Regulatorima prekipjelo: Dosta je "Trenutka istine"
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Spol/rod: žensko
- Status: U životnom partnerstvu
- Kontakt:
Regulatorima prekipjelo: Dosta je "Trenutka istine"
http://www.vecernji.hr/lifestyle/regula ... anak-46606
Maknite, molim vas, Milanov dildo iz moga dnevnog boravka. Baš tako! Umjetni penis koji svakodnevno koristi stanoviti Milan Krželj (23) iz Šestanovca uletio je kroz ekrane u četvrtak uvečer u tisuće domova po Hrvatskoj.
Ma ko je taj homofobni mamlaz pavičić? Jebale ga tisuće domova.
Maknite, molim vas, Milanov dildo iz moga dnevnog boravka. Baš tako! Umjetni penis koji svakodnevno koristi stanoviti Milan Krželj (23) iz Šestanovca uletio je kroz ekrane u četvrtak uvečer u tisuće domova po Hrvatskoj.
-
afrathevamp
Mene nije briga tko taj pavičić je
Ali općenito što se tiće te emisije, stvarno je veliko pitanje ne bi li se ipak trebala preseliti u kasniji termin: npr. u 22,00 sata?
S druge strane, ako se nekome ne sviđa nek promijeni kanal
a argumenti da djeca gledaju TV u to vrijeme po meni zaslužuju odgovor: roditelji su ti koji trebaju nadzirati što gledaju.
Ovom dečku što s autao na TV-u: svaka čast
...no s druge strane: ne biti iskren pema curi koja te voli: that's being an ass
osim ako ju je ranije na to pripremio....
Ali općenito što se tiće te emisije, stvarno je veliko pitanje ne bi li se ipak trebala preseliti u kasniji termin: npr. u 22,00 sata?
S druge strane, ako se nekome ne sviđa nek promijeni kanal
a argumenti da djeca gledaju TV u to vrijeme po meni zaslužuju odgovor: roditelji su ti koji trebaju nadzirati što gledaju.
Ovom dečku što s autao na TV-u: svaka čast
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Status: U životnom partnerstvu
- Kontakt:
Upravo to, nek promijeni kanal. Bit će da dežurne moraliste strašno uzrujava stanje ove katoličke nacije koja se jebe uzduž i poprijeko i sve ostalo, valjda ih uznemirava što se u tome prepoznaju.
Uostalom, nije da netko iskorištava duševne bolesnike ili malu djecu, svi "natjecatelji" znaju di idu, kaj su potpisali i kakav su upitnik ispunili, nitko ih nije tamo natjerao puškom.
Uostalom, nije da netko iskorištava duševne bolesnike ili malu djecu, svi "natjecatelji" znaju di idu, kaj su potpisali i kakav su upitnik ispunili, nitko ih nije tamo natjerao puškom.
-
call_me_not
bolesna je varijanta te emisije da neki hetero mamlaz vise trosi para na kurve nego na svoju djecu. i prizna da ce i dalje placat prostitutke makar mu djeca bila gladna. i pri tom to izgovara smjesuci se frajerski od uva do uva a ljudi mu pljescu ko fakeru najjebenijem.
zakaj onda dusebriznici nisu reagirali????
sta milan radi i s cim sta koga boli kita. moze si nabijat krokodila u supak. sta koga zaboli kurac sta si milan nabija u supak????
bolesna licemjerna supacka nacija.
btw, to je sjajna emisija. odlicno pokazuje sta su hrvati spremni priznat za 3000 eura i sta tako bogobojazni katolici rade u mraku svojih staja.
zakaj onda dusebriznici nisu reagirali????
sta milan radi i s cim sta koga boli kita. moze si nabijat krokodila u supak. sta koga zaboli kurac sta si milan nabija u supak????
bolesna licemjerna supacka nacija.
btw, to je sjajna emisija. odlicno pokazuje sta su hrvati spremni priznat za 3000 eura i sta tako bogobojazni katolici rade u mraku svojih staja.
zvir i bestimja.
- ticklebook
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
- Kontakt:
Gledala sam jednom srpsku verziju.
