Sto je aktualno u sportu?
Re: Sto je aktualno u sportu?
a grebi ga neko mora i peglat
sto se tice ucenja ja sam mirna do 20-og, tad bum saznala kad mi je ispit, a nisam si jos ni skriptu nabavila
sam da ne zaspem i veceras
sto se tice ucenja ja sam mirna do 20-og, tad bum saznala kad mi je ispit, a nisam si jos ni skriptu nabavila
sam da ne zaspem i veceras
- pihach
- Status: U vezi
- Kontakt:
ma znam da se mora peglati, ali mi je smijesno kako se to ubacilo u recenicu 
e ja nisam mirna jos neko vrijeme, a dotad nema spavanja :/
e ja nisam mirna jos neko vrijeme, a dotad nema spavanja :/
ajme sinoc pravi potop na kladari. nasi vaterpolisti izgubili - samo mladost izborila zavrsnicu.
vragovi briljirali, bice dobro finale.
veceras bi benfica mogla proc u finale, neznam danas mi je tak nekak cudan dan, al me zato berlusconi uspio nasmijat "Predsjednik AC Milana i talijanski premijer Silvio Berlusconi ustvrdio je kako bi San Siro, ili formalno Giuseppe Meazza, u budućnosti trebao nositi njegovo ime…", nema se sta rec, car.
vragovi briljirali, bice dobro finale.
veceras bi benfica mogla proc u finale, neznam danas mi je tak nekak cudan dan, al me zato berlusconi uspio nasmijat "Predsjednik AC Milana i talijanski premijer Silvio Berlusconi ustvrdio je kako bi San Siro, ili formalno Giuseppe Meazza, u budućnosti trebao nositi njegovo ime…", nema se sta rec, car.
- pihach
- Kontakt:
samo da bandic ne dodje na tu ideju
sinocnja tekma je bila odlicna, iako sam gledala na preskokce (ucenje...).
ffinale ce biti pakleno, bar se nadam.
odustani od klade
i rijeci su suvisne
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LSlHXtrP ... r_embedded[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LSlHXtrP ... r_embedded[/youtube]
- pihach
- Kontakt:
idessss.
stvarno su suvisne
ide tko na hajduk-barca u 7./8.mj.?
nema messija i alvesa al opet...
stvarno su suvisne
ide tko na hajduk-barca u 7./8.mj.?
nema messija i alvesa al opet...
ja bi trebala ic, prvenstveno da spojim ugodno s korisnim,
al obzirom da mi se planovi na tak nekakve stvari uvijek
izjalove nemrem nis sigurno rec. a trebala bi pocet i radit i to ni vise
ni manje nego u karlovcu, tak da fakat neznam kako cu to sve postizat.
a sto je "kazem ja" Vahu otjeralo s maksimira - bolja ponuda ili maminjo, ha!?
al obzirom da mi se planovi na tak nekakve stvari uvijek
izjalove nemrem nis sigurno rec. a trebala bi pocet i radit i to ni vise
ni manje nego u karlovcu, tak da fakat neznam kako cu to sve postizat.
a sto je "kazem ja" Vahu otjeralo s maksimira - bolja ponuda ili maminjo, ha!?
- pihach
- Kontakt:
maminjo.
danas je 'kazem ja' demantirao da ga je mamic shupio u glavu, al brijem da se samo izvlaci zbog 1,5mil eura koje mu ovaj mora isplatiti...
ah, never ending story
danas je 'kazem ja' demantirao da ga je mamic shupio u glavu, al brijem da se samo izvlaci zbog 1,5mil eura koje mu ovaj mora isplatiti...
ah, never ending story
ostar je vaha:
"Pravo da vam kažem nisu ovo laki momenti za mene. Nisam vjerovao da će se ovako završiti. Dinamo je najveći gubitnik što se ove stvari dođađaju. Ovo što sam doživio prelazi svak očekivanja. Nisam se dva dana javljao, tek jučer, ali da znate da sam imao opravdan razlog. Po novinama se kao obično razne priče ispričavaju. Vidim mašinerija kluba sa svojim udbašima je to počeo raditi. Iz prve ruke čut ćete moju istinu, što se to dogodilo", počeo je Vaha.
