Sanaderova ostavka

Domaće i strane aktualnosti, vijesti, komentari događanja, novinskih članaka, TV emisija, tekstova s CroL naslovnice i općenito svega čime nas mediji svakodnevno bombardiraju.

zenia
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: U vezi

Post Postao/la zenia » 02 srp 2009 10:30

Da i Primorac bježi..
A to što je usrao cijelu generaciju djece
i spizdio milijune na onu državnu maturu?
To također nikom ništa...

:roll:
“What am I living for and what am I dying for are the same question.”
― Margaret Atwood, The Year of the Flood

tamara3
Just tax the stupid people.
Status: U životnom partnerstvu
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 02 srp 2009 10:41

lana je napisao/la:Ono sto mi se u svemu svidja je da ce to sasvim sigurno biti ogroman udarac samom HDZu koji vole jarca predvodnika mocnog autoriteta, bahatog pjetlica u kojeg se uzdaju, a sad bas ne vidim takvog u njihovim redovima koji bi "dostojno" preuzeo Ivinu ulogu. To mi se svidja. Ostalo sve je u kurcu.
Sad više nije ni toliko bitno tko će 'dostojno' preuzet ulogu, nego je problem što je adeze preuzela tvrda struja vrlo nalik pašalićevskoj koja perverzno uživa u tome.

ticklebook
Ja sam: ne želim se identificirati
Kontakt:

Post Postao/la ticklebook » 02 srp 2009 11:20

Nekako mi stalno na um dolazi Bubble kad pjeva "No limit" :D

( http://www.youtube.com/watch?v=M7QFV0pyNgI )

Where's the bottom :D
“If my critics saw me walking over the Thames they would say it was because I couldn't swim.” Margaret Thatcher

Instinct
Kontakt:

Post Postao/la Instinct » 02 srp 2009 11:25

http://www.net.hr/vijesti/hrvatska/page ... tml?pos=n0

"Teško kući gdje žena vlada" izjava je jednog nadobudnog mužjaka. Fino. Daleko od toga da sam ja za tu budalu da bude predsjednica Vlade ali ovakve izjave mi samo dodatno dignu tlak. Fuj ovo patrijarhalno društvo.
P.S vidjeli smo kako su muškarci jako sposobni u vođenju države. Bljuv.
"Najveća mudrost u životu je da čovjek pronađe pravu ludost"

ticklebook
Kontakt:

Post Postao/la ticklebook » 02 srp 2009 11:30

Ako Jadrankica tako voli Ivu, tko garantira da on i dalje neće vući konce, bar malkice?
“If my critics saw me walking over the Thames they would say it was because I couldn't swim.” Margaret Thatcher

ticklebook
Kontakt:

ZAKON :)

Post Postao/la ticklebook » 02 srp 2009 11:36

sarabanda

Post Postao/la sarabanda » 02 srp 2009 11:52

Fenomenalno :krezub

noise

Post Postao/la noise » 02 srp 2009 13:57

jaooooooo....dajem otkaz i idem se mam prijavit.... :D :D :D
slika
I take pleasure in...

U trenutku kad sam poceo pisati ovu recenicu iskreno sam pomislio da imam nesto zanimljivo reci, kad ono, evo kamo to vodi.

Zbrkica

Post Postao/la Zbrkica » 02 srp 2009 13:58

Jučer sam nešto malo gledala Otvoreno i nažalost nisu se pofajtali al bome nisu dali ni voditeljici do riječi tak da ni nije bilo baš tak jako dosadno no ugl. Meni je Kosorica oduvijek bila antipatična i ja sam se aktivirala učlanivši u sve face grupe. :cool:
slika

ticklebook
Kontakt:

Epilog?

Post Postao/la ticklebook » 02 srp 2009 14:57

"ZAGREB - Andrija Hebrang izjavio je u četvrtak da ovo sigurno nije definitivan odlazak premijera Ive Sanadera iz politike.

