Jbg, iman i ja mana.

Ovdje spadaju teme koje se ne mogu svrstati u ostale forume. SVE privatne prepiske i dogovore vodite u podforumu dnevna soba.
Peglam_subotom
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: U vezi

Post Postao/la Peglam_subotom » 04 ruj 2009 14:27

Vezano uz Tamarinu temu kvaliteta i vrlina, uvijek je lakše u tom slučaju izdvojiti svoje mane (pogotovo pred hrpom stranaca u virtualnom svijetu), štoviše ako je nečija možda i najveća vrlina skromnost, zaziranje od svjetala pozornice (iako sam uvijek, i za tim neizmjerno žalim, htjela upisati glumu... kažu da imam talenta, no opet - sramežljivost i manjak samopouzdanja su prevagnuli).
Taj manjak samopouzdanja usko je vezan i s pomalo asocijalnom osobinom ličnosti. Imam uzak krug prijatelja, onih zaista pravih prijatelja, pa stoga teško stječem nove. Ne dopuštam tako lako svima da mi se približe. Razlog je nepoznat. Ili ga jednostavno ne primjećujem.
Poprilično sam neodlučna, ali zato kad sam s majkom u šopingu popizdim u roku 2 sekunde. Jer ona ne može odlučiti hoće li uzeti prašak za rublje od 2kg ili od 4kg. I tako gleda u njega... I gleda... Pa pita mene što da uzme. A kupuje isti prašak već desetljećima. I onda se meni tlak popne na 500. Pa zagrmim. I iste sekunde mi bude žao. Al prošla baba s kolačima, jer ona je tad već pokunjena... A Ariel od 4kg je bio na akciji... Istinabog, 50kn skuplji. Ona zna razliku, samo je htjela moje mišljenja da lakše odluči. I opravda pred starim svaku jebenu lipu potrošenu na prašak. Da, isfrustrirana sam i zbog svog oca (ali to je sasvim druga tema).
Ne volim peglat. Dapače prezirem. Ali bome, ne volim ni hodat okolo izgužvana. Pa peglam...
Previše sam tvrdoglava ponekad. Možda iz neznanja. Jer na kraju, uvijek priznam svoju pogrješku.
Sitničava sam. Sve moram isplanirati do najmanjih detalja. To ponekad izluđuje moje prijatelje. Kod nas ne postoje ili su jako rijetki "spontani" izleti ili izlasci. Ja uvijek moram znati sve unaprijed. Ne volim iznenađenja.
Ne snalazim se u prostoru. Imam paničan strah od vožnje autocestom (kad sam sama u autu) da ću negdje zalutati ili skrenuti na krivom izlazu. Mrzim one izlaze Zagreb-jug/sjever/zapad/istok. Da, orijentacija me jebe...
Još 4 dana do zadnjeg ispita, a ja već 2 tjedna paničarim i širim nervozu. Sljedeći rok je tek u studenom. Do tad bi već mogla žile rezat. ;)
Ovo je gore od pms-a. :D

sillmarien

Post Postao/la sillmarien » 04 ruj 2009 16:09

@ameli: je ;)

ot: neki ljudi vjerojatno misle da sam wierdo. ne mogu im zamjeriti :o i ja to mislim za sebe

Bash

Post Postao/la Bash » 04 ruj 2009 16:10

Sitila san se jos jedne mane zbog koje me neki ne vole. :D

Lijenost u razgovoru. Tj, pustim ljude da krivo misle o meni i mojim postupcima. Npr poznanik i ja pricamo i on kaze neku usputnu tvrdnju o meni koja nije istina, a ja to ignoriram jer mi se jednostavno ne da ispravljat. Ali nekad ako se ista stvar opet spomene i taj put kazem - ne, nije istina, ispada da sam prije lagala. I onda bude glupa situacija u kojoj ja ili ipak pokusavam objasnit svoju verbalnu lijenost ili mi se opet ne da raspravljat i samo skrto kazem - ne, krivo si shvatio. I tu prekinem pricu o tome. U svakom slucaju, ispadam lazljiva :D

