Kosor: Dijaspora mora glasovati!

Domaće i strane aktualnosti, vijesti, komentari događanja, novinskih članaka, TV emisija, tekstova s CroL naslovnice i općenito svega čime nas mediji svakodnevno bombardiraju.

Odgovorite
Popeye

Re: Kosor: Dijaspora mora glasovati!

Post Postao/la Popeye » 23 vel 2010 11:28

Darijan je napisao/la: preko prezimena 60% poginulih vukovarskih branitelja vuče porijeklo iz hercegovine..brojke su jedina činjenica koja nešto dokazuje za razliku od ovakvih floskula koje se prosipate u nemogućnosti argumentirane rasprave...
moze neki link koji podupire tvoju tvrdnju da je "preko prezimena 60% poginulih vukovarskih branitelja vuče porijeklo iz hercegovine"? nije valjda da si samo tako izmislio tu brojku? pa sigurno ima neka studija koja:
a) utvrdjuje koja se prezimena smatraju da vuku porijeklo iz hercegovine
b) koliko je tih ljudi zivjelo u vukovaru 1991. godine
c) koliko je medju braniteljima vukovara bilo onih s prezimenima koja porijeklo vuku iz hercegovine
d) koliko ih je poginulo a da im prezime vuce porijeklo iz hercegovine

uvjeren sam da ima neka studija, neki znanstveni rad, bilo sto. te da ces ti sada staviti link pa da se mozemo i svi mi informirati. :)

darijan
Spol/rod: žensko

Post Postao/la darijan » 23 vel 2010 11:33

Popeye je napisao/la:
Darijan je napisao/la: da je htio pripojiti hercegovinu nebi među prvima priznao BIH..
da, to je dokaz. :ura:
tuđmana nikad nisam ni hvalio po pitanju hercegovine(dakle izmišljotina)
kul, demantiras ono sto nigdje nisam napisao. toliko o tome tko forsira izmisljotine.
pls, citiraj mi gdje tvrdim da si tudjmana hvalio po pitanju hercegovine.
zubak kao predstavnik hrvata u BIH nije želio potpisati dayton.potpisali su ga jedino službeni predstavnici legalno izabrane RH.
my point exactly. ako je milosevic potpisivao dayton kao predstavnik jednih agresora na BiH, a izetbegovic je bio predstavnik sluzbenih vlasti BiH, sto je tu bio tudjman nego ekvivalent milosevicu? tudjman sigurno nije bio izabrani predstavnik bh. hrvata. on je bio predsjednik susjedne drzave, koja je izvrsila agresiju na BiH, pa je zato uopce sudjelovao u svemu tome. i kako to da je zubakovo odbijanje da potpise bilo nevazno? hm, pa mozda jer je tudjman bio big boss sa hrvatske strane, umjesto predstavnika bh. hrvata. a kako to da je tudjman bio big boss konstitutivnom narodu susjedne drzave? pa agresija, baby.
dubrovnik bi pao da HV nije bila u istočnoj hercegovini, i knin se nebi ni oslobodio da se nije oslobađao s bosanske strane dinare..paušalno gledanje na stvari
kuzim. hrvatska je prakticno u samoobrani izvrsila agresiju na BiH! :inlove:
po toj logici je prvo BIH izvršila agresiju na RH, jer su JNA avioni sa bihaćkog aerodroma polijetali i bombardirali po hrvatskoj, te su bosanski srbi preko save iz BIH pucali po hrvatskoj, iz trebinja se granatirao dubrovnik..a za sve to alija(tada predsjednik presjedništva BIH) je govorio da to nije njihov rat..nakon svega ovoga logičan je boravak HV-a u BIH..država se ne brani na graničnoj crti...aliju nije izabrao niti srpski niti hrvatski narod..BIH je država 3 naroda, a alija je bio predstavnik samo jednog naroda (predsjedništvo BIH 1995god. je bilo nelegalno za razliku od 1991/92, budući da se velik dio članova predsjedništva hrvatskog i srpskog naroda povukao).. predstavnik hrvatskog naroda u BIH je bio zubak koji nije potpisao daytonski sporazum, nego ga je potpisala službeno izabrana vlast RH i tako politički trajno naštetila hrvatima u BIH

