Znanstvenici ustanovili zašto žene svršavaju
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Spol/rod: žensko
- Status: U životnom partnerstvu
- Kontakt:
Znanstvenici ustanovili zašto žene svršavaju
http://www.net.hr/seks-i-veze/page/2010 ... 32006.html
Zašto bi Majka priroda žene darivala orgazmom, nečime što im, zapravo, uopće ne treba, pitaju se znanstvenici koji tvrde da sve ostalo, kao što su grudi, imaju svoju 'višu svrhu' pa i muški orgazam postoji kako bi muškarac mogao oploditi ženu.
Stručnjak za primate Alan Dixson smatra da žene imaju orgazam kako bi bile motiviranije za seks, odnosno da bi se razmnožavale, prenosi Jutarnji.
Budući da smo, kako mi se čini, već neko vrijeme nešto iznad razine primata te da se već dugo ne seksamo (isključivo) zbog reprodukcije, nisu li ovakva istraživanja koja ženu svode na puku biologiju i ništa više, nešto što može prilično ići na živce?
Zašto bi Majka priroda žene darivala orgazmom, nečime što im, zapravo, uopće ne treba, pitaju se znanstvenici koji tvrde da sve ostalo, kao što su grudi, imaju svoju 'višu svrhu' pa i muški orgazam postoji kako bi muškarac mogao oploditi ženu.
Stručnjak za primate Alan Dixson smatra da žene imaju orgazam kako bi bile motiviranije za seks, odnosno da bi se razmnožavale, prenosi Jutarnji.
Budući da smo, kako mi se čini, već neko vrijeme nešto iznad razine primata te da se već dugo ne seksamo (isključivo) zbog reprodukcije, nisu li ovakva istraživanja koja ženu svode na puku biologiju i ništa više, nešto što može prilično ići na živce?
-
Gost
Re: Znanstvenici ustanovili zašto žene svršavaju
Treba krenuti od toga tko je takvo što izjavio.
Znanstvenik, muškarac, vrlo vjerojatno iznadprosječni IQ i ispodprosječni EQ.
Ili sad ja nisam politički korektna?
Ne živcira me to.
Znanstvenik, muškarac, vrlo vjerojatno iznadprosječni IQ i ispodprosječni EQ.
Ili sad ja nisam politički korektna?
Ne živcira me to.
Ne živcira me, smiješno mi je.
Na tragu one "Psi laju, Pride-ovi prolaze"...well - psi laju, žene uživaju.
Na tragu one "Psi laju, Pride-ovi prolaze"...well - psi laju, žene uživaju.
▲ v o l c a n o ▲
-
FofL
Ne vidim problem s člankom, barem ne šovinistički. To je jednostavno takva perspektiva koja sve promatra s aspekta razmnožavanja - i muški i ženski orgazam i sva obilježja oba spola koja se mogu dovesti u vezu sa seksualnim odnosom/privlačnošću/...
- pihach
- Status: U vezi
- Kontakt:
da se pozovem na rudanicu (koja mi vec polako i fali), muskarac je napisao text.. i rest my case.
To sto smo mi nadisli neku obvezu razmozavanja tocnije, ne smaatramo to vise svojom zivotnom svrhom ne znaci da su se stvari bioloski promijenile.Mislim isti bi dojam dobila da u clanku pise da zene imaju maternicu da bi radjale....pa nego za kaj drugo...nigdje ne pise da se mora.I muski svrsavaju da bi se razmnozavali i isto im je to ugodno iz vjerovatno slicnog razloga.Barem to ja tako dozivljavam.
- far out
- Ja sam: lezbijka
na neki cudan nacin se slazem s nyx. dobro je znati cemu neke stvari sluze cisto bioloski, a to sto ih mi ne koristimo samo za to je skroz druga stvar.
- real8me
- Ja sam: biseksualka
ma blago njima 

Tip je u pravu. Dva spola ne postoje u prirodi zbog sexa, nego zbog razmnožavanja, odnosno, produžetka vrste. Zato mužkarci (mužjaci) prije svršavaju od žene (ženke). Jer kad bi bilo obratno, ženka (žena) bi mogla prekinuti snošaj. To su prirodne činjenice i nemaju veze s diskriminacijom ili mužkim šovinizmom. Druga je stvar što su ljudi, ali i čimpanze, otkrili zadovoljstvo u snošaju pa ga prakticiraju kao sex (bez obveze oplodnje).
ni malo me ne diraju ovakve gluposti
boze gdje bi dosla da me ovako nesto moze izbacit iz takta

boze gdje bi dosla da me ovako nesto moze izbacit iz takta
Nije to nikakav znanstvenik
pravi znanstvenik bi morao znat da kontrakcije maternice za orgazma olakšavaju oplodnju;
stoga, između ostalih, imaju i svoju biološku svrhu razmnožavanja.
ma, zapravo...fenomenalni su mi ti muški znanstvenici - znaju o ženskom tijelu koliko popovi o majčinstvu.
stoga, između ostalih, imaju i svoju biološku svrhu razmnožavanja.
ma, zapravo...fenomenalni su mi ti muški znanstvenici - znaju o ženskom tijelu koliko popovi o majčinstvu.
Idem trenutak samo, popravit šminku malo!!