otkud skidas? editiranoZita je napisao/la:e pihac, ajd pliz-posalji mi link za skidanje na pp jer sam vec 2x skinula 3d verziju :/
thanx
a crtic imam na cd-u...
otkud skidas? editiranoZita je napisao/la:e pihac, ajd pliz-posalji mi link za skidanje na pp jer sam vec 2x skinula 3d verziju :/
thanx
jeste, kad je postala SiamakHidden_soul je napisao/la: Ali priznaj, glumica ti se svidjela![]()
![]()
Evo ti linkovi za 2D verziju.Zita je napisao/la:e pihac, ajd pliz-posalji mi link za skidanje na pp jer sam vec 2x skinula 3d verziju :/
thanx
Hidden_soul je napisao/la: @invalid: znala sam!Grozna si covjece!
![]()
![]()

meni je ona mala carica, na mene me podsjecaZita je napisao/la:pa neznam..nisam gledala
how to train your dragon 10/10
preeeeeeeeslatke okice
malo me podsjeca na stitcha

jeste, mnogo je lep i nadasve simpatican :suza u oku: al mrvu prevec drame i hihotanja ako smijem nadodatphos je napisao/la:imagine me and you
najs
je,malo preamerikanizirani kraj... po menimina_harker je napisao/la:jeste, mnogo je lep i nadasve simpatican :suza u oku: al mrvu prevec drame i hihotanja ako smijem nadodatphos je napisao/la:imagine me and you
najs

eew.phos je napisao/la:imagine me and you
najs
invalid_user je napisao/la:eew.phos je napisao/la:imagine me and you
najs
gledala sam samo zbog onog ekstrauberpreslatkog wanna-have tipa.i one crvenokose kuje, ajd.

kako nema?!Bash je napisao/la:errr coyote ugly nema veze ni s jednim od njih dvoje ;D
slažen se za crvenu mmm

aaaaaaaaaaaa.............

jos dodaj na popis dobrih njegovih Talk to her i Salome, a mislim da je i Broken embraces....Jane Connor je napisao/la: Pedra Almodovra ( Špa redatelj )..nije loš...slično ko i njegovi: todo sobre mi madre ( sve o mojoj majci ),i volver
Filmovi su čudni,i genijalni na momente,imaju predobre dijaloge...vrijedilo je pogledati

phos je napisao/la:jos dodaj na popis dobrih njegovih Talk to her i Salome, a mislim da je i Broken embraces....Jane Connor je napisao/la: Pedra Almodovra ( Špa redatelj )..nije loš...slično ko i njegovi: todo sobre mi madre ( sve o mojoj majci ),i volver
Filmovi su čudni,i genijalni na momente,imaju predobre dijaloge...vrijedilo je pogledati
meni i nije toliko cudan koliko je realan,ali to mi se svida
jep,ali...Jane Connor je napisao/la:
btw:penelope cruz je totalno drugačija kad glumi u špa filmu ( za razliku od američkih )