Bio neki švaler, sa smiješkom je pričao o curicama koje je prevrn'o, pred ženom i punicom i frendom. Onako, on muškarčina belosvetska.
Dasa. Badža.
Onda su došla žešća pitanja pa je ispalo da je tetka i da se jebe s frendom koji je sjedio pored žene.
Bio neki švaler, sa smiješkom je pričao o curicama koje je prevrn'o, pred ženom i punicom i frendom. Onako, on muškarčina belosvetska.
Dasa. Badža.
Onda su došla žešća pitanja pa je ispalo da je tetka i da se jebe s frendom koji je sjedio pored žene.
“If my critics saw me walking over the Thames they would say it was because I couldn't swim.” Margaret Thatcher
eto pa danas nema puno kanala i nema daljinski i nema gumbica na telki i nema mogucnosti prebaciti kanal i nema izbora programa ...i zbilja mora da se gleda cetvrtkom Novu TV, i trpiti takve strahota: da ti uleti u kucu umjetni penis, da slusas konobaricu kako prica strahote o sumici i ostavljenom gologuzom policajcu, da "frajercina" se hvali kako je vise novaca potrosio na kurve nego na vlastitu djecu..i zbilja u p.m. ne postoji sanse da ne znas prepricati cijeli sadrzaj te emisije koju "ne gledas"..
ccc prestrasno
ccc prestrasno

- Peglam_subotom
- Ja sam: lezbijka
Mene više muči kaj Milan ne zna jednu prosto proširenu rečenicu složit.
"Pa ne znam. Ne znam baš. Ne bih komentirao. Neću reć." ............. Majko mila! Bio mi je naporan do bola.... 
I'll take you for all that you are. With your complications, your pain, your secrets, your past, your longings and dreams... I will take you completely; without exemptions.
- Hidden_soul
- Devil in details
Jaooo, pa ne to ukidati.
To pokazuje sa kakvim smo sve freakovima i nakazama okruzeni i cisto doprinosi tome da se poseres na sve one vjerske spike kako su Hrvati katolici koje drze do tradicionalnih vrijednosti poput braka, vjernosti, djece, Boga i ostalih biblijskih blebetanja.
Cisto kad pomislim da sam apsolutni gad, pritiskom na jedan gumb dobijem prosjek hrvatske populacije u svojoj dnevnoj sobi.
Pa tako ima frajer koji nije procitao knjigu od osnovne skole i s tim se ponosi, pa onaj koji ne zna ni koliko je maloljetnica pojebo i ne zna on ni jesu imale ispod 14, ali najbolje je to sto on ne zna ni da je to ispod 14 kaznjivo pa se frajerski smjeska... Pa svi oni silni koji se jebu sa punicama/sogorima/kojekakvim rodjacima od zene i tako, razno razne dirty little secrets.
Zasto bi to ukidali? Da se opet pravimo da zivimo u plasticnom prelijepom svijetu gdje se nitko ne sevi prije braka, gdje se sevi iskljucivo u misionarskoj pozi, gdje niko nikog ne vara, gdje su svi savrseni ocevi i bla bla bla... Koji bi kurac isli glumatat da je Hrvatska Stepford!?
Jedino se licemjeri mogu pobunit da ih to smeta, onaj trenutak prije nego se zapitaju jel im se zena ili kcer jebala sa nekim takvim
Ali zaboravimo na to ili prigodno zanemarimo, pa se ajmo brinut sta si Milan stavlja u dupe.
To pokazuje sa kakvim smo sve freakovima i nakazama okruzeni i cisto doprinosi tome da se poseres na sve one vjerske spike kako su Hrvati katolici koje drze do tradicionalnih vrijednosti poput braka, vjernosti, djece, Boga i ostalih biblijskih blebetanja.
Cisto kad pomislim da sam apsolutni gad, pritiskom na jedan gumb dobijem prosjek hrvatske populacije u svojoj dnevnoj sobi.
