Bash je napisao/la:
priznajem, krevet ima bitnu ulogu, ali ovaj video najviše gledam zbog njih dvoje. užaaasno su seksi. ponaosob nisu, ali skupa su.. uf..
ok, moji kriteriji nisu skroz plesni
nu ovo
to je kao ples

je, bome su dobri. a to što ti kriteriji kao nisu skroz plesni.. ma jesu, ne zamaraj se sitnim detaljima

hm, morat ću naći još neki filmek koji me impresionira. onak da mi žar izmami u očima.
a tebi invalidna bih poručila da ako tako znaš plesati... imaš li snimku neku? koju bi mi pokazala naravno?
i dobra je ova ženska, šta ste navalile drvlje i kamenje po njoj samo zato jer je zgodna

i ovo što kažeš za potkupljivanja dobrim izgledom i par efektnih finti... gle, ples je čista estetika pokreta i izgled u plesu je vrlo bitan ako se mene pita. i bitno je da čovjek prenosi neku privlačnu energiju dok pleše, da mami žar u očima... i nešto lošija tehnika s time prolazi (jer se na tim profi razinama ne radi više o tehnici, svi su je savladali dotad), dok i odlična tehnika bez toga je 0.
a ti hidd, ako je za dobru lovu, javljam ti se na ponudu

evo invalidna to može kvalitetno otplesati, skrpat ćemo se bash i ja (zbog love, slave i žena) i otplesati ti to