tamara3 je napisao/la:
Znači li to da je Josipović za tebe ultimativno pozitivan lik?
ne, ali mislim da se za sada pokazao kao vrlo dobar predsjednik, a bio je i jedan od dvoje najboljih kandidata.
zamislimo da je trenutno na pantovcaku hebrang. ili bandic. odnosno, bolje ne, plasim se uopce pomisliti kako bi to izgledalo.
Popeye je napisao/la:a postoje i dvije kljucne razlike izmedju HDZ-a i SDP-a koje su mi vrlo vazne. prva je da SDP nije fundamentalno korumpirana stranka poput HDZ-a, a druga je da SDP nije homofobna stranka poput HDZ-a
1. Afera "Daimler".
2. "Viktor Lenac".
3. Milan Bandić (tu se nema što posebno obrazlagati).
4. Milanovićeva ustavna trgovina - pedere i lezbe za dijasporu. E, TO je bilo lajk, totalno gej friendly

.
5. Milanovićevi stanovi - neutvrđeno porijeklo imovine.
6. Milanovićev punac je dobio od Bandića "posao" koji je već bio napravljen.
7. Skandalozno uvlakačko ponašanje na istražnom povjerenstvu za INU. Ako im je cilj skinuti hadeze, imali su šansu izrešetati Sanadera ko švicarski sir. Jesu li

?
8. Tip koji pretendira na premijersko mjesto u 3. Dnevniku pljuje po proračunu, ali kad mu se postavi pitanje što bi on mijenjao, on mijenja jedino - temu.
9. SDP-ovke, sve redom velike feministice, kolektivno digoše ruke za famoznu mirovinsku reformu zbog koje ćemo mi crknuti prije penzije, a dame će tu privilegiju moći ostvariti 10 godina ranije.
super sto si sve taksativno nabrojala. dakle, SDP ima tri afere, a ja se mogu jos sjetiti jos jedne (rijecke trznice).
s druge strane, HDZ je od pocetka devedesetih do danas neprekinuti niz korupcijskih afera, ima li smisla uopce nabrajati? pretvorba, kutle, gucić, dubrovačka banka, podravka, hrvatske ceste, hrvatske zeljeznice, sumnjiva prodaja plive koja je sad unistena, hypo banka, afera kamioni, fond za privatizaciju (tzv. maestro), INA, suncani hvar, brodosplit itd itd itd. pokazalo se da HDZ krade drzavni novac da bi se financirala stranka i predizborne kampanje, sto SDP nije nikad cinio. jednostavno je nemoguce, ako cemo realno sagledati, izjednaciti SDP i HDZ po pitanju korupcije.
ostalo sto spominjes je manje-vise pitanje šminke. jedan nastup na jednom dnevniku mi nije valjan argument.