vicovi :D
nemoj se uvrijediti, al jel ti sama smišljaš te viceve il od kud ih kupiš?sekica63 je napisao/la:Putnik pijan hoda gore dole, po licu veliki znoj suze. K njemu priđe uslužbenica aerodroma: Gospodine, kakav je problem? izgubijo sam prtljagu. Kako se je to desilo? putnik : ma čep mi negdje ispao.
I'm a lover, not a fighter, but I'll fight for what I love.
~ http://www.youtube.com/watch?v=HNuhD88jajI ~
(''kupiš'' u stilu ''skupiš'', ''pokupiš'', a ne ''kupiš'' kao ''platiš novcem'', jel... da. uglavnom...
)
-
Plague
Situacija u sudnici:
-Zasto ste ubili svoju prvu zenu?
-Prestala me voliti.
-A kad ste odsluzili kaznu ponovno ste se ozenili i zasto ste ubili svoju drugu zenu?
-Ja sam prestao nju voliti.
-Pa dobro, kad ste izasli iz zatvora ponovno ste se ozenili. Zasto ste ubili svoju trecu zenu?
-Jebiga, navika...
Idu dva pedofila ulicom i vide malu od 5 godina.
Kaze prvi:
-Vidi malu sta je dobra!
Na to ce drugi:
-Ma nista je ovo kakva je prije bila.
Sta dobijes kad se kamion pun krumpira zaleti u vrtic?
MUSAKU!
I vic stoljeca:

-Zasto ste ubili svoju prvu zenu?
-Prestala me voliti.
-A kad ste odsluzili kaznu ponovno ste se ozenili i zasto ste ubili svoju drugu zenu?
-Ja sam prestao nju voliti.
-Pa dobro, kad ste izasli iz zatvora ponovno ste se ozenili. Zasto ste ubili svoju trecu zenu?
-Jebiga, navika...
Idu dva pedofila ulicom i vide malu od 5 godina.
Kaze prvi:
-Vidi malu sta je dobra!
Na to ce drugi:
-Ma nista je ovo kakva je prije bila.
Sta dobijes kad se kamion pun krumpira zaleti u vrtic?
MUSAKU!
I vic stoljeca:

-
Plague
- ticklebook
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
- Kontakt:
Father: "I want you to marry a girl of my choice"
Son: "I will choose my own bride!"
Father : "But the girl is Bill Gates's daughter."
Son : "Well, in that case...ok"
Next - Father approaches Bill Gates.
Father : "I have a husband for your daughter."
Bill Gates : "But my daughter is too young to marry!"
Father : "But this young man is a vice-president of the World Bank."
Bill Gates : "Ah, in that case...ok"
Finally Father goes to see the president of the World Bank.
Father : "I have a young man to be recommended as a vice-president. "
President : "But I already have more vice- presidents than I need!"
Father : "But this young man is Bill Gates's son-in-law."
President : "Ah, in that case...ok"
This is how business is done!!
Moral: Even If you have nothing,You can get Anything. But your attitude should be positive
Son: "I will choose my own bride!"
Father : "But the girl is Bill Gates's daughter."
Son : "Well, in that case...ok"
Next - Father approaches Bill Gates.
Father : "I have a husband for your daughter."
Bill Gates : "But my daughter is too young to marry!"
Father : "But this young man is a vice-president of the World Bank."
Bill Gates : "Ah, in that case...ok"
Finally Father goes to see the president of the World Bank.
Father : "I have a young man to be recommended as a vice-president. "
President : "But I already have more vice- presidents than I need!"
Father : "But this young man is Bill Gates's son-in-law."
President : "Ah, in that case...ok"
This is how business is done!!
Moral: Even If you have nothing,You can get Anything. But your attitude should be positive
“If my critics saw me walking over the Thames they would say it was because I couldn't swim.” Margaret Thatcher
... pa pošto je ovo rubrika svaštara, ne samo da je smješno...
Primjećujem svaki put kad otvorim crol, da sve više gubi svoj smisao općenito. Čast damama i curama! koje su ga osnovale, i koje se trude da bi na najbolji način pomogle istospolnim, takođe i onima koje to nisu...
Mislim i primjećujem, bilo ko da se javi ili registrira, dobije odgovor sprdanja i proste zajebancije... skoro pa u svakoj rubrici i na svaku temu.
Recimo mi u Sloveniji imamo 3i ili 4etiri slične forume, niti približno nemaju ovakvih podjebavanja i pametovanja... naprotiv trudimo se svi manje više na način, kao štoje, kulturni večeri, izložbe slikarstvo pisateljice...unošenje u zakon i prava istospolni i td.
Nedavno nam je uspjelo, otvoriti još jeda lokal kafić koji radi svaki dan, takođe velika aktivnost glede sakuplanja nas i nama , slični na način, pikniki sport i td. Neide ni kod nas sve glatko, ali korak za korakom idemo napred... Toliko od seljančice... nadam se da će neko i razumjeti šta sam htjela reći
Primjećujem svaki put kad otvorim crol, da sve više gubi svoj smisao općenito. Čast damama i curama! koje su ga osnovale, i koje se trude da bi na najbolji način pomogle istospolnim, takođe i onima koje to nisu...
Mislim i primjećujem, bilo ko da se javi ili registrira, dobije odgovor sprdanja i proste zajebancije... skoro pa u svakoj rubrici i na svaku temu.
Recimo mi u Sloveniji imamo 3i ili 4etiri slične forume, niti približno nemaju ovakvih podjebavanja i pametovanja... naprotiv trudimo se svi manje više na način, kao štoje, kulturni večeri, izložbe slikarstvo pisateljice...unošenje u zakon i prava istospolni i td.
Nedavno nam je uspjelo, otvoriti još jeda lokal kafić koji radi svaki dan, takođe velika aktivnost glede sakuplanja nas i nama , slični na način, pikniki sport i td. Neide ni kod nas sve glatko, ali korak za korakom idemo napred... Toliko od seljančice... nadam se da će neko i razumjeti šta sam htjela reći
ne ruši most, možda nas poveže
-
FofL
fil je u torti, jel tako? a superge ili kao već vi kažete sportske patike, na kojima piše naziv firme marke jel, fila, a eto plavuša ko plavuša...
Kužiš sad? vicevi se pričaju i pokretima, kao onaj, imate teleću glavu? mesar naravno rukom po svom frizu, i kaže ne. ja se ovako češljam. kužiš ?
Kužiš sad? vicevi se pričaju i pokretima, kao onaj, imate teleću glavu? mesar naravno rukom po svom frizu, i kaže ne. ja se ovako češljam. kužiš ?
ne ruši most, možda nas poveže
-
Plague
evo, ovaj JE smiješan i upravo mi je uljepšao jutro.sekica63 je napisao/la:Razgovaraju Šemsa, i Fata
Šemsa: Ja i Ibro koristimo kondome.
Fata: Ja i Haso kantu.
Šemsa: što kantu nije ti pička tolika?
Fata: pošto je Haso puno niži od mene ,E kad vidim da je počo kolutati očima, ja samo kantu opizdim nogom.
-
Plague