- Sada neka se malo odmori. Vratit ćemo mi njega u politiku na izborima. Vidjet ćemo još na kojima, ali imat će on još puno posla u politici - izjavio je Hebrang.

Na pitanje znači li to da će se Sanader kandidirati na predsjedničkim izborima, odgovorio je:

Sanader: Čuo sam se s Mesićem, nadam se da će sve biti obavljeno brzo

SPECIJALNI IZVJEŠTAJ
Jutarnji.hr: Sve o odlasku Ive Sanadera
- Vidjet ćemo, još ćemo sve vidjeti. Kada dođe vrijeme. On apsolutno mora povući završni potez, a to je ulazak Hrvatske u EU. Sada im je poslao poruku, a kakve su reakcije, vidjet ćemo. No, njegova mora biti završnica s ulaskom u EU."

http://www.jutarnji.hr/vijesti/clanak/a ... ,168234.jl

ow
necu se registrirati
Status: U braku
Kontakt:

Post Postao/la ow » 02 srp 2009 17:03

42 milijarde kuna znaci da je svatko od nas duazan 9.000 eura
i to ne racunajuci nase privatne dugove....

ja sam sve vise sklona vjerovati da je u pitanju hazarderski potez kompletnog adezeja da se, pored vlade dograbi i predsjednickog mandata....
ne vjerujte podacima iz profila, zapravo sam se ovom forumu pridruzila 14.09.1999
slika
www.balconn.com

www.gay-u-obitelji.com

Popeye

Post Postao/la Popeye » 02 srp 2009 19:12

Zbrkica je napisao/la: ja sam se aktivirala učlanivši u sve face grupe. :cool:
lol

ovo danas u saboru je bilo jos cudnije... papir s dvije recenice? zona sumraka...

Zita

Post Postao/la Zita » 02 srp 2009 19:26

zenia je napisao/la:Da i Primorac bježi..
A to što je usrao cijelu generaciju djece
i spizdio milijune na onu državnu maturu?
To također nikom ništa...

:roll:
i daj molim te-koja prokleta mala matura ako su uveli da je srednja skola obavezna
cemu dodatno trosenje love
totalni kreten. i sad eto ode. sto je ukr'o-ukr'o je i sto je zajeb'o-zajeb'o je i kao da se nista desilo nije. barem u njegovoj glavi

tamara3
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 02 srp 2009 22:43

Zita je napisao/la:http://www.facebook.com/group.php?gid=96813176614
u par sati skoro pa 2000 clanova
40.000 dosad.

Mh, sad... u jednom trenutku sam se zapitala bi li broj članova tako rapidno rastao da je za premijera predložen neki kalmeta, hebrang ili slično :o? Just a thought...

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 03 srp 2009 02:25

trebalo bi uvetsi kategoriju mirnodopski zlocin prema valstitom narodu i kazna da je smrtna kazna. samo kojem narodu? ova marva bi glasala i za tudjmana nanovo da ga stave na listu, makar i mrtvog.
zvir i bestimja.

ow
necu se registrirati
Kontakt:

Post Postao/la ow » 03 srp 2009 08:47

pa ako adeze vec ima mrtve birace, moze si dopustiti i mrtve kandidate na listama :shinner:
ne vjerujte podacima iz profila, zapravo sam se ovom forumu pridruzila 14.09.1999
slika
www.balconn.com

www.gay-u-obitelji.com

lana
Sestra Nanut 1

Post Postao/la lana » 03 srp 2009 10:26

pa ova zemlja glasa za ljude kojima se sudi za ratni zlocin, pa imas pravo s mrtvima na listi. apsolutno nista me vise ne bi cudilo. vjerujem da ce hrvati birat sanadera za predsjednika. tak da nas nastavi sramotit. nije mu bilo dosta.

Zita

Post Postao/la Zita » 03 srp 2009 11:52

tamara3 je napisao/la:
Zita je napisao/la:http://www.facebook.com/group.php?gid=96813176614
u par sati skoro pa 2000 clanova
40.000 dosad.

