmeta od početka polugodišta.
hehe,i mislila sam da si bila u kazni.. :D
ok,,da dalje pišem pametnije,bar da se trudim.piše mi se pa se budeš načitala.ovak:
mlađa sam od tebe godinu dana,,sve kaj se tebi sad dešava ja sam proživjela 7. i 8. razredu osnovne,sve kaj si tu sad navela ko tvoje i njezine simptome sam imala i ja..sve kaj se ti pitaš,tj.sve kaj si napisala Nicky sam i ja mislila i pitala se tada.nisi navela da maštaš o njoj!?jesi,vjerojatno?pa da,jesi.i ja sam..i zapravo si u potpuno istoj situaciji ko i ja u osnovnoj,,je da sam bila mlađa i ona nije ni pomišljala da bi ja u tim godinama mogla biti zaljubljena u nekoga do boli,,a kamoli u curu,tj. već ženu koja sad ima blizu 30 god.,to mi je bila novost i dan danas ne kužim,di baš cura, a još uvijek me samo ona privlači od ženskog spola mislim....rado bi da ti mogu reći da ju budeš sad zaboravila.ali ne budeš sad nikako dok ste u kontaktu.i mnoge starije forumašice budu rekle da ima načina..al nema,.jednostavno nema.i vidjet ćeš nakon srednje..želim ti da ostanete u kontaktu,al ne želim da patiš...
kad bi vas dvije nakon srednje prestale biti u kontaktu..trebat će ti mjeseci,godina,možda i više da se odljubiš,ali zaboravila na nju nebudeš..uvijek se budeš trudila saznati kak je,neke nove vijesti o njoj...ak si pročitala sve ove stranice tu di sam pisala,,vidi se da sam patila za njom,al ne vidi se da se trudim saznati nekaj o njoj..neku novu vijest,,kak je,kak je obitelj,,jel rodila...
želim ju jako vidjet..i želim da bude moja..a opet ne želim ju vidjet jer si ne želim zagorčavati život..ne želim se opet zaljubiti..a kad bi ju vidjela vjerojatno bi opet počela patiti...jel ste vas dvije razmjenile brojeve moba..jeste jelda..??ti sa njom imaš bolji kontakt nego sam ja imala sa svojom profom..
Fakat ne bi htjela da proživljavaš sve ovo kaj sam ja proživjela i kaj još uvijek proživljavam..nemoj se trudit ju zaboravit ne budeš mogla..ne bude išlo..al trudi se biti sretna..to je jedino kaj moreš napraviti..čak bi da sam na tvom mjestu,,sve bi joj priznala..i ako bi izgubila i nju..tu zadnju osobu od povjerenja..okrenula bi novu stranicu..počela bi pisati novu knjigu..tražila bi nove prijatelje..
I znam da ti ne budeš joj htjela sve priznati..al ako se ipak odlučiš,,ako ju izgubiš,al imam filing da nećeš..ja sam tu.i prije mjesec dana sam napisala jednu pjesmu samo za nju..i tada sam shvatila da sam ju preboljela i zaboravila..i evo našla sam dečka..ali.............
mislim na nju i istodobno na dečka..a to neću!i vraćaš me na tvoje mjesto,,tak da sad mogu reći..da smo trenutno dvije koje je uhvatila ista nesreća..al zajedno smo jače,jelda?

Placebo

Post Postao/la Placebo » 01 ožu 2009 01:55

e o ovom se komotno moze napravit sapunica, scenarij vec imamo... :D

FofL

Post Postao/la FofL » 01 ožu 2009 10:48

@goodbye my lover: Da, tako je to... tužno i sretno istovremeno... vjerojatno sam ju voljela tako možda ne baš od prvog dana, ali već nakon nekoliko mjeseci, samo mi nije padalo na pamet, u početku mi nije padalo na pamet da se mogu zaljubiti u žensko, a kasnije sam bila zaljubljena u frendice, ali i ona je cijelo vrijeme bila tu, samo se nisam usuđivala priznati si, čak ni pomisliti... Naravno da smo razmjenile brojeve moba, imam s njom itekako dobar kontakt, koji ne mogu prekinuti iz mnogih važnih razloga, uključujući to što mi je njezin predmet bitan za buduće školovanje (dakle ne mogu ni prestati ići na dodatnu, kad sam već tako sretna da ju imam) a mijenjati školu ni razred ne mogu i to što ju namjeravam moliti za jednu veću uslugu jer nemam izbora. Znam da ju neću "zaboraviti" ako se "prisilim" naći dečka, to bi jadno ispalo i za tog dečka i za mene, uopće ne bi bilo fer prema njemu. A napisala sam puno pjesama za nju, samo što nitko ne zna da su za nju, pišem tako da se mogu svakako shvatiti. Tako da, hvala na lijepim željama, ali nažalost proživljavamo prilično slična slatka sranja.
@Placebo: O čemu, o čijoj životnoj drami? Čak sam počela pisati svoje muke u obliku patetične ljubavne priče kako bih kad to pročitam vidjela koliko je to blesavo, ali nisam uspjela više od par strana, tek sam došla do prave "radnje" i plakala sam svaki put kad sam pokušavala nastaviti.