call_me
Ja sam: lezbijka
Status: Solo

Post Postao/la call_me » 23 vel 2010 11:39

sul. je napisao/la:kredibilitet autora u znanosti (što ovaj rad jest - a što je drugo znanost nego prikupljanje podataka?) nije bitan, nego točnost samih podataka. To će ti reći svaki iole kompetentan urednik znanstvenog časopisa.
Naime, kada procjenjuješ nečiji rad, ne gledaš odakle je došao, niti gledaš koliko citata ima, je li ugledni znanstvenik ili student, ili nešto treće.
ovo je najveca smijurija ovdje izrecena. po ovome bi sveuciliste u mostaru i oxford university bili na istom rangu. a gle, nisu. i upravo je negacije svega sto je sul. navela razlog onoga zasto nisu.
strasno. ovo je razina onoga kad moji studenti koriste novine Metro za referencu. prikupljanje podataka, ne.
strasno.
ovo je offtopic, ali je vecina ovog topica ionak osla u off.

darijan

Post Postao/la darijan » 23 vel 2010 11:41

Popeye je napisao/la:
Darijan je napisao/la: preko prezimena 60% poginulih vukovarskih branitelja vuče porijeklo iz hercegovine..brojke su jedina činjenica koja nešto dokazuje za razliku od ovakvih floskula koje se prosipate u nemogućnosti argumentirane rasprave...
moze neki link koji podupire tvoju tvrdnju da je "preko prezimena 60% poginulih vukovarskih branitelja vuče porijeklo iz hercegovine"? nije valjda da si samo tako izmislio tu brojku? pa sigurno ima neka studija koja:
c) koliko je medju braniteljima vukovara bilo onih s prezimenima koja porijeklo vuku iz hercegovine

uvjeren sam da ima neka studija, neki znanstveni rad, bilo sto. te da ces ti sada staviti link pa da se mozemo i svi mi informirati. :)
slobodno provjeri dali izmišljam i demantiraj.. u hrvatskoj je još uvijek lako saznati porijeklo pojedinih prezimena i postoje brojni izvori za to..
uostalom dokaži ti da nisu

Zita
Status: U životnom partnerstvu

Post Postao/la Zita » 23 vel 2010 11:44

call_me je napisao/la:
sul. je napisao/la:kredibilitet autora u znanosti (što ovaj rad jest - a što je drugo znanost nego prikupljanje podataka?) nije bitan, nego točnost samih podataka. To će ti reći svaki iole kompetentan urednik znanstvenog časopisa.
Naime, kada procjenjuješ nečiji rad, ne gledaš odakle je došao, niti gledaš koliko citata ima, je li ugledni znanstvenik ili student, ili nešto treće.
ovo je najveca smijurija ovdje izrecena. po ovome bi sveuciliste u mostaru i oxford university bili na istom rangu. a gle, nisu. i upravo je negacije svega sto je sul. navela razlog onoga zasto nisu.
strasno. ovo je razina onoga kad moji studenti koriste novine Metro za referencu. prikupljanje podataka, ne.
strasno.
ovo je offtopic, ali je vecina ovog topica ionak osla u off.
jedva cekam odgovor na ovo.. :D
Measure of a woman is her sense of humor

