Zadnji odgledani film - ocijenite
- Hidden_soul
- Devil in details
- Spol/rod: žensko
-
Plague
-
Plague
Pogledalanexus 6 je napisao/la:Audition - korejski horror/thriller/drama. Zbog kraja poželim bit peder.
8/10
Super prica ali uzasno naporan, do te mjere da sam se pocela nervirat u iscekivanju da se nesto dogodi.
Jedino dobro je zadnja scena mucenja i zadnjih 20 minuta filma.
Cijeli film je mogo stat u pola sata.
Dajem mu 6/10 samo zato jer su dvije dobre scene [ona s rigotinom i posljednja] stvarno dobre.
- Hidden_soul
- Devil in details
The Hangover - 7/10
Okej je, mada ipak ima malo previse meni debilnog americkog humora, koji uvijek bez greske mora ukljucivati nesto sa seksom, samozadovoljavanjem, gluposcu i kurvama, i zato cu mu dat ocjenu 7.
Mislim da je ipak dobio malo previsoku ocjenu na imdb-u, 8.2/10 je previse, ali opet, to i nije neki relevantan pokazatelj.
Svejedno, za jedno poslijepodne nije los, ima i par smijesnih scenica i prica je dobra, zaplet isto tako.
Okej je, mada ipak ima malo previse meni debilnog americkog humora, koji uvijek bez greske mora ukljucivati nesto sa seksom, samozadovoljavanjem, gluposcu i kurvama, i zato cu mu dat ocjenu 7.
Mislim da je ipak dobio malo previsoku ocjenu na imdb-u, 8.2/10 je previse, ali opet, to i nije neki relevantan pokazatelj.
Svejedno, za jedno poslijepodne nije los, ima i par smijesnih scenica i prica je dobra, zaplet isto tako.
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
- Hidden_soul
- Devil in details
Taking of Pelham 123 - 7.5/10
Onako, nelose. Nemam bog zna sto napisati za film, nisam sigurna ni u koji zanr bi ga svrstala. Nekakva akcija jest, iako nije da ima pretjerane jurnjave i svih tih akcijskih cudesa, na momente mi je malo rastegnuto (i zanemarit cu to da sam umalo prespavala kraj
) ali okej, moze se reci da je nekakav standardni akcijski film.
Onako, nelose. Nemam bog zna sto napisati za film, nisam sigurna ni u koji zanr bi ga svrstala. Nekakva akcija jest, iako nije da ima pretjerane jurnjave i svih tih akcijskih cudesa, na momente mi je malo rastegnuto (i zanemarit cu to da sam umalo prespavala kraj
- sillmarien
- Ja sam: lezbijka
- Hidden_soul
- Devil in details
Der Baader Meinhof Komplex - 8/10
Ha joj, tesko ista za napisat, ali vrijedi gledanja svakako.
Je li terorizam manje grozan ako se bori za prave interese?
I da li vazi ono - boriti se za mir jednako je kao jebati se za nevinost?
U svakom slucaju, zanimljivo, ostavlja neka pitanja otvorena.
Ha joj, tesko ista za napisat, ali vrijedi gledanja svakako.
Je li terorizam manje grozan ako se bori za prave interese?
I da li vazi ono - boriti se za mir jednako je kao jebati se za nevinost?
U svakom slucaju, zanimljivo, ostavlja neka pitanja otvorena.
- Russian Roulette
- Ja sam: lezbijka
- Kontakt:
nisan sinoc mogla zaspat, pa san stavila nesto ka "Ogledala", poslije njega, jos mi je gori bilo, al ima nesto u tom hororu
..koliko su nam bitna ogledala, dal su ona samo odraz tijela, ili u njemu "zarobljavamo" i dusu, koliko je bitno to sto vidimo u njemu i kako nas, ponekad zna unistiti
nisam ljubitelj tog zanra, neka solidna 6/10, al ipak, makoliko se cinija povrsan, "baci" te u razmisljanja, jel gledamo sebe ili u sebi :?
nisam ljubitelj tog zanra, neka solidna 6/10, al ipak, makoliko se cinija povrsan, "baci" te u razmisljanja, jel gledamo sebe ili u sebi :?
- Hidden_soul
- Devil in details
Awww hvalalana je napisao/la:hidden, sam' da znas, obozavam citat tvoje komentare filmova koje gledas!
Je da nisam neki kriticar, ali eto, thanks anyway
ontopic: Two lovers iliti Ljubavnici 6/10
Boze, koliko deprimiranja je uspjelo stati u tih nepunih dva sata filma!
Tipicna drama, pomalo razvucena, koja se bavi s time koliko smo generalno sjebani u ljubavnim odnosima, koliko osteceni izlazimo iz tih odnosa i koliko ostecujemo slijedece veze koje ce doci radi toga sto smo ostecena roba.
Ako ste skloni depresijama i deprimiranju uz filmove, ovo nikako gledati sami, a vrijeme gledanja filma nikako ne odabrati u kisno poslijepodne.
I da, Gwyneth Paltrow izgleda tako ispijeno i ofucano, a Joaquin Phoenix je ostario i zdebljao se, a imala sam crush na njega nekoc.
-
Zita
- Hidden_soul
- Devil in details
- Hidden_soul
- Devil in details
Fighting aka Ulicne borbe 5/10
Bezveze i nista narocito, bolje je izgledalo na samoj najavi. Kao da su imali dobru ideju, a onda se nisu dovoljno duboko unijeli u nju i razradili je, pa su se uspjeli dotaknuti svega ali povrsno. Sav je film povrsan nekako.
Par razbijenih arkada, prica o novcima i malo ljubakanja nije recept za dobar film.
Bezveze i nista narocito, bolje je izgledalo na samoj najavi. Kao da su imali dobru ideju, a onda se nisu dovoljno duboko unijeli u nju i razradili je, pa su se uspjeli dotaknuti svega ali povrsno. Sav je film povrsan nekako.
Par razbijenih arkada, prica o novcima i malo ljubakanja nije recept za dobar film.