Le Zbor slavi 4. rođendan uz detalje!

Otkrile ste super mjesto za izlazak ili tražite društvo? Organizirate tulum? Upravo ste se vratile s fantastičnog putovanja ili se tek spremate? U tom slučaju, ovo je mjesto na kojem se možete raspisati upravo o tome.
Odgovorite
Lis
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

Le Zbor slavi 4. rođendan uz detalje!

Post Postao/la Lis » 04 stu 2009 15:14

Le Zbor-4. rođendanski party,
12. studenog 2009
Medika, 21h
upad 25kn

“Za neke sve, za sve ponešto”

Zabavljaju vas na tri (3) floora

Skoro pa klasika:
ČIPKICE
QLAPA
Le ZBOR
CABAREZ GIRLS

Gitare, harmonike, sintići, electro i ostala muzika na struju:
CHOCO JAZZ
U POL 9 KOD SANDRE
VERGL GRIND
SHOXX
MIĆE MACE
DJ Bo1

Funky happy brass music i debeli groove:
DJ Messfunkit
DJ Lindarski

A tko to tamo pjeva?

“U pol’9 kod Sandre“ osnovan je kasne 2009. godine u središtu Zagreba, Španskom. Ozbiljan pristup glazbi, svake srijede u 20:30 kod Sandre, rezultirao je stvaranjem suptilnog izričaja koji je iznenadio i same članice benda, prosjek godina 35. Njihov prvi nastup na zatvaranju Vox Feminae Festivala početkom listopada, učinio je od njih ono čemu su se potajno i neskromno nadale: zvijezdama i izvan granica Španskog. S ciljem što skorijeg oporavka od ovog bombastičnog uspjeha i što bezbolnijeg povratka na Zemlju, “U pol'9 kod Sandre” priprema veliki come back u obliku rođendanskog poklona kolegicama iz Lezbora.

“Choco Jazz” su dvije prijateljice koje su odlučile imati bend. Zabavlja ih isprobavanje raznih instrumenata i eksperimentiranje s različitim stilovima. Nazvale su se ChocoJazz, iako zapravo više vuku na blues. No, istina je da zbilja vole čokoladu.
http://www.myspace.com/chocojazzband

"Vergl Grind” je novi projekt podzemnih zagrebačkih muzičara usmjeren prema kazališnim vodama. Nakon niza godina sviranja u supersoničnim bendovima kao što su Peach Pit, Tigrova Mast, Seven That Spells i Owie Pockshull, odlučili su se malo odmoriti. Uzeli su akustične instrumente i odalamili u igru sviranja pijanih valcera i cirkuskih vinjeta. Ne zadugo, poslušali su savjet svog gurua Velikog Bijelog Štakora i napokon izašli iz podzemlja na svjetlo kazališne pozornice. Novo sunce ih je prepržilo u mutante koji ne bježe od suradnje s klaunovima, akrobatima i artistima drugih afiniteta (pa ni s Le Zborom, op. ur.)
http://www.myspace.com/verglgrind

“Qlapa”
Poruka ljubavi najupečatljivije se može iskazati glazbom. Prva muška gay klapa u ovom dijelu Evrope za vas je pripremila evergreene i domaće uspješnice s prigodno izmijenjenim tekstovima. Jesu li zgodniji Kaštelani, Splićani ili pak Dubrovčani?! Dođite i saznajte!
http://www.qlapa.tk/

“Le Zbor”-malo puniji modeli koji pjevaju, ponekad i troglasno, stručnjakinje na polju konceptualne umjetnosti, repertoar raznolik kao i područje djelovanja
www.myspace.com/lezbor
www.lezbor.com

“Cabarez Girls”-Lezborski spin off, Cabaret style with German taste, made in London

“Miće mace” su dvije usidjelice koje su odlučile izać iz ormara u nedostatku "čudnovate" i "nesvrstane" glazbe u svojem rodnom gradu. Više se glupirajo nego li majstorski puštaju glazbu, alatka je računalo, odabir pjesama i energija je biće ono što radi gruv i drži ih na životu. U procesu su nadogradnje, sad se upravo radi prvi kat kuće. Dok ne dođu do krova, neće bit mira. :) Odazivaju se na pozive za svadbe, sprovode, krstitke i slične prigode, jedini uvjet je da nemoraju nositi ružičasto.
http://www.myspace.com/micemacice