Pa tako ima frajer koji nije procitao knjigu od osnovne skole i s tim se ponosi, pa onaj koji ne zna ni koliko je maloljetnica pojebo i ne zna on ni jesu imale ispod 14, ali najbolje je to sto on ne zna ni da je to ispod 14 kaznjivo pa se frajerski smjeska... Pa svi oni silni koji se jebu sa punicama/sogorima/kojekakvim rodjacima od zene i tako, razno razne dirty little secrets.
Zasto bi to ukidali? Da se opet pravimo da zivimo u plasticnom prelijepom svijetu gdje se nitko ne sevi prije braka, gdje se sevi iskljucivo u misionarskoj pozi, gdje niko nikog ne vara, gdje su svi savrseni ocevi i bla bla bla... Koji bi kurac isli glumatat da je Hrvatska Stepford!?
Jedino se licemjeri mogu pobunit da ih to smeta, onaj trenutak prije nego se zapitaju jel im se zena ili kcer jebala sa nekim takvim
Ali zaboravimo na to ili prigodno zanemarimo, pa se ajmo brinut sta si Milan stavlja u dupe.
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
-
Zita
ne volim trenutak istine i smatram ga idiotskim
prije sam i bila za da se makne to smece sa programa ali ne radi "ispovjesti" vec sto zelim da se sve smece makne sa tva od trenutka istine, preko bigbrothera, zvijezda, farme, ljubavi na selu, bitangi i princezi i ostalih debilnih programa
u biti najbolje da se hr televizije ugase
mucno mi je od svih tih programa kao i od tog famoznog trenutka istine
no, mada mi se isti gadi pocinje me zabavljat ideja sto smeta te sve katolike
neka ih smeta
neka bude u prime time i neka svi licemjerni, bogobojazni rvati, njihove zenice i njihova djeca vide kakvi su ustvari
i nek se onda takvi usude komentirati neku lezbu
pih
prije sam i bila za da se makne to smece sa programa ali ne radi "ispovjesti" vec sto zelim da se sve smece makne sa tva od trenutka istine, preko bigbrothera, zvijezda, farme, ljubavi na selu, bitangi i princezi i ostalih debilnih programa
u biti najbolje da se hr televizije ugase
mucno mi je od svih tih programa kao i od tog famoznog trenutka istine
no, mada mi se isti gadi pocinje me zabavljat ideja sto smeta te sve katolike
neka ih smeta
neka bude u prime time i neka svi licemjerni, bogobojazni rvati, njihove zenice i njihova djeca vide kakvi su ustvari
i nek se onda takvi usude komentirati neku lezbu
pih
-
dany
meni je apsolutno najdraže od svega što nakon detaljnog opisa svakog natjecatelja, tj svake od životnih priča s najsočnijim detaljima, i davanje punih imena, autor članka kaže ovo:
"Oni su vašoj djeci bili priča za uspavljivanje... Naravno, ako ste i sami toliko perverzni i bezosjećajni da niste promijenili kanal."
vjerojatno mu se pokvario daljinski. jadan.
"Oni su vašoj djeci bili priča za uspavljivanje... Naravno, ako ste i sami toliko perverzni i bezosjećajni da niste promijenili kanal."
vjerojatno mu se pokvario daljinski. jadan.
- Raging cat
- fajtericaa
- Status: U braku
gledala sam milana!
naravno da je ova nacija mogla slusati o covjeku koji je tukao zenu, o covjeku koji mastrubira na poslu, o zeni koja bi se pojebala sa svima da napreduje u poslu, o ljudima koji buse drugima gume,ljudima koji se ševe sa tuđim ženama,prijateljevim majkama itd,itd...
ali kada cuju da u ovoj drzavi zivi neki peder koji si O MOJ BOŽE gura nesto u guzu,pa to je naprosto odvratno.
mene je najviše šokiralo u cijeloj prici što se jadni Milan zaista pali na tog svog ćelavog,krezubog, umno-prilagođenog-hrvatskoj šogora.
O emisiji nemam neko misljenje,s vremena na vrijeme me cak i zabavi to pogledati.
