http://www.wimp.com/catperch/
a ovo je malo spooky
http://www.neatorama.com/2009/11/13/nin ... -revealed/
Nyx je napisao/la: Ma prvo je pikala ovak po licu bzvz al s obzirom da to nije dovoljno da me digne je skuzila da najvise postigne ako gadja oko.
pa daj nemoj ga previše hranit... povećava mu se rizik za oboljenje od različitih bolesti, između ostalog i za dijabetes.eris je napisao/la:mislim da će se moj mačak ubrzo omaciti ili rasprsnuti....![]()
toliko jede da je već zabrinjavajuće.....da se ne deblja, pomislila bih da ima trakavicu....hm...
jojticklebook je napisao/la:Pticica je uletjela na balkon.
pokušavam, od jučer je na dijeti...nije to dobro prihvatio....pa daj nemoj ga previše hranit... povećava mu se rizik za oboljenje od različitih bolesti, između ostalog i za dijabetes.
To i Luce radi. Nisam sigurna kako da nazovem to glasanje.ticklebook je napisao/la:Jutros me probudilo njegovo "lajanje".
jao majko, nisam znala da je to mogućeroadkill je napisao/la:lastavice ne samo da su je natjerale u bijeg, nego su je pratile u stan i stjerale ispod stola, svu u panici.
u mom kvartu se čuju vraneeris je napisao/la: pokušavam, od jučer je na dijeti...nije to dobro prihvatio....
ali, dosta se inače rekreira po susjedstvu pa do sad nije bilo problema....valjda ga je u zadnje vrime kurvanje umorilo....postao je kućanica...stalno se razvlači po kući....inače hara susjedstvom ko veliki....
ptice u mom kvartu više ne pjevaju....samo se mačke čuju dan-noć....
On to radi i na bubice.roadkill je napisao/la:To i Luce radi. Nisam sigurna kako da nazovem to glasanje.ticklebook je napisao/la:Jutros me probudilo njegovo "lajanje".Javlja se redovito kad se buni protiv necega i kad "vreba" ptice. Ne znam zasto se uopce trudi, lastavice ne samo da su je natjerale u bijeg, nego su je pratile u stan i stjerale ispod stola, svu u panici.
awwwwwsuper su mi interakcije vrana-mačka,
sjetila sam se ovog film s Animal Planeta http://www.youtube.com/watch?v=G0wYaXYwP-w
Jeste. A kad sam kornjacu donijela u stan, mislila sam da ce je strefiti infarkt.lucretia je napisao/la:jao majko, nisam znala da je to mogućeroadkill je napisao/la:lastavice ne samo da su je natjerale u bijeg, nego su je pratile u stan i stjerale ispod stola, svu u panici.![]()
Da, i na njih isto. Ali spretna je u lovljenju tih musica, muha i komaraca.ticklebook je napisao/la: On to radi i na bubice.
Lete, a on trči za njima i "laje" i skače za njima.
Tu i tamo neku uhvati i pojede. Ili donese meni, sreća mamina
Blago vama.roadkill je napisao/la:Da, i na njih isto. Ali spretna je u lovljenju tih musica, muha i komaraca.ticklebook je napisao/la: On to radi i na bubice.
Tu i tamo neku uhvati i pojede. Ili donese meni, sreća maminaNista ne prezivi u stanu. Srecom, nista mi ne nosi, to sve smaze.
Kako damski.tamara3 je napisao/la:Blago vama.roadkill je napisao/la:Da, i na njih isto. Ali spretna je u lovljenju tih musica, muha i komaraca.ticklebook je napisao/la: On to radi i na bubice.
Tu i tamo neku uhvati i pojede. Ili donese meni, sreća maminaNista ne prezivi u stanu. Srecom, nista mi ne nosi, to sve smaze.
Moje beštijice (a mala je to naučila od "velike") kad primijete mušicu samo stoje ko ukopane i deru se da im mi ufatimo i damo.
roadkill je napisao/la:Jeste. A kad sam kornjacu donijela u stan, mislila sam da ce je strefiti infarkt.lucretia je napisao/la:jao majko, nisam znala da je to mogućeroadkill je napisao/la:lastavice ne samo da su je natjerale u bijeg, nego su je pratile u stan i stjerale ispod stola, svu u panici.![]()
Opca histerija i panika.
backspace je napisao/la:ma joj, najradije bi se resetirala...