“Shoxx”
Shocking electropop
http://www.myspace.com/theshoxx

“Čipkice”
Etno sestre

DJ Bo1
http://www.myspace.com/bo1tanzmacher

DJ Messfunkit
DJ Lindarski

+extra dodaci
-prijevod na znakovni
-baloni punjeni helijem
-domaća medica po promotivnim cijenama
-turbo dirljivi dokumentarac “Bože, čuvaj Le Zbor!”

POHODITE NAS! :)

http://www.gay.hr/diskusije/download/fi ... &mode=view
ur full, red lips taunted me as u licked your lips in anticipation. I quickly captured ur lips with my own, pulling u against me..a soft moan escaped ur lips as I gently tugged at ur bottom lip. I lowered my lips eagerly and began gently sucking. I heard u gasp and felt ur pulse quicken under my lips...

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 05 stu 2009 02:29

vec 4 godine? boze al deca rastu.
cure :thumbup: za sve i ovo.
zvir i bestimja.

borjana

Post Postao/la borjana » 05 stu 2009 09:22

skoro pa pola desetljeca:)
bravo djeve, sretno i bericetno!
see ya u mediki

Popeye

Post Postao/la Popeye » 05 stu 2009 09:31

nedavno sam skuzio da je le zbor "bend" na cijim sam koncertima bio najvise puta u zivotu. :) bio sam na 4 koncerta let 3, ali na jedno sest-sedam le zbora. :D

borjana

Post Postao/la borjana » 05 stu 2009 11:14

grejt! onda imas sve kvalifikacije da budes kronicar le zborskog rada :)
kako su djeve napredovale u ove cetiri godine, gdje ih je to sve dovelo i slicno...
ko zna mozda jednom le zbor bude u kakovom ako ne umetnickom onda bar historijskom udzbeniku :D

Karamela

Post Postao/la Karamela » 05 stu 2009 14:01

hvala call_me_slut na komplimentu!! (lezborusa)
a ja bi ga proslijedila na krolovke-svaka cast na 10 godina rada!!!
i krasno pozdravljam sve,ovo mi je prvi post u la la. ma zivjele zene- i
nadam se da ce ih enormno puno doc na rodendanac!

tamara3
Just tax the stupid people.
Status: U životnom partnerstvu
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 05 stu 2009 14:43

Uzvraćamo čestitke i pozdrave, dobrodošla.

Popeye

Post Postao/la Popeye » 05 stu 2009 14:46

borjana je napisao/la:grejt! onda imas sve kvalifikacije da budes kronicar le zborskog rada :)
kako su djeve napredovale u ove cetiri godine, gdje ih je to sve dovelo i slicno...
ko zna mozda jednom le zbor bude u kakovom ako ne umetnickom onda bar historijskom udzbeniku :D
pa evo, ovo je bilo za drugi rodjendan:
http://www.dnevnikulturni.info/vijesti/ ... _rodjendan

:cool:

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 05 stu 2009 20:54

jaooooooo pa sad sam tek skuzila da je to cetvrtak.
pa zasto zasto zasto nije petak??? pa neki od nas rade cetvrtkom. a petak bi bio tak IDEALAN.
zvir i bestimja.

borjana

Post Postao/la borjana » 05 stu 2009 22:00

popeye blagodarim! 101ca je uvijek pratila zborski rad, vjecna im slava i hvala na tome:) posebno mi drago sta su le zborske hitove pustili u meni omiljenoj nedjeljnoj emisiji "jednom tjedno":) a ni sektor kulture nije los:)
akobogda pa i ove godine da zabiljezite, doduse nema horkestra, al ni domace snage nisu za baciti!
call_me_slut, a sta da se radi kad je medika vikendom duplo skuplja a le zbor kronicno obesparen:)) sala sala! vikendi su im prebukirani a zbele su ionako navikle izlaziti cetvrtcima:)