Popeye

Post Postao/la Popeye » 23 vel 2010 11:54

Darijan je napisao/la: po toj logici je prvo BIH izvršila agresiju na RH, jer su JNA avioni sa bihaćkog aerodroma polijetali i bombardirali po hrvatskoj, te su bosanski srbi preko save iz BIH pucali po hrvatskoj, iz trebinja se granatirao dubrovnik..a za sve to alija(tada predsjednik presjedništva BIH) je govorio da to nije njihov rat..nakon svega ovoga logičan je boravak HV-a u BIH..država se ne brani na graničnoj crti...
po toj logici, hrvatska je izvrsila agresiju na hrvatsku, jer je i s hrvatskog teritorija JNA napadala ostatak hrvatskog teritorija. odakle se, recimo, granatirao zadar 1991. i 1992. godine? jel to bilo s teritorija hrvatske ili ne? (jest.) dakle, hrvatska je, dozvoljavajuci JNA da s hrvatskog teritorija granatira hrvatski grad zapravo NAJPRIJE izvrsila agresiju na samu sebe! :ura:
aliju nije izabrao niti srpski niti hrvatski narod..BIH je država 3 naroda, a alija je bio predstavnik samo jednog naroda (predsjedništvo BIH 1995god. je bilo nelegalno za razliku od 1991/92, budući da se velik dio članova predsjedništva hrvatskog i srpskog naroda povukao).. predstavnik hrvatskog naroda u BIH je bio zubak koji nije potpisao daytonski sporazum, nego ga je potpisala službeno izabrana vlast RH i tako politički trajno naštetila hrvatima u BIH
hajdemo redom:
1. alija izetbegovic je "alija", a kresimir zubak je "zubak". ti si s alijom izetbegovicem on a first name basis, a s predstavnikom hrvatskog naroda nisi? franjo tudjman ti je pak "tudjman". mozda bi se i pravio da ne mrzis muslimane, ali hoce jezik pravo.
2. kad je, gdje i kako, hrvatski narod izabrao kresimira zubaka za svojeg predstavnika?
3. kako to da je moguce da jedna, susjedna drzava potpise sporazum na stetu konstitutivnog naroda druge drzave? kako to da je sluzbeno izabrana vlast RH imala toliko utjecaja na sto se dogadja s bh. hrvatima?
4. ako su odluke "sluzbeno izabrane vlasti RH" tako dugorocno sjebale bh. hrvate (a jesu), zasto i dalje ti bh. hrvati (a medju njima i hercegovacki dio) gledaju prema "sluzbeno izabranoj vlasti RH" da im sada ucini nesto lijepo? what changed? po cemu to ima smisla da "sluzbeno izabrana vlast RH" ima veze s konstitutivnim narodom u susjednoj drzavi?

darijan

Post Postao/la darijan » 23 vel 2010 12:01

Popeye je napisao/la:
Darijan je napisao/la: po toj logici je prvo BIH izvršila agresiju na RH, jer su JNA avioni sa bihaćkog aerodroma polijetali i bombardirali po hrvatskoj, te su bosanski srbi preko save iz BIH pucali po hrvatskoj, iz trebinja se granatirao dubrovnik..a za sve to alija(tada predsjednik presjedništva BIH) je govorio da to nije njihov rat..nakon svega ovoga logičan je boravak HV-a u BIH..država se ne brani na graničnoj crti...
po toj logici, hrvatska je izvrsila agresiju na hrvatsku, jer je i s hrvatskog teritorija JNA napadala ostatak hrvatskog teritorija. odakle se, recimo, granatirao zadar 1991. i 1992. godine? jel to bilo s teritorija hrvatske ili ne? (jest.) dakle, hrvatska je, dozvoljavajuci JNA da s hrvatskog teritorija granatira hrvatski grad zapravo NAJPRIJE izvrsila agresiju na samu sebe! :ura:
aliju nije izabrao niti srpski niti hrvatski narod..BIH je država 3 naroda, a alija je bio predstavnik samo jednog naroda (predsjedništvo BIH 1995god. je bilo nelegalno za razliku od 1991/92, budući da se velik dio članova predsjedništva hrvatskog i srpskog naroda povukao).. predstavnik hrvatskog naroda u BIH je bio zubak koji nije potpisao daytonski sporazum, nego ga je potpisala službeno izabrana vlast RH i tako politički trajno naštetila hrvatima u BIH
hajdemo redom:
1. alija izetbegovic je "alija", a kresimir zubak je "zubak". ti si s alijom izetbegovicem on a first name basis, a s predstavnikom hrvatskog naroda nisi? franjo tudjman ti je pak "tudjman". mozda bi se i pravio da ne mrzis muslimane, ali hoce jezik pravo.
2. kad je, gdje i kako, hrvatski narod izabrao kresimira zubaka za svojeg predstavnika?
3. kako to da je moguce da jedna, susjedna drzava potpise sporazum na stetu konstitutivnog naroda druge drzave? kako to da je sluzbeno izabrana vlast RH imala toliko utjecaja na sto se dogadja s bh. hrvatima?
4. ako su odluke "sluzbeno izabrane vlasti RH" tako dugorocno sjebale bh. hrvate (a jesu), zasto i dalje ti bh. hrvati (a medju njima i hercegovacki dio) gledaju prema "sluzbeno izabranoj vlasti RH" da im sada ucini nesto lijepo? what changed? po cemu to ima smisla da "sluzbeno izabrana vlast RH" ima veze s konstitutivnim narodom u susjednoj drzavi?
BIH je država 3 naroda..alija je bio predstavnik samo jednog naroda.
ako ih je službeno izabrana vlast dovela u ta politička govna, onda je logično da gledaju i da ih izvuče...u BIH su bili izbori 1990 god. i hrvati su izabrali HDZ, a ne aliju..zubak je bio član HDZ-a pa tako i predstavnik hrvata..nakon daytona napustio je HDZ..

ostale navode HNS-ove škole je stvarno deplasirano komentirati i neću trošiti vrijeme na njih..
Zadnja izmjena: darijan, dana/u 23 vel 2010 12:04, ukupno mijenjano 1 put.