"U poluvremenu utakmice kada sam otišao u svlačionici. Ekonom mi kazao da me Zdravko želi vidjeti. Kaže Zdravko: 'Mogu li im ja j… majku.' Ja kažem nema nikakve potrebe. Ne mogu shvatiti da momčad koja je osigurala naslov prvaka, došli smo u finale. Malo sam promiješao momčad, ali nije bilo razloga za nikakve tenzije. Nije mi trebala pomoć u tom momentu. On je to valjda loše primio. Ušao sam u svlačionicu i to što sam doživio ne mogu vjerovati. Takve salve psovki i uvreda da ne vjeruješ. Da ja ne mogu više voditi momčad, čuli su to svi. Rekao sam mu da mi ne psuje, u jednom momentu kada mi je rekao što je najgora uvreda za mene… Da je bilo na drugom mjestu, bio bi veliki skandal. Ponosan sam što nisam to napravio, jer bi sam Dinamo izgubio. Otišao sam u svoj biro, nisam znao što da radim. Vratio sam se u svlačionicu. Momci su mi rekli da ostanem na poluvremenu. Rekli su da će igrati za mene. Pobijedili smo 1:0, ali pobjeđujemo. Momčad se dobro ponaša", istaknuo je BiH trener.
Je li vam se ikad ovako što dogodilo?
"Ovo se nigdje ne može dogoditi. Čuo sam, pričali smo, ali ovo sve prelazi. Predsjednik kluba može kritizirati. Nisam se osvrnuo na kritike nakon poraza od Istre. Bila je kritika od Barišića i Mamić. Ali ovo nema nitko pravo, da je kralj svih kraljeva, to se ne oprašta nikada. Tu me dirnulo“, uzdahnuo je duboko Vaha:
"Na drugim mjestima to bi se završilo potpuno drugačije. Ponosan sam na to što nije.“
sad cekam maminjovu presicu
"Pravo da vam kažem nisu ovo laki momenti za mene. Nisam vjerovao da će se ovako završiti. Dinamo je najveći gubitnik što se ove stvari dođađaju. Ovo što sam doživio prelazi svak očekivanja. Nisam se dva dana javljao, tek jučer, ali da znate da sam imao opravdan razlog. Po novinama se kao obično razne priče ispričavaju. Vidim mašinerija kluba sa svojim udbašima je to počeo raditi. Iz prve ruke čut ćete moju istinu, što se to dogodilo", počeo je Vaha.
"U poluvremenu utakmice kada sam otišao u svlačionici. Ekonom mi kazao da me Zdravko želi vidjeti. Kaže Zdravko: 'Mogu li im ja j… majku.' Ja kažem nema nikakve potrebe. Ne mogu shvatiti da momčad koja je osigurala naslov prvaka, došli smo u finale. Malo sam promiješao momčad, ali nije bilo razloga za nikakve tenzije. Nije mi trebala pomoć u tom momentu. On je to valjda loše primio. Ušao sam u svlačionicu i to što sam doživio ne mogu vjerovati. Takve salve psovki i uvreda da ne vjeruješ. Da ja ne mogu više voditi momčad, čuli su to svi. Rekao sam mu da mi ne psuje, u jednom momentu kada mi je rekao što je najgora uvreda za mene… Da je bilo na drugom mjestu, bio bi veliki skandal. Ponosan sam što nisam to napravio, jer bi sam Dinamo izgubio. Otišao sam u svoj biro, nisam znao što da radim. Vratio sam se u svlačionicu. Momci su mi rekli da ostanem na poluvremenu. Rekli su da će igrati za mene. Pobijedili smo 1:0, ali pobjeđujemo. Momčad se dobro ponaša", istaknuo je BiH trener.
Je li vam se ikad ovako što dogodilo?
"Ovo se nigdje ne može dogoditi. Čuo sam, pričali smo, ali ovo sve prelazi. Predsjednik kluba može kritizirati. Nisam se osvrnuo na kritike nakon poraza od Istre. Bila je kritika od Barišića i Mamić. Ali ovo nema nitko pravo, da je kralj svih kraljeva, to se ne oprašta nikada. Tu me dirnulo“, uzdahnuo je duboko Vaha:
"Na drugim mjestima to bi se završilo potpuno drugačije. Ponosan sam na to što nije.“
sad cekam maminjovu presicu
- pihach
- Kontakt:
najiskrenije, nemrem ni citati ni slusati nista vezano za ovog ludjaka.
treba ga sto prije odvesti u zutu kucu nek se tamo malo izlijeci ili mu bar uvale neku terapiju.
ovo kaj on radi je zlostavljanje naroda i kradja novaca od zagrepcana/nki za 'udrugu gradjana dinamo'.
mamica uvijek uvale u medije kada se nista ne dogadja u hrv. sportu, a upravo je takvo stanje sada.