Mh, sad... u jednom trenutku sam se zapitala bi li broj članova tako rapidno rastao da je za premijera predložen neki kalmeta, hebrang ili slično :o? Just a thought...
sigurno nebi
i to ne zato sto je zena vec zato sto je, usudila bi se reci, jedna od najomrazenijih osoba u zemlji.
ona je govno koje se bacalo svuda pred kamere i koje je svaciju nesrecu iskoristavala za politicke bodove (sjetimo se prometnih nesreca gdje je kakti dosla dat rijec utjehe roditeljima pa na kraju samu sebe promovirala)
govno nad govnima i nemrem je vidjet ocima
bas me zanima kako ce se ona sama drzat sa time da je sad grupa na 65000 ljudi i na to da je zbilja ljudi mrze (daleko da mislim da ce grupa nesto promjeniti)
a o njenoj kompetenciji i dolasku na vlast "poput kuge" je receno dosta na komentarima jutarnjeg lista
mislila sam da ce vecernji bit na strani hdza al cak i oni gaze sanadera

a rvati...zasluzuju sve najgore puste li ovoj vucibatini da se vrati na polozaj. posebice kao predsjednik

lana
Sestra Nanut 1

Post Postao/la lana » 03 srp 2009 12:38

my dear...mislim da hoce. zapravo sam sigurna da ako se kandidira, bit ce izabran.

Ameli

Post Postao/la Ameli » 03 srp 2009 12:51

ovo je potez, kojima se otvara put, krajnjim desnicarima, Sanader je govno, ovakav i onakav, al nije mi se cinio toliko desnicarski tvrdolinijas, a i ova pomodnost jacanja desnicarski stranak, dal istok il zapad europe, sve mi smrdi na to..sdp, puno brbljanja, bez cvrstog stava, stalno ka pas kad lovi vlastiti rep,( osobno simpatizer sdp-a, al zbilja su smuseni i spetljani ), kao da su bez ambicija da nesto vise ucine, osim naklapanja i kritiziranja..a sad, koja to desnicarska stranka u ovom trenutku moze istisnut hdz,..nemam pojma, mozda i ne bude neka nova, mozda neki novi ljudi, sa puno vecim nacionalizmom, sto opet je put u provaliju u koju "ova kola" vec odavno strovaljuje se..za Hebranga, to je najvece zlo, koje je ikad ova politika mogla iznjedriti, ne vjerujem u njegovu pobjedu na predsjednickim,.zapravo, ocekujem nekog novog,..nije ovaj cirkus bez veze i samo jer se "diglo" Sanaderu..ovo je taktiziranje, oko cega i zasto, vidjet ce mo uskoro.
nisam vidjela post prije, al ne vjerujem da ce S. kanditirat!

tamara3
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 03 srp 2009 12:53

Edit: ovo sam pisala Ziti, dok je još njezin post bio zadnji.

Je, jedna je od najomraženijih, to stoji, i to s debelim razlozima, ali zar nije omražen i onaj narcisoidni idiot hebrang, na primjer?
Na koncu, nije li i sâm sanader itekako omražen, kao "kapetan" ovog rvackog titanika s kojeg je prvi skočio (dabogda se utopio), i kojeg je doveo do propasti, doduše uz izdašnu pomoć moronskoga glasačkog tijela? Anyway, ne sjećam se točno neke grupe koja je pozvala na njegovo rušenje (osim Bande lopovske) i punila se tom brzinom.

Meni su te grupice smiješne, a naročito me razveselila fotka osnivača ove o kojoj pričamo, mislim.... da. Svakako pogledati :roftl:.

Niti oni predstavljaju kritičnu masu, niti sam tamo pročitala išta pametno osim dosta prilčno nepismenih i retardiranih komentara (npr. Žena koja je razorila dva braka a ministrica je za obitelj!!!!! pa zar to ne govori dovoljno????,, a takav kretenski diskurs mi jako ide na kurac) niti se ne mogu poistovjetiti (ni) s tim ljudima iako sam zakleta antihadezeovka, i to oduvijek.
Lako je klikat iz udobnog stolca i mislit si kak je to jako super i kul i tu se iopće ne radi ni o kakvoj "mržnji" niti bogznakakvom aktivnom angažmanu, pa čak niti promišljenom, većina njih je tamo po čistoj inerciji. Čitam da najavljuju nekakve prosvjede za subotu, pa ajde baš da vidimo.
Uostalom, nije problem Kosorica, zar to nije očito?