Dok god ima ljudi koji su spremni svoju intimu otkrivati za novac i budala koje ce to gledati ispred svojih malih ekrana (tu cak mislim i na sebe) ne vidim zasto se to nebi pustalo. pa cak i u 9 sati navecer. jer kvragu,ako RTL moze pustati "travu" u 9,ne znam zasto nebi nova mogla pustati trenutak istinne.
također bi se dalo pricati i o nevinoj dječici i njihovim jako brižnim roditeljima,ali nebih sada i u to ulazila,jer eto idem smotati joint o kojemu mi je moja majka pricala kad sam imala 11.
naravno da je ova nacija mogla slusati o covjeku koji je tukao zenu, o covjeku koji mastrubira na poslu, o zeni koja bi se pojebala sa svima da napreduje u poslu, o ljudima koji buse drugima gume,ljudima koji se ševe sa tuđim ženama,prijateljevim majkama itd,itd...
ali kada cuju da u ovoj drzavi zivi neki peder koji si O MOJ BOŽE gura nesto u guzu,pa to je naprosto odvratno.
mene je najviše šokiralo u cijeloj prici što se jadni Milan zaista pali na tog svog ćelavog,krezubog, umno-prilagođenog-hrvatskoj šogora.
O emisiji nemam neko misljenje,s vremena na vrijeme me cak i zabavi to pogledati.
Dok god ima ljudi koji su spremni svoju intimu otkrivati za novac i budala koje ce to gledati ispred svojih malih ekrana (tu cak mislim i na sebe) ne vidim zasto se to nebi pustalo. pa cak i u 9 sati navecer. jer kvragu,ako RTL moze pustati "travu" u 9,ne znam zasto nebi nova mogla pustati trenutak istinne.
također bi se dalo pricati i o nevinoj dječici i njihovim jako brižnim roditeljima,ali nebih sada i u to ulazila,jer eto idem smotati joint o kojemu mi je moja majka pricala kad sam imala 11.
-
iwy
- Ja sam: biseksualka
- Status: Solo
Re: Regulatorima prekipjelo: Dosta je "Trenutka istine&
je, je...a te iste bake s unucima i roditelji s djecom gledali su kako dotični ljudi ispovijedaju da su se ševili s 500 žena, da varaju suprugu, da imaju ljubavnice, da su ošamarili suprugu, da ne plaćaju alimentaciju za dijete itd. da li je to "normalno"?tamara3 je napisao/la:http://www.vecernji.hr/lifestyle/regula ... anak-46606
- sillmarien
- ticklebook
- Kontakt:
Re: Regulatorima prekipjelo: Dosta je "Trenutka istine&
Pa te iste bake gledaju U PODNE s unucima i roditelji s djecom meksikanske serije, gdje ljudi seve 500 zena, svi varaju i tucaju svakog (a svatko je i svakome rod, samo to ne zna prije jedno 472. epizode), svi lome noge, kicme, itd. pa prohodaju (ajd, to je lijepo), nitko nikome ne placa alimentaciju jer su ili: a) bogati i zlocesti b) siromasni i posteni - al tim siromasnima i postenima najcesce ostaju djeca pa odrastu lijepa pametna i skolovana i onda nadju put do tatka/majke (pu!) zloceste u bogatoj nekoj vili.iwy je napisao/la: je, je...a te iste bake s unucima i roditelji s djecom gledali su kako dotični ljudi ispovijedaju da su se ševili s 500 žena, da varaju suprugu, da imaju ljubavnice, da su ošamarili suprugu, da ne plaćaju alimentaciju za dijete itd. da li je to "normalno"?
U zadnjoj epizodi (kad valjda doqrci i glumcima i scenaristima i cijeloj ekipi i nema se vise kome lomit noge, ozivljavati a svi su se vec medjusobno posevili) uvijek dobro pobijedi zlo i siroto dijete uvijek viri s prozora na nepregledna prostranstva, zagrljen s trudnom zenom (ili grleci brkatog supruga).
Jedino ne znam jel Veronica Castro nekad mahala dildom na nekog ili nije.
“If my critics saw me walking over the Thames they would say it was because I couldn't swim.” Margaret Thatcher
- ticklebook
- Kontakt:
-
Plague
Isuse, moralo je i iz tebe izać nešto pametno kad tadfajtericaa je napisao/la:gledala sam milana!