1)

2)

3)

šta ti ne dođe na isto... "kako dobar auto" = ja bi takvog vozila. "kako dobre cipele" = takve ću si kupiti. "kakav komad" = kresnula bihphos je napisao/la:na znam dal sa mnom nesto ne stima, ali kad vidim slike ili cak zivuce ljude, a da ih ne poznam osobno(glumci, estrada...ili slucajni prolaznici), nemam apsolutno nikakvih zelja/ideja/primisli/pomisli....vezanih za kresanja i sl.
mogu primjetiti da netko ima lijepo lice ili krive noge, ali to je ekvivalnet komentaru na auto ili cipele-nista sexualnog
ja sam vječno okružena droljama.wave je napisao/la:ej, jel imate vi kakvu ovakvu u svom krugu, ja znam bar tri koje su tak poduzetnije gleda muffova i od toga mi je jedna i privlačna, druge dvije nisu...
invalid_user je napisao/la:jetikljava .
de ne seri. izbodu te moji kukovi vrhunski. a i mene, što je najgore.invalid_user je napisao/la:izasla bih izbodena iz tog seksa
nemam pojma.vrtim se po mješanim društvima.i još k tome izbjegavam šejnaste žene.čedne su zakonwave je napisao/la:kak je to u vašim krugovima? ste bili kad s kakvom šejnastom? jesul čemu?
čednost je precijenjena.melted_sun je napisao/la:čedne su zakon
shane je sama po sebi jedna velika kost. to bi bilo prebolno iskustvo.PicajzLa je napisao/la:de ne seri. izbodu te moji kukovi vrhunski. a i mene, što je najgore.invalid_user je napisao/la:izasla bih izbodena iz tog seksa
http://hr.wiktionary.org/wiki/jetikawave je napisao/la:invalid_user je napisao/la:jetikljava .de, molim te, prijevod