Popeye

Post Postao/la Popeye » 23 vel 2010 12:03

Darijan je napisao/la:
Popeye je napisao/la:

slobodno provjeri dali izmišljam i demantiraj.. u hrvatskoj je još uvijek lako saznati porijeklo pojedinih prezimena i postoje brojni izvori za to..
uostalom dokaži ti da nisu
LOL!
unatoc svom pozivanju na argumentiranu raspravu, sam za istu nisi sposoban, cini se. princip je prilicno jednostavan: argumente za svoju tvrdnju iznosi osoba koja tu tvrdnju zastupa.
dakle, ako ti kazes da je nesto XY, onda nije moj (ili bilo ciji) zadatak u raspravi naci argumente koji podrzavaju tu tvrdnju. neces vjerovati, ali to je TVOJ zadatak. inace tvoja tvrdnja ne vrijedi bas puno. a jos manje vrijedi kad kazes - dokazi da sam u pravu, jer ja to ne mogu! (sto si, basically, rekao :D )

no, da se vratimo na tvoju vrlo jasnu (iako stilski grozno formuliranu) izjavu:
"preko prezimena 60% poginulih vukovarskih branitelja vuče porijeklo iz hercegovine..brojke su jedina činjenica koja nešto dokazuje"

dakle, ako su brojke jedina cinjenica koja nesto dokazuje, otkud ti brojka od 60% prezimena?
pa priznaj, covjece, da si je samo tako bubnuo napamet i da nema ama bas nikakvog temelja u bilo kakvoj studiji, statistici, bilo cemu empirijskom.
i tako si jos jednom (po)skočio u vlastita usta. watch out man, your gonna choke yourself on yourself. :D

Popeye

Post Postao/la Popeye » 23 vel 2010 12:10

Darijan je napisao/la: ako ih je službeno izabrana vlast dovela u ta politička govna, onda je logično da gledaju i da ih izvuče...u BIH su bili izbori 1990 god. i hrvati su izabrali HDZ, a ne aliju..zubak je bio član HDZ-a pa tako i predstavnik hrvata..nakon daytona napustio je HDZ..
dakle, svaki clan HDZ-a BiH je defaultno bio i predstavnik hrvata?

no, ipak je najzanimljivije to kako je predsjednik "sluzbeno izabrane vlasti RH" odlucivao o politickoj sudbini konstitutivnog naroda susjedne drzave? jel tudjman slucajno uletio u sve to ili je ipak bio dublje umijesan? sta mislis? make a wild guess. :D

ostale navode HNS-ove škole je stvarno deplasirano komentirati i neću trošiti vrijeme na njih..
reče slobodan-praljak-škola.
hm, a tko ono sjedi u haagu, optuzen za ratne zlocine, politicki i vojni vrh herceg-bosne ili vesna pusic?

darijan

Post Postao/la darijan » 23 vel 2010 12:14

naveo sam neki dan mnoštvo brojčanih argumenata koje nitko nije demantirao nego samo iznosio svoja šovinistička normativna viđenja..nisam rekao 60%, nego preko 60%, ali treba imati mozak pa to moći razlučiti.tvoja stvar hoćeš vjerovati ili ne, prezimena su lako provjerljiva..skačeš s teme na temu i preskačeš ono na što nemaš odgovor, a meni spočitavaš takve stvari..

