Zita je napisao/la:gdje upoznajete nove ljude? na forumu, servisima poput iskrice?
imate li problema sa upoznavanjem ljudi il se bez problema javite nekome tko vam djeluje okej?
javljate li se ljudima na fejsu, forumu itd i kad su vam simpaticni, zabavni i kad ne zelite nista vise od dopisivanja il drustva?
sa druge strane, kako reagirate kad vam se javi netko nepoznat? krecete li od postavke da zele samo drustvo ili da neze nesto vise od vas?
slobodno objasnite

Nekada sam upoznavala uz pomoć drugog foruma, družila se, čak je ostalo pokoje prijateljstvo,
ali od kad sam se preselila, ovdje uopće ne poznajem nikoga, a još manje imam vremena za to isto.
( govorim o ljudima moje sex.orijentacije )
Generalno gledano upoznajem stalno nove ljude, kako na faksu, tako na poslu. Nigdje ne spominjem da imam fejs,
jer smatram da je to moj mali kutak privatnosti na kojem kad imam vremena mogu popričati s onima koji me
prate najduže u životu. MSN nisam upalila doslovce 4-5 mjeseci, neki dan sam imala tu namjeru no uspostavila sam
da sam zaboravila pass, i nije mi volja bilo dovoljna da idem potražiti bilježnicu s svim mogućim passovima.
Ranije životne aktivnosti i mjesta upoznavanja mi se neda nabrajati, ne volim ići unatrag niti duljiti s komentarima bez svrhe
Kad mi se tu javi netko na chat, ta osoba ima doslovce 30 sec, nakon čega odlučim da li ću mu posvetiti 10 minuta,
i to samo ako ne trčim na posao ili slično :/
Rijetko me zaintrigiraju ljudi dovoljno da ne gledam na sat i zgražam se kako ponovno neću stići ništa napraviti od dana.
S druge strane, nešto preksrasno je, koliko s sjećam, kad mi se javi netko s kim mi ima smisla lupati po tipkovnici <3
Don't talk about life, live it.