Placebo

Post Postao/la Placebo » 01 ožu 2009 12:30

mislim, ako ce bit kvalitetna onda bi bilo najbolje da obuhvati obe price... evo ja se nudim, ja cu bit reziser i tako to... :D
blesavo? ne :!: samo ti to izbaci iz sebe, cula sam da pomaze. niko nikog ne tjera da cita, ako mu ne pase, ja sam se eto navukla :D :D

Nicky

Post Postao/la Nicky » 01 ožu 2009 15:38

Placebo je napisao/la:mislim, ako ce bit kvalitetna onda bi bilo najbolje da obuhvati obe price... evo ja se nudim, ja cu bit reziser i tako to... :D
blesavo? ne :!: samo ti to izbaci iz sebe, cula sam da pomaze. niko nikog ne tjera da cita, ako mu ne pase, ja sam se eto navukla :D :D

potpisujem :D

mimi

Post Postao/la mimi » 01 ožu 2009 17:04

goodbye my lover je napisao/la:
mimi je napisao/la:pusti onda neka bude kako je sad, nemoj joj davat znakove da ti se svidja, uzivaj u tome sto imas :)
da, primjetila sam
cini mi se da je jako puno cura proslo ovakvu situaciju, pa tako i ja
u prvom srednje neopisivo sam se zaljubila u jednu profu
tek kad se to dogodilo shvatila sam da zapravo volim samo zene, a da su mi muskarci u redu sam za prijateljstvo i konacno sam to uspjela prihvatiti(znam da glupo zvuci, ali sredina u kojoj sam odrasla je jako homofobna), zahvaljujuci njoj, tj toj zaljubljenosti u nju
ajmo dalje, to je trajalo oko godinu dana, naravno najvise sam ucila njezin predmet.. znala sam da sam joj draga, jer je to rekla bezbroj puta mojoj mami na informacijama, to me ispunjavalo srecom i ulijevalo mi je nadu da bi cak i jednom nesto biti, iako sam znala da je to samo neostvariva zelja, ni pod koju cijenu
nakon odredjenog vremena bilo je nekih problema i nas dvije smo se uzasno posavadjale, ona to nije htjela priznati, ali smo se oko nekih stvari bas gadno pokrvile. znala je da nije potpuno u pravu, a znala sam i ja da nisam nista bolja od nje, distancirala sam se od nje, teskom mukom, ali jesam
pokusavala je da se vratimo na 'normalan odnos', tj da se opet zafrkavamo kad smo u razredu, ali nisam to zeljela, jer me jako zaboljelo to sve sta mi je rekla prilikom te svadje, nekako se moja zaljubljenost pocela gasiti s tim
prosle godine je otisla na porodiljni, tako da se vise uopce ne vidimo, ali kad je se sjetim ipak ponekad osjetim nesto

eto, vidis, nisi jedina. kad razmisljam o svemu tome, o svom SFu koji sam iskonstruirala u svojoj glavi o mom odnosu s njom, ne bi to mijenjala, jer ocito se to mora proci
kolko god da ti je tesko sto znas da ne mozes biti s njom, izdrzi jos to vrijeme koje moras provesti u skoli, jer kad ju vise neces vidjati svaki dan, bit ce ti puno lakse, neces ju zaboraviti, ali vjerojatno neces ni misliti toliko intenzivno na nju

goodbye my lover

Post Postao/la goodbye my lover » 01 ožu 2009 18:49

Placebo je napisao/la:e o ovom se komotno moze napravit sapunica, scenarij vec imamo... :D
i ja sam već pomislila da bi mogli napraviti sapunicu :D