samo mi tlak ode na 300 kad ga vidim/cujem/namirisim...
trenutni mi je fokus (osim u faxu) u finalu LP, tenisu i nadolazecoj atletici.
ima kakve gimnastike?
treba ga sto prije odvesti u zutu kucu nek se tamo malo izlijeci ili mu bar uvale neku terapiju.
ovo kaj on radi je zlostavljanje naroda i kradja novaca od zagrepcana/nki za 'udrugu gradjana dinamo'.
mamica uvijek uvale u medije kada se nista ne dogadja u hrv. sportu, a upravo je takvo stanje sada.
samo mi tlak ode na 300 kad ga vidim/cujem/namirisim...
trenutni mi je fokus (osim u faxu) u finalu LP, tenisu i nadolazecoj atletici.
ima kakve gimnastike?
a neznam sto ima novo u gimnastici, bas ju i ne pratim
evo malo MLB-a od jucer
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uyf-LPXwPX4[/youtube]
evo malo MLB-a od jucer
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uyf-LPXwPX4[/youtube]
svaka cast fincima, zasluzili su finale, volila bi i da danas dobiju svedane
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=B_s-GIJH ... r_embedded[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=B_s-GIJH ... r_embedded[/youtube]
- pihach
- Kontakt:
Nisam pratila, al ne znam ni gdje mogu takve stvari live pratiti... ponekad mi dsf zna izbaciti koju tekmu, al najcesce nogomet i moto prikazuju.
Nole poludio, krenuo i na Rim, a Li Na mi izgubila :/
Sestre Williams propustaju Roland Garros. Eto prilike ovima koje eksli ne vriste dok serviraju... Mislim da ce me tenins vratiti u kladu
Nole poludio, krenuo i na Rim, a Li Na mi izgubila :/
Sestre Williams propustaju Roland Garros. Eto prilike ovima koje eksli ne vriste dok serviraju... Mislim da ce me tenins vratiti u kladu
ma ja gledam preko optitv-a, ali probaj ovako:
www.atdhenet.tv
www.fromsportcom.com
www.firstrowsports.eu
www.freedocast.com
nole je totalno poludio i moguce je da i danas dobije nadala, ovaj je navodno bio pod nekom virozom.
sto se tice zenskog tenisa i kod njih je ove godine sve zdrmano kao i u ostatku sporta - cudni rezultati - cudni gubici - zvoncica previse oscilira, wozniacki isto tako nekako, al pojavljuju se i nove curke
www.atdhenet.tv
www.fromsportcom.com
www.firstrowsports.eu
www.freedocast.com
nole je totalno poludio i moguce je da i danas dobije nadala, ovaj je navodno bio pod nekom virozom.
sto se tice zenskog tenisa i kod njih je ove godine sve zdrmano kao i u ostatku sporta - cudni rezultati - cudni gubici - zvoncica previse oscilira, wozniacki isto tako nekako, al pojavljuju se i nove curke
- pihach
- Kontakt:
tnx na linkovima 
nole
mislim da ce mu ovo biti sezona karijere!
predosjecam naslove roland garrosa, wibmledona i us open, ako ga sve do tada ne iscrpi...
cuj ovo... tipicno.
http://www.tportal.hr/sport/nogomet/127 ... stava.html
nole
mislim da ce mu ovo biti sezona karijere!
predosjecam naslove roland garrosa, wibmledona i us open, ako ga sve do tada ne iscrpi...
cuj ovo... tipicno.
http://www.tportal.hr/sport/nogomet/127 ... stava.html
ma katastrofa stara, jucer sam samo uspjela vidit naslov na gol.hr, mada na ovim krajevma sport odavno nema veze sa sportom pa je tako i ista stvar s navijacima.
jucer sam pocela radit tak da nisam ni sportske stigla procitat, stigla sam doma u 6 i imam osjecaj ko da sam u zoni sumraka, danas definitivno gibam na kavu i sportske.
sto se noleta tice on je izgleda ove godine dobio/napravio onaj "klik" i tesko da ce ga neko igrom dobit, moze eventualno izgubit zbog umora ili ozljede, al definitivno je njegova godina
jucer sam pocela radit tak da nisam ni sportske stigla procitat, stigla sam doma u 6 i imam osjecaj ko da sam u zoni sumraka, danas definitivno gibam na kavu i sportske.