Popeye

Post Postao/la Popeye » 23 vel 2010 12:17

call_me je napisao/la:
ovo je najveca smijurija ovdje izrecena.
pa, ima ih fakat mnogo, ali definitivno jest jedna medju najvecima. :)

darijan

Post Postao/la darijan » 23 vel 2010 12:18

vesna pusić ne može biti optužena budući da je zbrisala u inozemstvo za vrijeme rata

Ameli

Post Postao/la Ameli » 23 vel 2010 12:23

Darijan je napisao/la:naveo sam neki dan mnoštvo brojčanih argumenata koje nitko nije demantirao nego samo iznosio svoja šovinistička normativna viđenja..nisam rekao 60%, nego preko 60%, ali treba imati mozak pa to moći razlučiti.tvoja stvar hoćeš vjerovati ili ne, prezimena su lako provjerljiva..skačeš s teme na temu i preskačeš ono na što nemaš odgovor, a meni spočitavaš takve stvari..
daj nam bar 10 hercegovacki prezimena, ti se prvi to iznio onda i potkrepi s dokazima! i prestani vrijedjati, nisi na poskoku, sto mislis da mi dodjemo na poskok i pisemo ovako kako ti nama tu solis pamet, bi nas tvoji crnci obasuli sa stotinama uvreda, zato budi miran i zahvalan sto te adminke pustaju da pisas po ovim prostorima..cc treba imat mozga, imas li ga ti?

Popeye

Post Postao/la Popeye » 23 vel 2010 12:24

Darijan je napisao/la:naveo sam neki dan mnoštvo brojčanih argumenata koje nitko nije demantirao nego samo iznosio svoja šovinistička normativna viđenja..
kakve to ima veze sa mnom? pls citiraj gdje to iznosim "šovinistička normativna vidjenja" u vezi hercegovaca.
nisam rekao 60%, nego preko 60%, ali treba imati mozak pa to moći razlučiti.tvoja stvar hoćeš vjerovati ili ne, prezimena su lako provjerljiva..
ah, pardon. kako sam mogao previdjeti da si rekao "preko 60%"?! kako sam mogao previdjeti da ispucavas totalno paušalan postotak, a nakon njega odmah i tvrdnju: "brojke su jedina činjenica koja nešto dokazuje". pa sto dokazuje kad izmislis brojku (famoznih "preko 60%")? mozda dokazuje da lupetas?
skačeš s teme na temu i preskačeš ono na što nemaš odgovor, a meni spočitavaš takve stvari..
uh, opet temeljno nerazumijevanje kako funkcionira rasprava.

Popeye

Post Postao/la Popeye » 23 vel 2010 12:26

Darijan je napisao/la:vesna pusić ne može biti optužena budući da je zbrisala u inozemstvo za vrijeme rata
i ne samo to! ona cak nije ni pocinila ratni zlocin, osnovala konc-logor, ubijala civile, ugrozavala suverenitet susjedne drzave i jos mnogo toga!
ma nevjerojatno, zar ne, moguce je ne biti ratni zlocinac i to je vesni pusic, teskom mukom, uspjelo. :)

darijan

Post Postao/la darijan » 23 vel 2010 12:32

Ameli je napisao/la:
Darijan je napisao/la:naveo sam neki dan mnoštvo brojčanih argumenata koje nitko nije demantirao nego samo iznosio svoja šovinistička normativna viđenja..nisam rekao 60%, nego preko 60%, ali treba imati mozak pa to moći razlučiti.tvoja stvar hoćeš vjerovati ili ne, prezimena su lako provjerljiva..skačeš s teme na temu i preskačeš ono na što nemaš odgovor, a meni spočitavaš takve stvari..
daj nam bar 10 hercegovacki prezimena, ti se prvi to iznio onda i potkrepi s dokazima! i prestani vrijedjati, nisi na poskoku, sto mislis da mi dodjemo na poskok i pisemo ovako kako ti nama tu solis pamet, bi nas tvoji crnci obasuli sa stotinama uvreda, zato budi miran i zahvalan sto te adminke pustaju da pisas po ovim prostorima..cc treba imat mozga, imas li ga ti?
pa briši i adminiraj kad nisi u stanju demantirati... na poskoku nema šovinizma kao ovdje..

Popeye

Post Postao/la Popeye » 23 vel 2010 12:33

p.s.
ja inače fakat nemam pojma koje prezime vuce porijeklo iz hercegovine, a koje ne.
jebiga, izmakao mi je taj primitivno-nacionalisticki moment da ljude defaultno svrstavam po prezimenu, porijeklu, plemenu, i slicno.

