Na rubu znanosti

Domaće i strane aktualnosti, vijesti, komentari događanja, novinskih članaka, TV emisija, tekstova s CroL naslovnice i općenito svega čime nas mediji svakodnevno bombardiraju.

lucretia
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: U vezi

Post Postao/la lucretia » 28 ruj 2009 13:36

backspace je napisao/la:on kaže da EU zapravo kontinuirano, sporo i neprimjetno centralizira svoju vlast što će dugoročno značiti jedan oblik diktature malog broja ljudi nad svim tim zemljama koje su članice. zemljama će u tom procesu ostati samo prividna neovisnost, jer zakonodavstvo i pravila EU postat će normativi. pravo veta država već navodno ne postoji kod nekih odluka.
pa, pravno to skoro pa i jest tako na nekim područjima. nije samo sulda teorija...u svakom slučaju, kad su ju tek osnovali, nisu ni sanjali da će vrlo brzo morati polagati račune istom tom beznačajnom sudu i komisiji i inim organima koji štancaju preporuke i smjernice.
We serve an old moan in a dry season
A lighthouse keeper in the desert sun
Dreamers of sleepers and white treason
We dream of rain and the history of the gun
There's a lighthouse in the middle of Prussia
A white house in a red square
I'm living in films for the sake of Russia
A Kino Runner for the DDR

Popeye

Post Postao/la Popeye » 28 ruj 2009 15:10

PicajzLa je napisao/la:
Zanima me, jel tebi svaki post mora bit spust nekome?
ne, samo onima koji pred kraj prve stranice vlastitog topica skuze o cemu bi oni da taj topic zapravo bude. :roll:

ono, je li doista tesko mucnuti frizurom barem deset sekundi PRIJE nego se otvori topic, pa mozda i dati mu naziv koji barem ovlaš korespondira s temom? ocito jest.

backspace

Post Postao/la backspace » 28 ruj 2009 21:54

uuuu, evo jedne opasne, takve su mi najdraže, evo već te volim. :grli:

Plague

Post Postao/la Plague » 28 ruj 2009 21:56

Backspace, to je zapravo jedan koji misli da je opasan :D

backspace

Post Postao/la backspace » 28 ruj 2009 22:00

a muškić, a jebiga onda ništa, taman sam pomislila da mi je naletila žena mog života ;)

Odgovorite