Zita

Post Postao/la Zita » 04 ruj 2009 18:17

jos jedna od mnogih mana je da mi fali kliker u glavi i nesmijem ici na sprovode i mise jer me hvata histericni smijeh...u principu to je sve zalosno al imam problema sa smrcu i kad cujem rijec sprovod il mrtav imam toliko bolesne slike u glavi da nikako nisam dobra osoba za traziti takvu pomoc od mene..jer si ja sama nemrem pomoci u takvim situacijama
netko zna o cemu pricam :( sorry

sillmarien

Post Postao/la sillmarien » 04 ruj 2009 18:40

Zita je napisao/la:jos jedna od mnogih mana je da mi fali kliker u glavi i nesmijem ici na sprovode i mise jer me hvata histericni smijeh.
identično kod mene :o

sjećam se, kad mi je baka umrla nisam uopće plakala. ne znam zašto. mislim, nije mi bila najomiljenija osoba na avijetu, ali ipak ... i na pogrebu svi plaču, a ja se suzdržavam da ne prasnem u smijeh.. i onda se to dogodi .. spuštaju lijes u grob i padne im jedan dio užeta i lijes udari u rub groba i skoro se otvori.. i gotovo, nisam mogla- počela sam se histerično smijati i morala sam otići van groblja da se smirim :o

ne znam zašto mi se to događa.. mislim, nije mi ništa smiješno, ali taj nekontorlirani nagon za smijehom na svakom pogrebu kao vulkan .. možda je to neki obranbeni mehanizam, nemam pojma :?

Ameli

Post Postao/la Ameli » 04 ruj 2009 19:03

neman pojma dal je to mana, al cesto me cini "ledenom kujom", jer od osoba do kojih mi je jako stalo, uvijek ocekujem vise, da znaju sto je po mojoj zelji, sto i kad mogu reci, napraviti, ako nije tako, spremna sam na svadju, pa i odlazak..nazalost, pocesto se obije meni o glavu, al jbg.
@sillmarien- prepravila san, mada mi se cini da je i ono bilo okej, kako ona pjesma rece, "Ja volim samo sebe", tako san i prevela prvi put :o

Zita

Post Postao/la Zita » 04 ruj 2009 20:46

primjetila sam da vas je malo previse na foru hidden...

jos jedna mana-cesto sam bezobrazna, cinicna i sarkasticna sto mene recimo iznimno zabavlja, veseli i nasmijava al se isto cesto protumaci kao da sam nadrkana :!:

Ameli

Post Postao/la Ameli » 04 ruj 2009 20:50

Zita je napisao/la:primjetila sam da vas je malo previse na foru hidden...

jos jedna mana-cesto sam bezobrazna, cinicna i sarkasticna sto mene recimo iznimno zabavlja, veseli i nasmijava al se isto cesto protumaci kao da sam nadrkana :!:
..jedna je hidd :D ..a ovo da si..a tko bi ga znao :o , aj majke ti kad ti onako uletis ka "zilet", tko ti se smije suprostavit, a da vec nije spreman na ban :o

afrathevamp

Post Postao/la afrathevamp » 04 ruj 2009 20:55

sillmarien je napisao/la:
Zita je napisao/la:jos jedna od mnogih mana je da mi fali kliker u glavi i nesmijem ici na sprovode i mise jer me hvata histericni smijeh.
identično kod mene :o

ne znam zašto mi se to događa.. mislim, nije mi ništa smiješno, ali taj nekontorlirani nagon za smijehom na svakom pogrebu kao vulkan .. možda je to neki obranbeni mehanizam, nemam pojma :?
imam i ja problem sa sprovodima,a i dosta ljudi mi je reklo da je i kod njih slično.
složila bi se da je to obrambeni mehanizam.
kad je meni umrla bliska osoba plakala sam samo jednom i to doma sama.na taj način sam se oprostila od te osobe.
nakon toga ide opći cirkus: organizacija sprovoda gdje sam uspjela proesti želje pokojnika jer sam znala kako bi ta osoba htjela da to izgleda i nakon toga sam bila mirna.
i cijelo vrijeme mi je došlo da umrem od smijeha jer: gomila ljudi koja je tu došla radi klope poslije,a ne radi sprovoda, babetine koje tračaju hodajući prema grobnici-komentiraju druge babetine koje su par metara ispred njih :roftl:
nakon toga su mi išle po glavi sve smiješne uspomene koje sam s njom doživjela i opet :roftl: :roftl:
a kad sam doma došla-krepavala sam od smijeha ko da sam drogirana-bolesno :lol:
i u ponedjeljak otišla na posao gdje sam umirala od smijeha (u sebi) jer se svi snebivaju kako nisam doma radi smrtnog slučaja: why do you care??