darijan

Post Postao/la darijan » 23 vel 2010 12:35

Popeye je napisao/la:
Darijan je napisao/la:naveo sam neki dan mnoštvo brojčanih argumenata koje nitko nije demantirao nego samo iznosio svoja šovinistička normativna viđenja..
kakve to ima veze sa mnom? pls citiraj gdje to iznosim "šovinistička normativna vidjenja" u vezi hercegovaca.
nisam rekao 60%, nego preko 60%, ali treba imati mozak pa to moći razlučiti.tvoja stvar hoćeš vjerovati ili ne, prezimena su lako provjerljiva..
ah, pardon. kako sam mogao previdjeti da si rekao "preko 60%"?! kako sam mogao previdjeti da ispucavas totalno paušalan postotak, a nakon njega odmah i tvrdnju: "brojke su jedina činjenica koja nešto dokazuje". pa sto dokazuje kad izmislis brojku (famoznih "preko 60%")? mozda dokazuje da lupetas?
skačeš s teme na temu i preskačeš ono na što nemaš odgovor, a meni spočitavaš takve stvari..
uh, opet temeljno nerazumijevanje kako funkcionira rasprava.
ma slušaj... ti kada si provalila glupost da je alija bio službeni predstavnik države BIH, odmah je bilo jasno koliko je sati i koliko si upućena u tematiku i stvarno s ljudima koji se petljaju u nešto, a ne znaju elementarne stvari, pa provaljuju ovakve gluposti nemam namjeru o tome polemizirati

darijan

Post Postao/la darijan » 23 vel 2010 12:36

Popeye je napisao/la:
Darijan je napisao/la:vesna pusić ne može biti optužena budući da je zbrisala u inozemstvo za vrijeme rata
i ne samo to! ona cak nije ni pocinila ratni zlocin, osnovala konc-logor, ubijala civile, ugrozavala suverenitet susjedne drzave i jos mnogo toga!
ma nevjerojatno, zar ne, moguce je ne biti ratni zlocinac i to je vesni pusic, teskom mukom, uspjelo. :)
naravno da dezerteri ne mogu biti ratni zločinci

darijan

Post Postao/la darijan » 23 vel 2010 12:38

Popeye je napisao/la:p.s.
ja inače fakat nemam pojma koje prezime vuce porijeklo iz hercegovine, a koje ne.
jebiga, izmakao mi je taj primitivno-nacionalisticki moment da ljude defaultno svrstavam po prezimenu, porijeklu, plemenu, i slicno.
naravno. ti ljude djeliš na: ljude i hercegovce, za razliku od nas priomitivaca koji mislimo da su svi isti
bitno da ti znaš da nisu hercegovačka..ti ne znaš što je, ali znaš što nije...to je najbitnije

Ameli

Post Postao/la Ameli » 23 vel 2010 12:49

Zadnja izmjena: Ameli, dana/u 23 vel 2010 12:54, ukupno mijenjano 1 put.

Popeye

Post Postao/la Popeye » 23 vel 2010 12:51

Darijan je napisao/la:
ma slušaj... ti kada si provalila glupost da je alija bio službeni predstavnik države BIH, odmah je bilo jasno koliko je sati i koliko si upućena u tematiku i stvarno s ljudima koji se petljaju u nešto, a ne znaju elementarne stvari, pa provaljuju ovakve gluposti nemam namjeru o tome polemizirati
1. alije izetbegovic jest bio predstavnik BiH. on je actually imao mnogo vise legitimiteta predstavljati BiH nego kresimir zubak bh. hrvate. no, sve dok je za tebe spomenuti samo "alija", jasno je da progutas jedno "b" prije nego napises to ime.
2. nemas namjeru sa mnom polemizirati jer necu sigurno imati sovinistickih ispada, a rasturit cu ti "argumentaciju".
3. kad ces priznati da si totalno izmislio onu brojku od "preko 60%"? samo se blamiras drzeci se te tako ocito proizvoljno bubnute tvrdnje. :)

call_me

Post Postao/la call_me » 23 vel 2010 12:52

znaci, situacija je sljedeca: dorijan je surfao bespucima internetske zbiljnosti i sasvim slucajno je hop-naletio na ovaj sajt i sasvim slucajno je - hop naletio na ovaj topic.
a sulen ga ni u kom slucaju nije pozvala da joj da backup u ovoj temi i da joj bude jocker zovi.

