[quote="aquarius001"]Pošto mi je već par ljudi poslalo PM i zanima ih koliko se komada javilo na "natječaj", s koliko sam njih izašla, jel` mi se posrećilo i jesam li koga (kome) "skuhala", odlučila sam se na ovaj Urbi et Orbi

.
Reći ću vam samo da sam upoznala par zanimljivih osoba i dobila par prijatelja. Šašavo je to što sam u cijelom ovom procesu traženja shvatila da su moje rane pre friške i da nisam spremna za novu vezu. Moram ponovo naučiti voljeti sebe i biti sretna sama sa sobom prije nego opet budem sretna s nekim. Dijeleći svoje misli i osjećaje s vama, vjerujem da sam na pravom putu.
To cut the long storry short: moj quest nije završen i neće biti dok ne nađem Love Supreme, srodnu dušu, sinergiju duha i tijela, svoju bebicu

. I ne znam koliko još nivoa u ovoj igrici moram proći do tada...
Nisam dugo ovdje - ne mislim na ovu temu - nego uopće, ali vidim da tražiš na
različite načine srodnu dušu. Uspjet će ti, sigurna sam, ali ne ide to odmah. Iako
kažeš da su ti rane prefriške, bilo bi zbog tog bolje da ide odmah ili brzo. Ne bi toliko
razmišljala vjerojatno i vraćala se na ono što je bilo. Razgovor je dobar put, ali jasno
mi je da sa srodnom dušom želiš i ono više i drukčije, što obuzima i nudi mnogo ali
te traži da daješ.