Kad promatram to što se događa, osjećam se pomalo kao kad sam devedeset i neke slušala priče o hadezenjarama-barakašima i gledala razne opskurne tipove koji su se pridruživali "pokretu" u ime "ljubavi prema domovini", a upravo to je poslužilo kao temelj od govana kući koja se danas urušava. Eto, ne mogu si pomoći, ali jednostavno se ne mogu poistovjetiti s tom masom.

ow
necu se registrirati
Kontakt:

Post Postao/la ow » 03 srp 2009 13:10

Zita je napisao/la: mislila sam da ce vecernji bit na strani hdza al cak i oni gaze sanadera
oni gaze sanadera zato jer im odgovara pomak udesno i adezeju
slika
www.balconn.com

www.gay-u-obitelji.com

ow
necu se registrirati
Kontakt:

Post Postao/la ow » 03 srp 2009 13:19

mislim da je ta grupa na facebooku (kao uostalom i sve druge grupe da ne kazem horde) neki plebescitarni izraz otpora ovako hazarderskim dogadjajima.
Kosorica je tu nebitna (iako ima puno onih koji su se tamo javili sa seksisticke pozicije).

Inace, objektivnosti radi, ne mislim uopce da ce Kosorica stvarno imati bilo kakvu vlast pa je zato njena uloga nebitna. I to ne zato sto mozda nije sposobna vec zato sto u adezeju ima previse zapjenjenih kerova koji bi je namah zbacili kada ta funkcija ne bi bila samo paravan.

htjedoh reci, tamarin zadnji post mi je prilicno logican.
Zadnja izmjena: ow, dana/u 03 srp 2009 14:37, ukupno mijenjano 1 put.
slika
www.balconn.com

www.gay-u-obitelji.com

Zita

Post Postao/la Zita » 03 srp 2009 13:37

kosorica je glupo pseto koje je lojalno sanaderu
koalicijski partneri su potpisali da bude premijerka samo da zadrze svoje stolice i sve je to jedna odurna predstava

i da, hebrang jest omrazen ali ne koliko je ova mutava krava omrazena

i da-vidla sam hrpu glupih komentara na njen racun no nemam sucuti za nju (a bogami niti za cijeli hdz. sve odreda ih... ne podnosim)

lana
Sestra Nanut 1

Post Postao/la lana » 03 srp 2009 14:39

ma koja sucut crna? i koja vlast? pa sanader je centralizirao apsolutno sve i nitko bez njega prdnut nije mogao, pritom ga se boje ko vraga. mozda biskupic i kalmeta bas ne strepe kad ga vide i ponesto rade sami za sebe, ali svi ostali se useru kad se on pojavi. to mi je upravo fantasticno! ali nije li to sjajan odraz naseg mentaliteta? da taj i takav tip moze bilo kome biti autoritet? jedan neznalica, nesposobnjakovic, antipaticani autokrata bez imalo smisla za humor... (hm...sad kad sam to rekla, ko das tudjmana opisala...) ali iz nekog razloga je on hrvatima bas super. ja nikako da dokucim zasto!!! i nazalost mislim da ce se sad opet i ne znam po koji put pokazat nesposobnost i nespremnost oporbe da pravovremeno i kak treba reagira na ovakvu situaciju.

tamara3
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 03 srp 2009 15:06

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/ ... tavku.html

Say no more.

A što se tiče Kosorice i sućuti, pa uopće nije riječ o tome već sam se samo osvrnula na "relevantnost" te grupe i profil takozvanih "nezadovoljnih" masa s kojima si ne vidim niš zajedničko, that's all, samo moja analiza.