sto se noleta tice on je izgleda ove godine dobio/napravio onaj "klik" i tesko da ce ga neko igrom dobit, moze eventualno izgubit zbog umora ili ozljede, al definitivno je njegova godina
a becks jos uvijek ima nastimanu nogu
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jdK3iL6- ... r_embedded[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jdK3iL6- ... r_embedded[/youtube]
- pihach
- Kontakt:
ma to je jedino sto je ostalo od njegovog imena.
jos uvijek ne mogu prezaliti odlazak iz ManU-a...
joj, i ja sam krepana i ne stizem nista procitati. samo cekam da zavrsi sve za dva mj. pa se u potpunosti posvetim sportskom svijetu - prek telke i u praksi
jos uvijek ne mogu prezaliti odlazak iz ManU-a...
joj, i ja sam krepana i ne stizem nista procitati. samo cekam da zavrsi sve za dva mj. pa se u potpunosti posvetim sportskom svijetu - prek telke i u praksi
stara blago ti se bar znas da ces za dva mjeseca laganini, ja rujem do kraja. ndobro, iskamcila sam neki godisnji od 1.6 - 1.7 (a jedva da sam i pocela radit).
nazalost danas sam saznala da necu moc na party (visa sila, kad neko slavi drugi tuguje, grebi ga drugi put)
al zato mi je ovo danas uspjelo izvuc smjesak
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YdbJin3R ... r_embedded[/youtube]
idem pogledat tekmu al nevjerujem da cu je uopce registrirat, a mozda i zaspem
nazalost danas sam saznala da necu moc na party (visa sila, kad neko slavi drugi tuguje, grebi ga drugi put)
al zato mi je ovo danas uspjelo izvuc smjesak
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YdbJin3R ... r_embedded[/youtube]
idem pogledat tekmu al nevjerujem da cu je uopce registrirat, a mozda i zaspem
- pihach
- Kontakt:
ma di si ovo iskopala? 
www.gol.hr
ha sta kazes, kolko nas ima ......
al vjeruj mi stara ovo je nista, trebas dozivit tu zajebanciju u zivo,
neopisivo, neznas dali bi se smijao il plakao, jer sve bi to napravili za jednu bocu vode
ili biljeznicu i kemijsku a ti se nemres prestat smijat cjeli dan
ha sta kazes, kolko nas ima ......
al vjeruj mi stara ovo je nista, trebas dozivit tu zajebanciju u zivo,
neopisivo, neznas dali bi se smijao il plakao, jer sve bi to napravili za jednu bocu vode
ili biljeznicu i kemijsku a ti se nemres prestat smijat cjeli dan
- pihach
- Kontakt:
nadam se da su im platili, ako nista onda u ovcama...
kaj je ovo sa costacurtom?
kaj je ovo sa costacurtom?
mi smo ima uvijek davali vode i hrane, valjda se nis nije promjenilo
sto se tice costacurte nevjerujem da ikaj bu od toga, kod nas se uvijek
tresu brda a rodi se mis, mislim da cu laganini pocet navijat za split,
ak nis drugo zbog trenera
sto se tice costacurte nevjerujem da ikaj bu od toga, kod nas se uvijek
tresu brda a rodi se mis, mislim da cu laganini pocet navijat za split,
ak nis drugo zbog trenera
- pihach
- Kontakt:
ma ja u hnl-u vise za nikoga ne navijam, cak ni za repku.
rodjena sam dinamovka, ali sam orijentirana prema zapadu (barca, manu i bayern
).
rodjena sam dinamovka, ali sam orijentirana prema zapadu (barca, manu i bayern
cuj ja sam odrasla u zagrebu al nekako su mi korjeni prevladali, odnosno
naucili su me za kog se zivi pa mi je to eto tako i ostalo, al kod mene
nema onih prepucavanja, brate ako si bolji, bolji si. cak sam isla i na dinamove
europske tekme, i to skoro pa svaku.
isto naginjem zapadnjacima i na prvom mjestu mi je B. Dortmund pa Milan, Barca, Liverpool - Arsenal, PSG - Olympique de Marseille to bi recimo bili klubovi za koje bi mi bil odrago da osvoje nesto.
Sto se tice repke mogu rec da sam se dosta razocarala u prethodnim kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo. malo je previse bilic zakomplicirao, ok budimo realni imali smo pun kufer ozljeda al mislim da je nepotrebno improvizirao na krivim pozicijama. sto se tice napadaca neznam zasto nije pruzio sansu klasnicu (covjek koji mu je skoro svaku tekmu na euru zabio) na kraju krajeva zasto nije pozvao n. bulu (mislim da je bio najbolji strijelac u hnl-u) - valjda zato kaj igra u lokomotivi, ma uglavnom zasro je.
