"Prvi hrvatski lezbo-spot sa Super Silvom" :D
-
call_me_not
- hedonistica
a tito dragi!
nemos' od ovog popeye-a posteno ni popljuvati SS.....
ja se ne bih deklarirala,niti tvrdila dal su zene solidarne il nisu,nit kakav je taj plavokosi kontigent lezbetine u silvinom spotu,ali nekako imam strasno izrazenu alergiju na glupost i na to skretanje s teme,i skretanje paznje na junaka crtanog filma koji voli jesti spinat.....
sto oce rec-jebe mi se za popeye-evo misljenje i tih milion suvisnih pitanja,ali tema je silvin spot!
zali boze sto su zbog losih homolezbosa i oni dobri na kraju ipak losi....
nemos' od ovog popeye-a posteno ni popljuvati SS.....
ja se ne bih deklarirala,niti tvrdila dal su zene solidarne il nisu,nit kakav je taj plavokosi kontigent lezbetine u silvinom spotu,ali nekako imam strasno izrazenu alergiju na glupost i na to skretanje s teme,i skretanje paznje na junaka crtanog filma koji voli jesti spinat.....
sto oce rec-jebe mi se za popeye-evo misljenje i tih milion suvisnih pitanja,ali tema je silvin spot!
zali boze sto su zbog losih homolezbosa i oni dobri na kraju ipak losi....
-
bea.zarre
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U braku
Meni je stvarno neugodno i zbog tog spota i zbog te dvije
i, zapravo, zbog same sebe što me se indirektno povezuje
s takvim lošim izgovorom za lezbijku. (?)
I mislim da je topiku ipak mjestu u Fun-u.
Ili možda čak u devetom.
Ili nigdje zapravo.
Stvarno mi je žao da većina nas nema muda napraviti to isto,
samo nemjerljivo kvalitetnije. :molim uzeti u obzir "većina nas":
i, zapravo, zbog same sebe što me se indirektno povezuje
s takvim lošim izgovorom za lezbijku. (?)
I mislim da je topiku ipak mjestu u Fun-u.
Ili možda čak u devetom.
Ili nigdje zapravo.
Stvarno mi je žao da većina nas nema muda napraviti to isto,
samo nemjerljivo kvalitetnije. :molim uzeti u obzir "većina nas":
"The play was a great success, but the audience was a disaster." Oscar Wilde
- hedonistica
Oooo je napisao/la:većina nas nema muda
zjaoj zjaom mene tutu lele.... a uuuuuu
cijeli svoj zivot tvrdim da nemam muda...a stalno mi to govore.... i toliko se borim protiv tog usranog, izvinte me izraza...ne ne treba imati muda...
NEEEEEEEEE!!!!!
ne ne lezbijskom portalu to napisati!!!!!!!!!jedino mjesto gdje ima nade....da se pobjegne od te fraze...sovinisticko patrirhalno snobovsko nesto nesto...bljurf bljaf!!!!imati muda.....uuuf
fak!
ni ja nemam muda.
- Sha_ne
Super Silva: "hm, ne da mi je pao publicitet, nego ni mama više nije čula za mene. šta da radim? mmmmm, pa da, bit ću sad malo lezba, o tome će se pisati posvuda i ljudi će se sjetiti super extra sexy Silve i vidjeti je ovog puta u novom "još više" sexy izdanju..yeeaaah..i i i onda ću napraviti spot u kojem se ekšuali ljubim sa svojom predivnom curom..da da..tu će se masa napaliti..pogotovo bogati muškarci kojima jedva čekam da se uvučem u postelju"
to je to..a do onda će "naša" Silvica ionako već skontati kako su žene jebeno komplicirane i ne znaju ni same što žele i nikad s njima na zelenu granu..
i vej da baj, vi što se prepirete s popayem - kako vam se da???
to je to..a do onda će "naša" Silvica ionako već skontati kako su žene jebeno komplicirane i ne znaju ni same što žele i nikad s njima na zelenu granu..
i vej da baj, vi što se prepirete s popayem - kako vam se da???
sound addicted
-
bea.zarre
Oooo je napisao/la:ne ne lezbijskom portalu to napisati!!!!!!!!!jedino mjesto gdje ima nade....da se pobjegne od te fraze...sovinisticko patrirhalno snobovsko nesto nesto...bljurf bljaf!!!!imati muda.....uuuf
Jesu li testisi onda bolji izraz?
-
bea.zarre
Oooo je napisao/la:prenaglasavanje penisa....tj dominacije surove fizicke snage koja je usmjerena prema zenama....
Prenaglašavanje penisa. Penisa. Prenaglašavanje.
Razmislit ću sad malo o tome, prenaglašeno ponavljajući riječ penis u svojim usti...pardon, mislima.
-
Plague
Uh, ovime si mi uljepšao dan - odličan primjer rodne transgresije..Popeye je napisao/la:well, kad demi moore kaze "suck my dick" u "g.i. jane", to je bas super trenutak transgresije. feminizam je, hvala bogu, otisao dalje od žena-žrtva paradigme.
moreover, Demi Moore mi je prehot u svakom filmu i koju god frizuru nosila
Idem trenutak samo, popravit šminku malo!!
- komad kruha
- Status: Solo
Re: "Prvi hrvatski lezbo-spot sa Super Silvom" :D
invalid_user je napisao/la:ok, meni je ovo prvenstveno hilarious jer sam s the menadjericom bila u super odnosima u vrijeme dok je jos pljuvala po lez populaciji
comments?
Super Silva prva je u Hrvatskoj posvetila pjesmu drugoj ženi, a sada je objavljen i spot u kojem se Silva mazi sa svojom zaručnicom, menadžericom Brunom.
Atraktivna pjevačica Silvija Mišanović, poznatija kao Super Silva, snimila je još atraktivniji spot za pjesmu Bijeg, u kojoj opisuje ljubav prema svojoj zaručnici Bruni.
Prilikom snimanja spota Silva i Bruna su se zaručile, a pjevačica je objasnila zašto je zaruke odlučila objaviti i snimiti.
"Postavljala su se pitanja jesmo li zajedno ili ne. No, sad sam kroz pjesmu ispričala sve, zašto baš Bruna i zašto život sa ženom. Ona je bila tu kad mi je bilo najteže. Zaista mi je pružila podršku", rekla je Silva.
I dok će nekima spot biti samo melem za oči, ljubiteljima folka mogao bi biti i melem za uši.
famozni video:
http://www.youtube.com/watch?v=0rHPlhWj9n4
komentara na pjesmu nemam. to nije vrsta glazbe koju slušam, pa ne mogu komentirati.
ne znam da li super silva ovim potezom želi popraviti svoju karijeru ili je iskrena u svojim izjavama, ali ono što iz svega proizlazi je - različitost. ne moraju sve lezbijke razmišljati na isti način niti se moraju izražavati na isti način. svaka od nas bi trebala imati pravo na to da bude svoja. bez osuđivanja, zgražanja ili omalovažavanja. složili se mi ili ne, one su, na svoj način, poručile javnosti ljubav je ljubav. a to je nešto što treba beskrajno puno puta ponoviti. dok to konačno svi ne shvate.
kaj te hiče?
Nisi jedina, i meni je pjesma prelijepaKali je napisao/la:Odlicno! Neznam sto me vise odusevilo; reklama za staracki dom ili ta prekrasna melodija u kombinaciji sa takvim vokalom...![]()
Steta sto je samo jedna takva...
I one, i tekst
Γιατί πάντα υπήρχαν οι γυναίκες που λάτρευαν γυναίκες... Και όλα αρχίσαν απο εδώ...