pa jel nezakonito? ja doista ne znam for sure, ali mislim da nije. no, ako je nezakonito, a svaki pride je bogat prisustvom policije, ti ljudi bi bilo uhiceni, zar ne? jer bi krsili zakon, zar ne? a nitko nikad od sudionika povorke ponosa nije bio uhicen. dakle, policija pusta sudionike pridea da krse zakon?
a povrh svega, odgovorno tvrdim (prove me wrong!) da na zagreb prideu nikad nije bio samo u donjem vesu. vjerujem da ga je vecina imala ispod hlaca, majica, kosulja, suknji, bermuda.
dakle, ovo sto ti pises je i netocno i neistina. mislim da to nije u redu i volio bih da se ispricas.
Dat cu ti za primjer st.patricks day kad je bio na zrinjevcu(banalan primjer ali sluzi svrsi),inace nije dopustena konzumacija alkohola na ulici i murja nije nikom nis napravila,no to ne znaci da je to dozvoljeno,a gore navedeni primjer bi spadao pod uznemiravanje javnog reda i mira,i necu se ispricat jer su egzibicionizam i sl. krsenje zakona te takodjer ova slika potvrdjuje da govorim istinu.
Dokaz da si u krivu(iako da,vidis nije sam u donjem vesu,ima i plast)
http://yfrog.com/6wgaypride15070707thumbj
zagreb pride se nece nikada staviti u bilo kakve homofobne norme. jednostavno nece, jer bi to bila izdaja svega u sto vjerujemo i svega sto cinimo. da se nadovezem na tvoj primjer, osobu s pet pirseva na faci cemo shvatiti (ne)ozbiljno potpuno neovisno o tim pirsevima, cos that's irrelevant.
Sto je to tocno po tebi ''homofobna norma''...nosenje hlaca,osnovna kultura i odgoj?Zar je to lose?
Mozda ti neces sudit po izgledu ali vecina hoce,jbg tako je kako je to je cinjenica,obleka najcesce govori glasnije od rijeci.Sto se tice pirseva mozes bit kvalificiran kolko god oces al te s njima nitko nece zaposlit,nikog nece zanimat tvoje obrazovanje,sposobnosti i argumenti,isto je i sa golacima na prideu.
I daj mi objasni zasto se odma kostrijesis,sam sam nes pitala i rekla sto mislim.