...ima nešto u toj energiji i zračenju...Jane Connor je napisao/la:možda sam počela zračit XD

...ima nešto u toj energiji i zračenju...Jane Connor je napisao/la:možda sam počela zračit XD

jednom prilikom me poznanik to pitao i ja sam mu postavila ista pitanja, ali sam prilagodila njegovoj sexualnosti.i need a hug je napisao/la: - kako si se odlučila bit lezba?
- jesi kad spavala s dečkom?
- kako vi to radite?
- ja sam mislio/la da su lezbe ka muški
- ma proć će tebe to jer samo penis i vagina su prava kombinacija
- kako se prepoznate?
i ostala pitanja prema kojima ispadamo neki mutirani alieni
nemoj, meni se već sviđašFuncutica je napisao/la:Otkad imam kratku kosu mislim da da.
Zapravo mi se čini da ako se obučem sportski me ne prepoznaju kao gay nego kao dečka, što mi se nikako ne sviđa :/
:pokunjeno odlazi obnoviti garderobu ženstvenim odjevnim predmetima:
Pa, mene godinama bije glas nekakvog arhetipa alfa-lezbačetina-ženke i na faksu me jedan tip sustavno vrijeđao na račun orijentacije jer nisam padala na njegov šarm. Naime, jedina nisam bila oduševljeno pratila kako radi sklekove na svojim palčevima, dok mu dvije kolegice sjede na plećima *traži smajli koji riga*pineapple14 je napisao/la:Budući da mi se gaydar izoštrio otkad se krećem po gay mjestima, mnogo puta ostanem začuđena kako strejteri mogu biti slijepi čak i na stereotipe koje neki od njih i sami najžešće zagovaraju. Dakako, ja mogu prepoznati (neke) lezbe po suptilnim sitnicama (), ali zanima me jesu li vas strejteri ikad uspjeli prepoznati (bez obzira na to da li ste butch/femme/nešto treće)
ticklebook je napisao/la: A iskusnije znaju čemu služi pojas