:D :D :D
:liaaaaaaaaaaaaaaar:

darijan

Post Postao/la darijan » 23 vel 2010 12:55

Popeye je napisao/la:
Darijan je napisao/la:
1. alije izetbegovic jest bio predstavnik BiH. on je actually imao mnogo vise legitimiteta predstavljati BiH nego kresimir zubak bh. hrvate. no, sve dok je za tebe spomenuti samo "alija", jasno je da progutas jedno "b" prije nego napises to ime.
2. nemas namjeru sa mnom polemizirati jer necu sigurno imati sovinistickih ispada, a rasturit cu ti "argumentaciju".
3. kad ces priznati da si totalno izmislio onu brojku od "preko 60%"? samo se blamiras drzeci se te tako ocito proizvoljno bubnute tvrdnje. :)
rasturi onda ono napisano..do sad nisi ništa rasturila..sve one brojke sam "izmislio", pa ih ti nemožeš rasturiti jer nemaš kontraargumenata...alija je bio predstavnik samo jednog naroda u BIH i priglupo je reći da ima veći legitimitet po pitanju hrvata od zubaka.. na temelju čega?? joj koje gluposti

Popeye

Post Postao/la Popeye » 23 vel 2010 12:56

Darijan je napisao/la:
naravno. ti ljude djeliš na: ljude i hercegovce, za razliku od nas priomitivaca koji mislimo da su svi isti
bitno da ti znaš da nisu hercegovačka..ti ne znaš što je, ali znaš što nije...to je najbitnije
ja pojma nemam je li "preko 60%" prezimena medju poginulim vukovarskim braniteljima hercegovackog porijekla. ja samo znam da si ti izmislio tu brojku. i da ne mozes ponuditi nikakav link, studiju, bilo sto, da potvrdis tu brojku. dakle, izmisljas. lupetaš napamet.

jednostavno, prica ti je suplja. i'm not even poking holes in it, i just show them.

Popeye

Post Postao/la Popeye » 23 vel 2010 13:02

Darijan je napisao/la: rasturi onda ono napisano..do sad nisi ništa rasturila..sve one brojke sam "izmislio", pa ih ti nemožeš rasturiti jer nemaš kontraargumenata...
vrlo je tetkasto od tebe ovo lalakanje.
alija je bio predstavnik samo jednog naroda u BIH i priglupo je reći da ima veći legitimitet po pitanju hrvata od zubaka.. na temelju čega?? joj koje gluposti
alija izetbegovic je bio legalno i legitimno izabran predsjednik predsjednistva BiH, izabran na demokratskim izborima. na kojim je to izborima, i kada, bio krešimir zubak izabran od strane hrvatskog naroda u BiH da bude njihov predstavnik?

Ameli

Post Postao/la Ameli » 23 vel 2010 13:04

ne rasturila-rasturio :D cc ne zna ni skim se prekucava.

call_me

Post Postao/la call_me » 23 vel 2010 13:07

alija je bio predstavnik samo jednog naroda u BIH i priglupo je reći da ima veći legitimitet po pitanju hrvata od zubaka.. na temelju čega.....

uuuuuu ovo krece bit bolesno. al strasno me zanima do koje je razine taj mentalni sklop spreman ici.
uuuuuu ovo je predobro i prebolesno :)

darijan

Post Postao/la darijan » 23 vel 2010 13:16

Popeye je napisao/la:
Darijan je napisao/la:
ja pojma nemam je li "preko 60%" prezimena medju poginulim vukovarskim braniteljima hercegovackog porijekla. ja samo znam da si ti izmislio tu brojku. i da ne mozes ponuditi nikakav link, studiju, bilo sto, da potvrdis tu brojku. dakle, izmisljas. lupetaš napamet.

jednostavno, prica ti je suplja. i'm not even poking holes in it, i just show them.
naravno.ti samo znaš da nije

darijan

Post Postao/la darijan » 23 vel 2010 13:18

Popeye je napisao/la:
Darijan je napisao/la: rasturi onda ono napisano..do sad nisi ništa rasturila..sve one brojke sam "izmislio", pa ih ti nemožeš rasturiti jer nemaš kontraargumenata...
vrlo je tetkasto od tebe ovo lalakanje.
alija je bio predstavnik samo jednog naroda u BIH i priglupo je reći da ima veći legitimitet po pitanju hrvata od zubaka.. na temelju čega?? joj koje gluposti
alija izetbegovic je bio legalno i legitimno izabran predsjednik predsjednistva BiH, izabran na demokratskim izborima. na kojim je to izborima, i kada, bio krešimir zubak izabran od strane hrvatskog naroda u BiH da bude njihov predstavnik?
ne poznaješ uopće ustroj BIH predsjedništva ranih 90ih pa pričaš ovakve gluposti koje uopće neću komentirati

Odgovorite