Lis

Post Postao/la Lis » 05 stu 2009 23:52

ajde bone samo pohodite, nećete požalit :P četvrtak ko četvrtak samo uz LEZBOR! :inlove:
ur full, red lips taunted me as u licked your lips in anticipation. I quickly captured ur lips with my own, pulling u against me..a soft moan escaped ur lips as I gently tugged at ur bottom lip. I lowered my lips eagerly and began gently sucking. I heard u gasp and felt ur pulse quicken under my lips...

jabooka

Post Postao/la jabooka » 06 stu 2009 00:02

bile ste izvrsne na cro a porter-u. ikritike su bile odlicne.
sretan 4 R.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.

Karamela

Post Postao/la Karamela » 06 stu 2009 08:21

thank u very much :) :) i da kritike su oke bile,al moram iz zabave spomenut ciganovica koji je rekao da on to ne razumije i da smo pregrde lezbache. halo malickiii-mi nismo manekenke nit smo tam bile radi manekeniziranja. no dobro..

a sto se tice cetvrtka-da i ja bi da je petak jel znam kak je to kad se radi,ali aliiii- ove godine imamo stvarno puno izvodaca i npr call_me_slut i ostale/li koje vjutre rade, ak dodete u 21h kad sve to pocinje i odes tipa oko ponoci, stignes se poprilicno dobro zabavit a doc doma u relativno pristojno vrijeme. eto,npr =)

borjana

Post Postao/la borjana » 10 stu 2009 13:08

nasa draga prevoditeljica tina bude prevodila i dokumenatarac "boze cuvaj le zbor" na znakovni jezik, tako da sve koje ste ga gledale, koje ga niste gledale, koje cujete i koje necujete..nemojte propustit ovu jedinstvenu priliku:)

borjana

Post Postao/la borjana » 11 stu 2009 10:34

evo opet ja:)
pleaseeee dodjite na vrijeme, program pocinje tocno u 21h
hvala lijepo!

teany

Post Postao/la teany » 13 stu 2009 13:44

eee.. jucer je bilo super :D
sve pohvale curkama, i onima drugima i svima svimmaaa :p

enola

Post Postao/la enola » 13 stu 2009 19:56

ja sam propustila ovu zabavu..ali idući put neću. nadam se da će 12. mjesec obilovat nekim lez događanjima..budući da sam izašla iz veze nakon4 godine, propustila sam svašta...želim nadoknaditi:)
i družiti se..
ako bude nešto veselo i za novu godinu, javite!!!!
primite meee :osica: :)

Karamela

Post Postao/la Karamela » 14 stu 2009 13:10

ovako,ne mogu bas bit objektivna kako je bilo jel smo imale toliko posla da smo samo letile-aaali ako cemo sudit po prepunoj mediki i reakcijama ljudi-we did it :) presretne smo sto je toliko ljudi doslo :) e sad,ovim putem se i ispricavamo sto smo onak neprijateljski bili 'izgurani' u ponoc,oni nama jesu rekli da ce ta ura bit kraj,ali 2 DANA prije.i kaj da mi napravimo 2 dana prije,program nam je bio isplaniran u 'minutu' sa jedno 2 sata duze.mozete si sam zamislit ludila.i glupo se nadale da cemo moc produzit kad su vec tako ne-fer bili,al bolje da se tu zaustavim, jer sam preluda bila,halo-mi vam to placamo moze bar malo ljubaznosti!!

medutim, volim-o kad mozemo nesto napravit za gay i gay friendly ljude u ovoj jadnoj drzavici, predobro :aha:

borjana

Post Postao/la borjana » 15 stu 2009 12:22

jest istjeralo nas u ponoc ko pepeljuge, mogli su to i malo kulturnije izvest...
nego za sve koje nisu bile u mogucnosti nazociti rockasu evo prilike da vide ukratko kako je bilo, ponedjeljak 16.11. htv 1, emisija hrvatska uzivo od 16.20-17.30 (prilog bi trebao ici oko 17h)

borjana

Post Postao/la borjana » 24 stu 2009 11:28

Odgovorite