11.2 Bossa nova night @Legacy club-live svirka
-
tajnavjestina
- Spol/rod: žensko
- Status: U vezi
11.2 Bossa nova night @Legacy club-live svirka
POZIVAMO VAS NA VEČER BOSSA NOVE I JAZZA!
BOSSA NOVA NIGHT
Vrijeme: 11.02.2011. od 20.30h
Mjesto: LEGACY KLUB, Mesnička 36, ulaz: 20 kn
...
Jedno od omiljenih zagrebačkih klupskih okupljališta, Legacy klub, otvara svoja vrata i za žive svirke!
Prvi u nizu live nastupa u Mesničkoj 36, održat će se ususret Valentinovu, u petak,11. veljače uz popularni Maja Savić Trio,
koji će publici ponuditi cjelovečernu jazz sesiju koja kombinira bossa novu i jazz standarde.
Maja Savić, jazz interpretatorica i kompozitorica svojom je baršunastom bojom glasa i upečatljivom interpretacijom u posljednjih nekoliko godina osvojila mnoge zaljubljenike u jazz glazbu, a u postavi tria uz nju će briljirati naš ponajbolji jazz gitarist Joe Pandur i francuski pijanist Regis Kattie.
BOSSA NOVA NIGHT
Vrijeme: 11.02.2011. od 20.30h
Mjesto: LEGACY KLUB, Mesnička 36, ulaz: 20 kn
...
Jedno od omiljenih zagrebačkih klupskih okupljališta, Legacy klub, otvara svoja vrata i za žive svirke!
Prvi u nizu live nastupa u Mesničkoj 36, održat će se ususret Valentinovu, u petak,11. veljače uz popularni Maja Savić Trio,
koji će publici ponuditi cjelovečernu jazz sesiju koja kombinira bossa novu i jazz standarde.
Maja Savić, jazz interpretatorica i kompozitorica svojom je baršunastom bojom glasa i upečatljivom interpretacijom u posljednjih nekoliko godina osvojila mnoge zaljubljenike u jazz glazbu, a u postavi tria uz nju će briljirati naš ponajbolji jazz gitarist Joe Pandur i francuski pijanist Regis Kattie.
Re: 11.2 Bossa nova night @Legacy club-live svirka
pa sta nisu meritasice trebale bit u to vrijeme?
Rado bih dosla, ali sam daleko 
neke ptice nikad ne polete...
jel ima koja, a da slusa jazz? 
- pihach
- Kontakt:
lajkam bossanovu i vec sam prisustvovala nekim koncertima u proslosti, ali legacy mi se ne cini kao mjesto za takvu vrstu manifestacije.
program mi se cini super, al lokacija
javite kak je bilo, vi koji idete.
program mi se cini super, al lokacija
javite kak je bilo, vi koji idete.
-
tajnavjestina
- Spol/rod: žensko
nazalost Meritas su morale odgoditi za 3mj zbog puta u Njemacku....mravcica je napisao/la:pa sta nisu meritasice trebale bit u to vrijeme?
jel ide koja pa da me vodi?