reci svima(drustvu roditeljima) da sam lezba?

Teme vezane uz aktivizam, djelovanje domaćih/stranih udruga, Pride, coming out, politiku i sve tome slično.
Odgovorite
milkyway16

reci svima(drustvu roditeljima) da sam lezba?

Post Postao/la milkyway16 » 17 tra 2010 22:59

imam veliki problem,i treba mi pomoc :help:
neznam dali da priznam sto san jer se bojim da ce me gledati drugacije radi mojih godina...pogotovo drustvo koje homofobicno...a roditelji staromodni...nezelin da me gledaju ko nakazu...ali opet nezelim trpit i drzat to u sebi....sta da radim??? :nah:

Kroacija
Spol/rod: ne želim definirati
Ja sam: ne želim se identificirati

Re: reci svima(drustvu roditeljima) da sam lezba?

Post Postao/la Kroacija » 17 tra 2010 23:28

pitaj milana.
ex invalid_user

NiceGirl

Post Postao/la NiceGirl » 18 tra 2010 08:16

milkyway16 je napisao/la:imam veliki problem,i treba mi pomoc :help:
neznam dali da priznam sto san jer se bojim da ce me gledati drugacije radi mojih godina...pogotovo drustvo koje homofobicno...a roditelji staromodni...nezelin da me gledaju ko nakazu...ali opet nezelim trpit i drzat to u sebi....sta da radim??? :nah:
koliko ti je godina?

milkyway16

Post Postao/la milkyway16 » 18 tra 2010 08:49

hahahaha milan bi me posra vrhunski...

16 :sramise:

Bash

Post Postao/la Bash » 18 tra 2010 09:16

zvučiš ka trol, ali ajd. recimo da imaš 16, sad te peru hormoni, buntovnica si, opijaš se i svađaš sa starcima. šta misliš postić time da im u ovom trenutku kažeš ako su tako konzervativni? šok? misliš da bi te shvatili ozbiljno i to ne bi stavili u isti koš sa pizdarijama oko kojih se inače svađate?

milkyway16

Post Postao/la milkyway16 » 18 tra 2010 09:20

recimo da imaš 16?????? aj dobro (valjda znan koliko imam godina)
pa neznan sta zelin postic ono valjda da nemoran vise drzat to u sebi itd.
pa morat ce jednog dana to prihvatit ma koliko god bili konzervativni....u pravu si kad kazes da mi nece vjerovat...jer san jednon prilikom rekla mami da san napusena i nije mi vjerovala....zar mislis da nece tako bit za 3 godine? :wacko:

Samantha
Spol/rod: žensko

Post Postao/la Samantha » 18 tra 2010 09:58

Mislim da ti je malo prerano za to...
ηιкα∂ тι ηιѕαм ρяιzηαℓα мσנє נє ѕυη¢є σѕтαℓσ υ тνσנιм σ¢ιмα.....

milkyway16

Post Postao/la milkyway16 » 18 tra 2010 10:36

da ima kazem sve?!
mozda i je to rano i sve....ali me nervira kad misle da san dite koje pije jos iz bocice sa dudom.... :aaaa: poludin ma to

Fusion

Post Postao/la Fusion » 18 tra 2010 11:16

Kad ćeš biti sigurna sama u sebe, mirne glave i spremna na sve moguće scenarije i posljedice - reci.
Po onome što/kako pišeš (ali me nervira kad misle da san dite koje pije jos iz bocice sa dudom), ne čini mi se da si u tom stadiju,
više ispada da bi to bio neki izraz protesta/inata.
But, ti sama znaš najbolje.
Valjda.

angel_with_broken_wings
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la angel_with_broken_wings » 18 tra 2010 11:31

prije nego im uopce ista kazes ja ti savjetujem da pricekas koju godinu jer ti to sada u tim godinama moze biti samo prolazna faza,kroz koju vecina prolazi...ako mislis da ti to nije faza onda barem pricekaj jos koju godinu,ili kada se odselis (maybe na faks),znaci da imas kamo ici,jer ako su konzervativni nece ti biti dobro ostati u toj sredini,jer onda ces misliti da si ti kriva sta si "takva" i ode samopouzdanje...to ti govorim iz osobnog iskustva i potpuno razumijem tvoju potrebu za outanjem..i ja sam je osjetila pa sam sve rekla samo sta ja studiram u inozemstvu i malo sam doma...

NiceGirl

Post Postao/la NiceGirl » 18 tra 2010 12:27

mi smo svojim roditeljima djeca i kad 40god.navrsimo. i sama mislim da malo pricekas sa svojim otvaranjem. nemoj me krivo shvatit,ali to su jos te godine puberteta,kad se trazimo... i jos ovisis o svojim starcima,hrane te i oblace,a kad navrsis 18,mozes bit svoj covjek. i moji su konzervativni,pa mi to vise odmoglo nego pomoglo kad su recimo saznali,a i samoj mi je bed skrivat to i pucam po savovima,ali sta cu,kaj imam drugog izbora.to znaju samo prijatelji. po meni,reci onome u koga imas povjerenja i znas kako tko dise,jer znam kako je to drzat nesto u sebi...

