rdece zore. metelkova je super, spavat cu u skvotu. jeij.
Upravo sada...
- stanica prema suncu
- Spol/rod: žensko
-
dany
- Hidden_soul
- Devil in details
-
Zita
- ticklebook
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
- Kontakt:
-
dany
- ticklebook
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
- Kontakt:
- Hidden_soul
- Devil in details
Pizdim.
Kako je moguce da Balasevica u Kerempuhu niko nigdje nije najavio, reklamirao, predstavio, BILO STO!?!?!?!?!
A jebenu Beyonce najavljuju mjesecima prije.
Jebe mi se sa Beyonce, uvijek je skricala, i to sto ce doc iz inozemstva ne znaci da ima vise kvalitete, ponavlja refrene po 50 puta po pjesmi.
I sad kad je proslo, sad vele: Trebalo je to kao biti najava njegove najnovije knjige, ali eto, otpjevale su se i njegove poznate pjesme... KAO SLUCAJNO!?!? Gamad prokleta, pa nije slucajno poceo pjevati
Cak i onaj bend Neki novi klinci sto pjeva Balaseviceve pjesme je vise najavljen i reklamiran nego on sam. Sta reklamiran, pa cijeli Zagreb bude oblijepljen plakatima kad oni trebaju nastupit.
GAMAD!!!! Cekam Balasevicev koncert vec godinama

Kako je moguce da Balasevica u Kerempuhu niko nigdje nije najavio, reklamirao, predstavio, BILO STO!?!?!?!?!
A jebenu Beyonce najavljuju mjesecima prije.
Jebe mi se sa Beyonce, uvijek je skricala, i to sto ce doc iz inozemstva ne znaci da ima vise kvalitete, ponavlja refrene po 50 puta po pjesmi.
I sad kad je proslo, sad vele: Trebalo je to kao biti najava njegove najnovije knjige, ali eto, otpjevale su se i njegove poznate pjesme... KAO SLUCAJNO!?!? Gamad prokleta, pa nije slucajno poceo pjevati
Cak i onaj bend Neki novi klinci sto pjeva Balaseviceve pjesme je vise najavljen i reklamiran nego on sam. Sta reklamiran, pa cijeli Zagreb bude oblijepljen plakatima kad oni trebaju nastupit.
GAMAD!!!! Cekam Balasevicev koncert vec godinama
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
-
dany
osjećam tvoju bol. al džabe bi ti bilo. ja sam vidjela članak u novinama početkom 2. mjeseca. sljedeći dan je frendica zvala da rezervira karte i sve je već bilo rezervirano.Hidden_soul je napisao/la::cryofpain:
obavit će još 2 nastupa u kerempuhu, mislim 23. i 24. ne znam jel ima karata, al vrijedi provjerit. ja svoju dobijem for free.
- come as you are
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
- didi0gisele
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
- Hidden_soul
- Devil in details
E vidis vidis, to bi bilo odlicno. Koncert bih vise voljela nego ovo u Kerempuhu, jer je u Kerempuhu bio samo u pratnji pijaniste, a koncert ukljucuje ipak cijeli bend i drugacija je to atmosfera i sve.swayka je napisao/la:@ hidden... bit ce ti uskoro i njegov koncert. nisam sigurna kada, al znam da mi je frendica nesto spominjala da ide i na koncert. (pa ako treba obavijestim te da ne bi imala zivcane slomove poput ovoga sada![]()
)
Mada kad je Djole u pitanju, ni za ovo prvo se ne bih bunila
Samo ti to napisi tu, pa ce moj nervni sustav ostat ocuvan
Thanks
ontopic: ...se valjam jer me boli trbuh i tako, previjam se od bolova i dangubljenja
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."