noch etwas-čula sam da je negdje običaj da se plate žene iz sela koje na sprovodu plaču na sav glas kraj pokojnika kojeg nisu ni poznavale! e da to vidim uživo završila bi u lokalnoj seoskoj ambulanti od smijeha :roftl: :roftl: gdje bi me vjerojatno eutanazirali radi te činjenice

and those are my funeral issues...ukratko .

sillmarien

Post Postao/la sillmarien » 04 ruj 2009 21:10

@ameli: da ali postoji razlika između 'mig' i 'sig'.. mig znači mene, a sig sebe. kužiš?

@aftervamp: hm vidiš, očito nas ima :o samo razlika između mene i tebe je ta da meni apsolutno ništa nije smiješno, nego na pogrebima osoba koje mi nisu bile nešto posebno bliske ja ne mogu bit ozbiljna i tužna. ne znam, jednostavno je tako

Ameli

Post Postao/la Ameli » 04 ruj 2009 21:12

"sillmarien"@ameli: da ali postoji razlika između 'mig' i 'sig'.. mig znači mene, a sig sebe. kužiš? ..hvaaaala ;)

Plague

Post Postao/la Plague » 04 ruj 2009 21:17

afrathevamp je napisao/la: noch etwas-čula sam da je negdje običaj da se plate žene iz sela koje na sprovodu plaču na sav glas kraj pokojnika kojeg nisu ni poznavale
Narikuse :)

jasamocitam

Post Postao/la jasamocitam » 04 ruj 2009 23:34

nestrpljiva, posesivna, ljubomorna, lako se odusevim i jos lakse odustanem, ne mislim dobro o sebi, nemam samopouzdanja, nepovjerljiva, popusim istu glupu foru 25. put za redom, ponekad atodestruktivna i inatljiva, prepopustljiva, neodlucna, nesigurna...

Hidden_soul
Devil in details

Post Postao/la Hidden_soul » 05 ruj 2009 09:06

Edit: e i da, kad se jako smijem - imam zile glupace na celu.
Uzasno ih mrzim.
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."

MeaCulpa

Post Postao/la MeaCulpa » 05 ruj 2009 09:38

Preemotivna sam, dakle ako mi se čovjek svidi i uz to mi "uzvrati" ja "predajem" cijela i onda me svaka sitnica može povrijedit. I da, strašno sam ljubomorna osoba.
Za sebe sam dosta lijena napraviti nešto, ali recimo za svoju best frendicu bi napravila sve, bilokad (i ostale prijateljice).
Dosta sam povučena i kronično ne vjerujem ljudima.
Ugrubo bi to bilo to, a što se fizičke strane tiče ok sam si.

Ameli

Post Postao/la Ameli » 05 ruj 2009 10:24

afrathevamp je napisao/la: noch etwas-čula sam da je negdje običaj da se plate žene iz sela koje na sprovodu plaču na sav glas kraj pokojnika kojeg nisu ni poznavale! e da to vidim uživo završila bi u lokalnoj seoskoj ambulanti od smijeha :roftl: :roftl: gdje bi me vjerojatno eutanazirali radi te činjenice
:eek: narikace..znas kako to gadno zvuci, davno u Bosni, umra otac od jedne moje prijateljice i bile su te babe, jos ti serviraju hranu i pice..ubitacna kombinacija, i uopce mi nije bilo do smijeha, nisan ni plakala al mislim da sam dobila napad panike, doslo mi je da pobjegnem..poginija prijatelj (21g) jauk i naricanje njegove majke, kad su ga spustali u grob, a ona htjela za njim, prestrasno tad nisam dva-tri dana mogla doci sebi od placa..
..jedino cemu se pocnem nekontrolirano smijati, to je kad pop pocne prskat sa onom vodom :D , ka dijete, zbog toga pobrala samar od ujaka :D
ot. mana; nemogu dugo ostati skoncentrirana na jednu stvar, zbog toga me mnogi krivo protumace, zapravo uopce ne shvate :inlove:

Zbrkica

Post Postao/la Zbrkica » 05 ruj 2009 13:35

Ja se pokušavam sjetit svojih mana al kad eto, sam savršena. :D U svojim očima, a ako bi se slušalo druge onda sam previše ono "boli me kurac za sve", naivna sam jako, jbg. vjerujem da su svi ljudi dobri i ne mogu si pomoć, navodno sam bahata al sam uvjerena da nisam i pretjerujem često u raznim situacijama na razne načine :o
slika

Kroacija
Spol/rod: ne želim definirati
Ja sam: ne želim se identificirati

Post Postao/la Kroacija » 05 ruj 2009 13:43

Zbrkica je napisao/la:naivna sam jako, jbg.
u, ovo sam zaboravila. moja naivnost granici s kretenizmom u blazem obliku :o uistinu, ponekad se i zapitam, moji frendovi jos vise.
ex invalid_user

Ameli

Post Postao/la Ameli » 05 ruj 2009 19:25

nisam takticna, tvrdoglavo idem kroz zid, suprostavljam se mada znam da je fizicki jaci i da cu popusit batine( oooo i dobila vec :shinner: ), temperamentana( pocesto to moze biti mana), mrzovoljna ujutro dok ne popijem kavu i zapalim, ..e da, nisam vjerni tip, sto neznaci da sve sto mi se nudi uzimam, uz voljenu osobu koja me "skuzi" , ostajem i u dobru i zlu, al jedostavno popustim tjelesnim uzicima, ne tako cesto, ali desi se ..i uvik priznam; -da, desilo se!..ima toga jos :o

Kali
Status: Solo

Post Postao/la Kali » 14 lis 2009 07:24

Znam biti tvrdoglava ko magarac, strasno nesto. Cesto sam i preponosna pa mi zbog toga treba vise vremena da se ispricam...Picajzlasta sam glede nekih stvari i znam se distancirati ako sam povrijedjena... :!:
Naivna ko mali pas ponekad sto mi se masu puta obilo o glavu :cry:

Ljudi kazu da sam i bahata ali to samo prema istim takvim ljudima, zapravo glumim ogledalo nekad pa samo copy pastam odnos sa nekom osobom, negativan jel, na mozda malo diretniji nacin pa ispadam i bezobrazna...

Ok, necu vise, vec sam se zbedirala polako... :!:

eris

Post Postao/la eris » 05 stu 2009 11:38

pozdrav, ja sam nova...pa reko zašto se ne prikazati odmah u najljepšem svijetlu.... :)
dakle, mizantrop sam, picajzla, preiskrena, cinična, sarkastična, ironična, očito nisam na ti s tehnologijom jer mi je trebalo fuckin' pola sata da se registriram, a kad se to čudo napokon dogodilo, zajebem lozinku pa moram tražiti novu....naravno, sad za lozinku imam neki mix od od slova i brojeva....da, baš ću to zapamtiti, ni svoj broj moba ne znam (nakon 2 godine) da, valja napomenuti da imam loše pamćenje....
što još...ljena, neorganizirana, zbunjena (ali uvijek imam planove, a kažu da je plan pola realizacije, što bi značilo da sam uvijek na pola puta do nigdi), smotana...
da, skoro zaboravih....hipohondar sam (danas kihneš, sutra svinjska gripa), brinem se zbog apsolutno svega, ovisna sam o čokoladi (čokolada, jel netko spomenuo čokoladu??!!) itd, itd, itd.
hm...bojim se da bi ovo moglo potrajati.... :roll:

jabooka

Post Postao/la jabooka » 05 stu 2009 13:14

ja imam samo 3 mane :D

introvertnost
autodestruktivnost
samo sa 3 osobe razgovaram telefonom.
ostalima se ne javljam jedino putem sms-a.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 05 stu 2009 14:12

jabooka je napisao/la:ja imam samo 3 mane :D

introvertnost
autodestruktivnost
the same. mislim da je i kolicina ljudi kojima se javljam isto troje.
zvir i bestimja.

