:? :? :?Nadjin je napisao/la:a mi parovi ,smo možda i sumnjicavi prema solistima koji imaju vecu potrebu družiti se sa nama,da se slucajno nebi usamljenoj dušici neki drugi osjecaji javili prema nekome od nas u vezi , kod cešceg druženja.. Ne znam...
(razmišljala sam što reći na ovo, ali mogu se izraziti jedino ovako)[/quote]
Napisala sam ovo gore , ali napisala sam i ovo dolje
"Nekako je slučajno ispalo da se uglavnom družimo sa parovima , ali to nam i paše , možda zato što imamo više zajedničkih tema za razgovor , i slične potrebe po pitanju druženja ..Uglavnom , družimo se na uzajamno zadovoljstvo , sa nekima češće sa nekima rijeđe.."
Ne dužimo se isključivo samo sa parovima ,kao što rekoh, već se znamo družiti i sa solistima ,ali samo malo rijeđe .. Sa parovima znamo pričati o ljepotama zajedničkog života i opet o problematici istog,,ali isto i "pofilozofirati" o drugim stvarima u životu ..
Naravno ,sama zanimljivost druženja prvenstveno proizlazi iz zanimljivosti samih pojedinih osoba..
Interesantna su mi pozitivna iskustva žena što se tiće prijateljstva sa hetero muškarcima / slobodnih ili u vezi-braku / ..
Uglavnom sam do sada čula , da takva prijateljstva kada postanu dublja i intenzivnija , počnu mjenjati svoj prijateljski karakter od strane muškarca..