milkyway16

Post Postao/la milkyway16 » 18 tra 2010 12:32

i ja sam mislila da je faza ali jos ne prolazi pocelo je ima 3-4 godine osjecala san se i prije drugacije ali onda san sve svatila....rekla san jednoj prijateljici i normalno je reagirala i danas smo super ali ona misli da me je to proslo....ma bokte zasto uvik mene zappadne nesto? a briga me sa 18 ja iden uz to cu im rec stza san drzala duugo u se pa makar me se odrekli :palacdolje:

NiceGirl

Post Postao/la NiceGirl » 18 tra 2010 12:34

milkyway16 je napisao/la:i ja sam mislila da je faza ali jos ne prolazi pocelo je ima 3-4 godine osjecala san se i prije drugacije ali onda san sve svatila....rekla san jednoj prijateljici i normalno je reagirala i danas smo super ali ona misli da me je to proslo....ma bokte zasto uvik mene zappadne nesto? a briga me sa 18 ja iden uz to cu im rec stza san drzala duugo u se pa makar me se odrekli :palacdolje:
zasto toliko silno imas potrebu rec im to,ak znas da su staromodni?

angel_with_broken_wings

Post Postao/la angel_with_broken_wings » 18 tra 2010 12:36

to je razumljivo da ima potrebu jer ipak su joj to roditelji a to sta ona je ,je dio nje a i cijele obitelji...a i jednog dana kada bude morala skrivat i lagat kamo ide a ide npr se nac sa svojom dragom..zna biti jakooo frustrirajuce

milkyway16

Post Postao/la milkyway16 » 18 tra 2010 12:39

zato jer ne podnosim da drzim nesto u sebi i to me ludi....glupo mi je skrivati se koda radim zlocin....mozda su to razlozi a?

hvala na razumjevanju.... :srce:

angel_with_broken_wings

Post Postao/la angel_with_broken_wings » 18 tra 2010 12:45

milkyway16 je napisao/la:zato jer ne podnosim da drzim nesto u sebi i to me ludi....glupo mi je skrivati se koda radim zlocin....mozda su to razlozi a?

hvala na razumjevanju.... :srce:
isto i kod mene,zato sam ja pukla i rekla,iako reakcija nije bila dobra i idalje je velika tenzija al bas me briga...pa da,glupo je skrivati se ko da ubijas nekoga :aaaa:

milkyway16

Post Postao/la milkyway16 » 18 tra 2010 12:54

tocno to.....a oni koji nisu imali problema s tiim priznanjem ne svacaju....jednostavno bojim se...pogotovo drustva... :aaaa:

angel_with_broken_wings

Post Postao/la angel_with_broken_wings » 18 tra 2010 13:03

ovisi u kojem drustvu zivis..npr ja se nikad nisam bojala prijateljica kako ce reagirati jer sam znala oduvijek da su nekako gay friendly..e sad u skoli bi mogli reagirat ruzno,provokacijama itd..doma,hmm..prvo ce im biti sok,pa moguce da te odvedu psihijatru (meni je moja prijetila da ce odvest u samostan,al niko ne moze na silu) al moguce da se nikad ne pomire s time,ili da se pomire pa ne rpihvate tviju buducu curu,ali to neznaci da se ti moras ponasat kako oni zele,objasni im da jednostavno nisi njihov klon i da namjeravas vodit svoj zivot sama onako kako se osjecas...

milkyway16

Post Postao/la milkyway16 » 18 tra 2010 13:08

za drustvo ni neznan kako ce prihvatit jer su totalni ludaci neznaju ni samii sta misle....osim mozda krug najboljih prijatelja mozda prihvate....nenamjeravan se skrivat i jos da mi govore sta da radin...hahah nek me posalju psihijatru zvat cu plavi telefon haha salin se.....pa ja ove zime sam morala govorit da se iden nac s deckom a isla sam sa curom .... ma sve je ovo cudno :sramise:

angel_with_broken_wings

Post Postao/la angel_with_broken_wings » 18 tra 2010 13:15

ehh,kad bi oni znali kako je lijep osjecaj voljet curu :srce:
a znam da,ja imam vezu na daljinu pa ono kad god idem kod nje to je laganje u muljanje na veliko,iako znaju,al ne podrzavaju to sta radim,pa dabe da im i govorim di idem..
haha ma i ako te posalju psihijatru ti lijepo uredno odi,pa ce na kraju on reci da se oni moraju lijecit od homofobije ;)

NiceGirl

Post Postao/la NiceGirl » 18 tra 2010 13:24

tvoj zivot,tvoja stvar,mi samo kazemo iz svog iskustva i svoja misljenja.

milkyway16

Post Postao/la milkyway16 » 18 tra 2010 13:30

pa tocno nemaju pojma.....kad me posalju mogu slobodno s menom ostati....odlucila san sestri prvo rec ona ce imat razumjevanja :pardon: bar se nadam ali ne jos za koji mjesec skupljam hrabrost

Popeye

Post Postao/la Popeye » 25 tra 2010 19:22

da, trebas reci. no to ne znaci da ne trebas glavom kroz zid. dakle, pametno.

Odgovorite