Kroacija
Spol/rod: ne želim definirati
Ja sam: ne želim se identificirati

Post Postao/la Kroacija » 05 stu 2009 16:34

nekako nas je vecina preslicna jedni drugima. gotta change my persona(lity) :o
ex invalid_user

Peglam_subotom

Post Postao/la Peglam_subotom » 05 stu 2009 18:03

jabooka je napisao/la:ja imam samo 3 mane :D

introvertnost
autodestruktivnost
Ovo me podsjetilo na onu...

Imam četiri loše strane
moglo bi se reći da su mane
lažem,ljubim paralelno
zaljubim se triput dnevno.

Četvrta je loša strana
ostavljam te ovih dana
ima još koja da ti ne lažem
al` ove četiri su mi najdraže

:D :D :D
I'll take you for all that you are. With your complications, your pain, your secrets, your past, your longings and dreams... I will take you completely; without exemptions.

Nyx

Post Postao/la Nyx » 05 stu 2009 18:24

E ovako...
Ljudi odlaze od mene(u stilu da nekom nesto pricam i toliko se zapricam da ni ne skuzim da je taj netko vec na drugom kraju ulice/birtije/ itd),dakle previse pricam i trkeljam gluposti, ako nije to onda pak se zablokiram i sutim citavo vrijeme,uglavnom kad se osjecam ugrozeno u nekom drustvu.Uglavnom je il previse il premalo.Moram uvijek bit u pravu,jednostavno moram,makar se prepucavala s nekim u vezi izgleda vrecice cipsa moram bit u pravu inace ne mogu zaspat tu vecer.
Glumatam neku opaku osobu ali sam u biti jako jako njezna,s tim da imam kratak fitilj i kad popizdim onda se civili bacaju pod stol.
Malo previse razmisljam o tome sto ce drugi reci i ponekad se radi toga ne mogu jednostavno opustiti i prepustiti.Volim rasprave.Lijena sam i neodgovorna.Cesto kazem nekome nesto u afektu sto u biti ne mislim i onda krpam stetu i po nekoliko mjeseci.Gramatika mi je u kurcu i mlada sam pa mi nitko nece biti prijatelj :cry: .Ponekad previse brinem oko nekih stvari oko kojih se nebi trebala brinut i ponekad me previse pogode neke stvari koje me nebi trebale tolko pogodit.
Sto se izgleda tice...imam kvrgav nos i prosirene pore...i mala sam...jako. :cry: pa imam veliki kompleks vezan uz visinu

catpower

Post Postao/la catpower » 05 stu 2009 19:29

male sise,a ja jako visoka! tvrdoglava,lako popizdim radi sitnica, ponekad lijena, ne volim pokazivati osjećaje, ne vjerujem ni sebi,a kamoli nekome drugome,strah da me se ne povrijedi...

Nyx

Post Postao/la Nyx » 05 stu 2009 20:08

Eh da i ne mogu bez cigareta.Iz mene se stalno dimi ko iz lokomotive a o preostalom broju cigareta mi ovisi kakav ce mi bit dan.....i retardirano se smijem...ides krenulo je meni ovo. :)

Uliana

Post Postao/la Uliana » 05 stu 2009 20:37

premalo sam rabljena i previše pričam o sexu
Idem trenutak samo, popravit šminku malo!!

lucretia

Post Postao/la lucretia » 06 stu 2009 17:49

Uliana je napisao/la:premalo sam rabljena i previše pričam o sexu
:krezub

oT . lijenost
pravljenje nemogućih planova
zatvorenost do neke točke a nakon toga prebrzo otvaranje

i da, puno pričam
We serve an old moan in a dry season