Ups, evo me i ovdje ^^
Pošto sam jučer? stavila svoju sliku ovdje, lol
naravno da me odmah noćas snašla noćna mora

Sanjala sam kako je fejs spojen s crolom i kako je nekim čudom uz svaku moju poruku ovdje objavljenu druga moja slika. Vidjela sam puno mojih slika i prestrašila se užasno

Ali ne sebe lol, već tog događaja

Nisam uspjela ništa poduzeti, san mi je već krenuo u nešto deseto i čudnije. Neka cura je bila luda zamnom, a i meni nije bilo baš svejedno. Ali uspjela sam zaključiti da je jako mlada jer gdje god smo išli njezini su bili uz nas :S
I onda je krenula noćna mora n.3 gdje vidim da je inače moje kristalno čisto lice prepuno psorijaze.
Jutros sam poduzela radikalne promjene u svom životu. Prvo sam kupila mnogo uglađenije tenisice za grad da me ne gledaju ti tinejđeri, i od sad se po sadržaju mog hladnjaka može pomisliti da sam vegeterijanac. Od danas za doručak i večeru jedem samo integralne pahuljice u vodi i kilograme voća. Ručak ne jedem doma i u tom obroku si neću ukidati ništa, no biti će sve svježe i bez soli, vegete, minimalno ulja i svih štetočina. Čak sam kupila ( 150kn ) čisti ekstrakt stevie, praha, koji je dodatak hrani i koji će ujedno biti dodatak mojim crnim kavama umjesto šećera. Izbacujem i šećer. :durise:
Nadam se da ovim postupkom neću porušiti tih svojih siromašnih 50 kila koje stoje već 8 godina.

Don't talk about life, live it.