Sam se nadam da cemo proc ove kvalifikacije pa da napokon odem na euro, valjda me ko do sada nebu nekaj sprijecilo, al kakve sam srece najvjerojatnije bu takav scenarij a neda mi se ic ak nema nasih.
naucili su me za kog se zivi pa mi je to eto tako i ostalo, al kod mene
nema onih prepucavanja, brate ako si bolji, bolji si. cak sam isla i na dinamove
europske tekme, i to skoro pa svaku.
isto naginjem zapadnjacima i na prvom mjestu mi je B. Dortmund pa Milan, Barca, Liverpool - Arsenal, PSG - Olympique de Marseille to bi recimo bili klubovi za koje bi mi bil odrago da osvoje nesto.
Sto se tice repke mogu rec da sam se dosta razocarala u prethodnim kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo. malo je previse bilic zakomplicirao, ok budimo realni imali smo pun kufer ozljeda al mislim da je nepotrebno improvizirao na krivim pozicijama. sto se tice napadaca neznam zasto nije pruzio sansu klasnicu (covjek koji mu je skoro svaku tekmu na euru zabio) na kraju krajeva zasto nije pozvao n. bulu (mislim da je bio najbolji strijelac u hnl-u) - valjda zato kaj igra u lokomotivi, ma uglavnom zasro je.
Sam se nadam da cemo proc ove kvalifikacije pa da napokon odem na euro, valjda me ko do sada nebu nekaj sprijecilo, al kakve sam srece najvjerojatnije bu takav scenarij a neda mi se ic ak nema nasih.
- pihach
- Kontakt:
sva sam u raznim obavezama pa ne stignem pratiti nista, ali brijem da ni nema nista posebno sada, rajt?
Usain Bolt nervozan uoci sezone
http://www.independent.co.uk/news/peopl ... 88487.html
Usain Bolt nervozan uoci sezone
http://www.independent.co.uk/news/peopl ... 88487.html
a nema puno toga novog Jurcic se vratio u dinamo, potpisao i Leko a navodno ce i Mate Bilic.
Veic prosao Davidenka za trece kolo RG i ide na Nadala
Lisicki bila na korak do pobjede nad zvoncicm (stavrno neznam sto joj je ove sezone) al joj se vratila ozljeda koljena (zbog koje je dugo izbivala) i na kraju je morala predat mec
20-godisnja Nizozemka Arantxe Rus (dosta simpaticna) izbacila Clijsters
Dallas u finalu NBA
Sandra Perkovic sa bacenih 65.56 metara a blanka sa 1,95 osvojile Rim
Ovo je proglasen najboljim autogolom
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wtYn0q6z ... r_embedded[/youtube]
Veic prosao Davidenka za trece kolo RG i ide na Nadala
Lisicki bila na korak do pobjede nad zvoncicm (stavrno neznam sto joj je ove sezone) al joj se vratila ozljeda koljena (zbog koje je dugo izbivala) i na kraju je morala predat mec
20-godisnja Nizozemka Arantxe Rus (dosta simpaticna) izbacila Clijsters
Dallas u finalu NBA
Sandra Perkovic sa bacenih 65.56 metara a blanka sa 1,95 osvojile Rim
Ovo je proglasen najboljim autogolom
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wtYn0q6z ... r_embedded[/youtube]
- pihach
- Kontakt:
o dinamu vise nista necu reci jer je postao klub nogometnog otpada i mafijasa. fuj.
veceras navijam samo za dobar nogomet i nadam se da suci nece sve sje...

veceras navijam samo za dobar nogomet i nadam se da suci nece sve sje...
- Zita
- Spol/rod: žensko
- Status: U životnom partnerstvu
danas finale lige prvaka. je rajt, kao da bi ikad raspolagala tom informacijom da mi to hidd nije napomenula minimalno 18 puta

enivej, trazeci na kojoj je telki, kada se prikazuje i na kraju tko uopce igra itd dosla sam do info da su se ulaznice prodavale i po 9000 eura/kom (na crno)
tko je toliko lud da plati toliko za 90 min nogometa??
enivej, trazeci na kojoj je telki, kada se prikazuje i na kraju tko uopce igra itd dosla sam do info da su se ulaznice prodavale i po 9000 eura/kom (na crno)
tko je toliko lud da plati toliko za 90 min nogometa??
Measure of a woman is her sense of humor