Inače, iz moje perspektive mislim da bi upravo ono seksističko, mizogino, diskriminatorstko, uvlakačko bahato govno od hebranga trebalo biti daleko omraženije u rvata, kao i onaj debeli pretili seronja bebić koji jedva govori (nastavite niz po želji) tak da - nazovite me brkatom feministicom, briga me - držim kako je ovo simptomatično za jedno takvo mačističko patrijarhalno društvo.

Kako god bilo, počnimo se snalazit kako znamo.

Mene zanima oće'l kuna slabit i jel treba kupovat ojre?

lana
Sestra Nanut 1

Post Postao/la lana » 03 srp 2009 16:37

sanader je bahat uvijek. kad ce krepavat bit ce bahat. a i shvatio je (i dobro je shvatio) da hrvati ocito vole bahate, dive im se.
a mislim da ovo kaj si za kunu pitala nema neke brige. osim ak bas neki dan kad je on dao ostavku nisi prodavala neke dionice na burzi.

tamara3
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 04 srp 2009 11:48

'Bili smo stranka komunističkih namjera!', lapsus je kojim je Vođa otvorio sabor adezeja :roftl: :roftl:...

Zbrkica

Post Postao/la Zbrkica » 04 srp 2009 11:57

10 najspektakularnijih teorija odlaska Ive Sanadera: http://www.jutarnji.hr/zanimljivosti/cl ... ,168208.jl

1. 'Chuck Norris iz još nepoznatih razloga naredio je Sanaderu da odstupi.'

2. 'Samuel Žbogar, Olli Rehn i Ivo Sanader, na zadnjem su sastanku previše popili. Pripiti Ivo okladio se sa Žbogarom da zna napamet nabrojati sve gradove Slovenije. Okladu je izgubio, a što je bio ulog i više je nego vidljivo.'

3. 'Ivo Sanader više ne želi biti premijer u svijetu u kojemu nema Michaela Jacksona.'

4. 'Desno krilo HDZ-a izvršilo je pritisak na premijera zbog njegove seksualne (gay) orijentacije i potencijalnih afera koje bi naškodile HDZ-u i Vladi.'

5. 'Jadranka Kosor slučajno je došla u posjed fotografija Ive Sanadera i njegovog muškog ljubavnika, uhvaćenih u žaru strasti. Ostalo je povijest.'

6. 'Ivo Sanader već godinama radi kao tajni agent, plaćenik Slovenije. Cilj mu je bio stvarati iluziju da se Hrvatska približava Europskoj Uniji.'

7. 'Sanader je vanzemaljac koji se zaželio rodnog planeta te zbog toga napušta ne samo Vladu i HDZ, već i Hrvatsku, a potom i Zemlju.'

8. 'Jadranka Kosor čitavo je vrijeme vlada zemljom. Sanader je bio njezina marioneta. No, siva se eminencija vlasti odlučila na jači medijski angažman i na više poštovanja javnosti pa je naredila Sanaderu da odstupi.'

9. 'Ivo Sanader zapravo je konceptualni umjetnik koji je snimao reality show "Premijer". Zbog recesije, producenti su ukinuli sredstva i morao je naglo prekinuti snimanje.'

10. 'Stipe Mesić će podržati Ivu Sanadera na sljedećim predsjedničkim izborima. Zauzvrat, Ivo je morao odstupiti s pozicije premijera. Dogovor je postignut prije nekoliko mjeseci, kada su Mesić i Sanader zaoštrili retoriku, a sve u cilju zavaravanja javnosti.'

:D :D :D
slika

noise

Post Postao/la noise » 04 srp 2009 12:44

jaooooo.... :lol: :lol: :lol: :lol:

brijem da je ovo prvo.... ili ipak mozda trece... :o :D
slika
I take pleasure in...

U trenutku kad sam poceo pisati ovu recenicu iskreno sam pomislio da imam nesto zanimljivo reci, kad ono, evo kamo to vodi.

Odgovorite