U zadnje vrijeme stalno citam o hapsenju razno raznih profila ljudi jer su skinuli, tipa 10 albuma, a ja dnevno skinem 10 razl. epizoda svakakvih serija, filmova i mjuze.
Malo me paranoja hvata.

ako pogledas mininovu...pustos.PicajzLa je napisao/la:uhvatili su axxa i klaxxona?
kuda ide ovaj svijet? :pogled.u.daljinu:

On December 15, 2008, aXXo's thousandth movie upload, a copy of the Kiefer Sutherland horror film MIRЯORS, appeared on an internet forum for the Darkside Release Group.[13]
On March 11, 2009, aXXo stopped uploading new files after releasing Punisher: War Zone. For a while he logged into Mininova until the site switched to only hosting torrents that were Content Distribution free or torrents with no copyrights.[14]
On April 19, 2009 aXXo made his last known comment on Message Board 'Darkside_RG', in response to rumors that he had stopped posting on Darkside_RG. He states: "I can only say a big thank you for your appreciation mates, hope you all enjoy the darkside as much as you can My home is my beloved Darkside and as I've said so many times before on each of my torrents.... Be aware of bogus sites and lamers See ya."
axxo uopce nije bija kvalitetan. jedini stvar šta je axxo napravija je ta šta su mu svi releasovi bili na jednom cdu. tu je dosta pomoga a po pitanju kvaltiete uopće nije ni bija. ima masu puno kvalitetnijih grupa koje puštaju filmove na scenu. Diamond npr.phos je napisao/la:ako pogledas mininovu...pustos.PicajzLa je napisao/la:uhvatili su axxa i klaxxona?
jos prije god dana.
plakala sam citav mjesec
:pogled u pod:
sve šta gledate po netu da je od axxa već po godine i više je fejk. to jest copy cats.PicajzLa je napisao/la:i bio je virus free što je najbitnije od svega.
brz download i dobra slika.
šteta što se povukao.
a joj....Freebird je napisao/la:axxo uopce nije bija kvalitetan. jedini stvar šta je axxo napravija je ta šta su mu svi releasovi bili na jednom cdu. tu je dosta pomoga a po pitanju kvaltiete uopće nije ni bija. ima masu puno kvalitetnijih grupa koje puštaju filmove na scenu. Diamond npr.phos je napisao/la:ako pogledas mininovu...pustos.PicajzLa je napisao/la:uhvatili su axxa i klaxxona?
jos prije god dana.
plakala sam citav mjesec

vec smo zakljucili da nije neko vrijeme na sceni...Freebird je napisao/la:sve šta gledate po netu da je od axxa već po godine i više je fejk. to jest copy cats.PicajzLa je napisao/la:i bio je virus free što je najbitnije od svega.
brz download i dobra slika.
šteta što se povukao.

axxo je ripa po jednom jedinom sistemu uvik sa istim settingsima. ne da mi se razglabat o tome, ako si na sceni onda kužiš i ne treba ti se objašnjavat, ako nisi ja ti tu ne mogu pomoć (čitaj: ne da mi se objašnjavat).phos je napisao/la:a joj....Freebird je napisao/la:axxo uopce nije bija kvalitetan. jedini stvar šta je axxo napravija je ta šta su mu svi releasovi bili na jednom cdu. tu je dosta pomoga a po pitanju kvaltiete uopće nije ni bija. ima masu puno kvalitetnijih grupa koje puštaju filmove na scenu. Diamond npr.phos je napisao/la:ako pogledas mininovu...pustos.PicajzLa je napisao/la:uhvatili su axxa i klaxxona?
jos prije god dana.
plakala sam citav mjesec
a joj.....
ok...ajmo onda o mjerilima kvalitete.
po cemu nije bio kvalitetan?
u cemu ripaju Diam., a u cemu klaxxo i axxo?

zašto onda postavljaš upit ako ne tražiš elaboraciju?phos je napisao/la:citaj: ne trazim objasnjenje.
invalid_user je napisao/la:diskriminacija, i'd sayali posto je i ona splicanka, shvati to kao nigga spiku
nisam postavila upit.pogledaj malo bolje.Freebird je napisao/la:zašto onda postavljaš upit ako ne tražiš elaboraciju?phos je napisao/la:citaj: ne trazim objasnjenje.

po cemu nije bio kvalitetan?phos je napisao/la:nisam postavila upit.pogledaj malo bolje.Freebird je napisao/la:zašto onda postavljaš upit ako ne tražiš elaboraciju?phos je napisao/la:citaj: ne trazim objasnjenje.
ali ako svijet svrsta axxo-a i klaxxona u top kvalitetu,a ti se nades to pobijati,onda nemam sta vise raspravljati.
i samo za informaciju-nije poanta samo u sett-ima,ali to je te zasebna tema.