goodbye my lover

Post Postao/la goodbye my lover » 01 ožu 2009 18:57

Flames of love je napisao/la:@goodbye my lover: Da, tako je to... tužno i sretno istovremeno... vjerojatno sam ju voljela tako možda ne baš od prvog dana, ali već nakon nekoliko mjeseci, samo mi nije padalo na pamet, u početku mi nije padalo na pamet da se mogu zaljubiti u žensko, a kasnije sam bila zaljubljena u frendice, ali i ona je cijelo vrijeme bila tu, samo se nisam usuđivala priznati si, čak ni pomisliti... Naravno da smo razmjenile brojeve moba, imam s njom itekako dobar kontakt, koji ne mogu prekinuti iz mnogih važnih razloga, uključujući to što mi je njezin predmet bitan za buduće školovanje (dakle ne mogu ni prestati ići na dodatnu, kad sam već tako sretna da ju imam) a mijenjati školu ni razred ne mogu i to što ju namjeravam moliti za jednu veću uslugu jer nemam izbora. Znam da ju neću "zaboraviti" ako se "prisilim" naći dečka, to bi jadno ispalo i za tog dečka i za mene, uopće ne bi bilo fer prema njemu. A napisala sam puno pjesama za nju, samo što nitko ne zna da su za nju, pišem tako da se mogu svakako shvatiti. Tako da, hvala na lijepim željama, ali nažalost proživljavamo prilično slična slatka sranja.
@Placebo: O čemu, o čijoj životnoj drami? Čak sam počela pisati svoje muke u obliku patetične ljubavne priče kako bih kad to pročitam vidjela koliko je to blesavo, ali nisam uspjela više od par strana, tek sam došla do prave "radnje" i plakala sam svaki put kad sam pokušavala nastaviti.
ova ˝slična slatka sranja˝ ti je savršen opis ovog kaj nam se događa. :D :cry: :(
ja imam trenutno dečka i ne mislim uopće na nju kad sam s njim..jer nisam ga ni pristala imati prije nego sam pomislila da sam ju zaboravila..al nisam,,eto.i ja sam napisala pjesme..i neke općenito koje su mi pjesme najljepše,koje slušam su baš za nju..a nitko ne zna da su za nju.vrlo lijepo da si počela pisati tu ljubavnu priču,,i ja sam već prije..na neki način to i je ljubavna priča..samo kaj nemam radnju neg imam sve kaj mi se s njom dogodilo,njene slike..moji osjećaju na papiru i to skupljam,ima podosta toga i onog dana kad sam ju vidjela sad prije 3 tjedna..htjela sam to zapisat i stavit u taj fascikl..al sam si rekla..da je dosta tog sranja...kad je to samo prošlost!i nisam zapisala ništ o tom danu..koji predmet ti ona predaje??

goodbye my lover

Post Postao/la goodbye my lover » 01 ožu 2009 18:59

Placebo je napisao/la:mislim, ako ce bit kvalitetna onda bi bilo najbolje da obuhvati obe price... evo ja se nudim, ja cu bit reziser i tako to... :D
i ja prihvaćam,,evo Flames of love i ja smo tu,režisera imamo još nam fale dvije profe i možemo na HTV.. :D

goodbye my lover

Post Postao/la goodbye my lover » 02 ožu 2009 15:19

mimi je napisao/la:
goodbye my lover je napisao/la:

pokusavala je da se vratimo na 'normalan odnos', tj da se opet zafrkavamo kad smo u razredu, ali nisam to zeljela, jer me jako zaboljelo to sve sta mi je rekla prilikom te svadje, nekako se moja zaljubljenost pocela gasiti s tim
prosle godine je otisla na porodiljni, tako da se vise uopce ne vidimo, ali kad je se sjetim ipak ponekad osjetim nesto

eto, vidis, nisi jedina. kad razmisljam o svemu tome, o svom SFu koji sam iskonstruirala u svojoj glavi o mom odnosu s njom, ne bi to mijenjala, jer ocito se to mora proci
kolko god da ti je tesko sto znas da ne mozes biti s njom, izdrzi jos to vrijeme koje moras provesti u skoli, jer kad ju vise neces vidjati svaki dan, bit ce ti puno lakse, neces ju zaboraviti, ali vjerojatno neces ni misliti toliko intenzivno na nju
kaj ti je rekla kaj te jako zaboljelo?

mimi

Post Postao/la mimi » 02 ožu 2009 22:34

nesto sto me prizemljilo, odnosno ono sto sam odavno znala, da nije onakva kakvom bih zeljela da bude, ali to uopce nije bila stvar da se dotakla teme moje zaljubljenosti u nju(daleko od toga, o tome pojma nije imala), nego neka razmisljanja i ponasanja u kojima se ponijela potpuno neprofesionalno i djetinjasto, al nisam ja tu neki sudac, sta je bilo, proslo je

goodbye my lover

Post Postao/la goodbye my lover » 03 ožu 2009 17:45

mimi je napisao/la:nesto sto me prizemljilo, odnosno ono sto sam odavno znala, da nije onakva kakvom bih zeljela da bude, ali to uopce nije bila stvar da se dotakla teme moje zaljubljenosti u nju(daleko od toga, o tome pojma nije imala), nego neka razmisljanja i ponasanja u kojima se ponijela potpuno neprofesionalno i djetinjasto, al nisam ja tu neki sudac, sta je bilo, proslo je
aha..kužim,ok.

Placebo

Post Postao/la Placebo » 03 ožu 2009 18:07

slika

Odgovorite