Sto je aktualno u sportu?
- pihach
- Status: U vezi
- Kontakt:
Re: Sto je aktualno u sportu?
nije? objasni se.
- pihach
- Kontakt:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Z0c2alWQ ... r_embedded[/youtube]
mislim da je ovo najgluplja nogometasica i najgora sutkinja ikad!
jos da su prosle bilo bi sranja, al ovak je zapravo i svejedno.
navodno madjarice vise nece suditi. no shit
mislim da je ovo najgluplja nogometasica i najgora sutkinja ikad!
jos da su prosle bilo bi sranja, al ovak je zapravo i svejedno.
navodno madjarice vise nece suditi. no shit
- Jadzia Dax
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
pa cila je nekako ko kvazi lezz barbie, ništa nema na njoj specijalno, malo mi je umjetnapihach je napisao/la:nije? objasni se.
dok Isil Alben
to je samo moje mišljenje a ukusi se razlikuju
- pihach
- Kontakt:
slatka je i ta tvoja, nema sta, al da... ukusi se razlikuju 
sutra ce biti ludo na sp-u
sutra ce biti ludo na sp-u
- pihach
- Kontakt:
jedan od glupljih intervjua... http://sportski.net.hr/klub-boraca/page ... 30006.html
danas SP:
FRA - GER 2
CAN - NGA 0
ENG - JPN 2
NZL - MEX 02
poceo tenis u Newportu, al mi je to dosadno pa necu gledati.
danas SP:
FRA - GER 2
CAN - NGA 0
ENG - JPN 2
NZL - MEX 02
poceo tenis u Newportu, al mi je to dosadno pa necu gledati.
danas SP:
FRA - GER 2
CAN - NGA 0
ENG - JPN 2
NZL - MEX 02
2/4 aj nije loše,vidim kladionica te još uvijek ide
FRA - GER 2
CAN - NGA 0
ENG - JPN 2
NZL - MEX 02
2/4 aj nije loše,vidim kladionica te još uvijek ide
- pihach
- Kontakt:
ide, da
usudit cu se prognozirat danasnju rezu:
SWE - USA 2
PRK - COL 0
EQG - BRA 2
AUS - NOR 1
usudit cu se prognozirat danasnju rezu:
SWE - USA 2
PRK - COL 0
EQG - BRA 2
AUS - NOR 1
evo me, nema vise rokova i ucenja do rujna
imam blagi filing da sam propustila pun kufer toga
sto danas, hm
svedska - sad - ni jednim ni drugim netrebaju bodovi, utakmica tipa laganini i opusteno gdje bi mogli vidit i dobrog nogometa. prednost dajem amerikankama a u biti sve ovisi koja ce postava izac i kolko im je bitno dobit
australija - norveska - e ovo bi mogla bit prava ratnicka utakmica, tipa sve dozvoljeno sam da se da gol i pobijedi. australke u blagoj prednosti jer i nerjesenim rezultatom idu dalje zbog gol razlike. ja tipujem na australke, neznam, nekak mi izgledaju stabilnije
ekv.gvineja - brazil - brazilkama ova utakmica nis neznaci, one su prve a ek. gvin zadnja bez bodova. sve je pitanje s kakvom ekipom brazil izlazi na teren a s druge strane kakvog motiva imaju gvinejke da zabiju bar jedan gol. tu me nekak vuce da odigram nerjeseno
sj.koreja - kolumbija - obje ekipe imaju 0 bodova a ni na jednoj utakmici nisu ni dale gola. ja sam se odlucila odigrat da obje ekipe ne daju gol
imam blagi filing da sam propustila pun kufer toga
sto danas, hm
svedska - sad - ni jednim ni drugim netrebaju bodovi, utakmica tipa laganini i opusteno gdje bi mogli vidit i dobrog nogometa. prednost dajem amerikankama a u biti sve ovisi koja ce postava izac i kolko im je bitno dobit
australija - norveska - e ovo bi mogla bit prava ratnicka utakmica, tipa sve dozvoljeno sam da se da gol i pobijedi. australke u blagoj prednosti jer i nerjesenim rezultatom idu dalje zbog gol razlike. ja tipujem na australke, neznam, nekak mi izgledaju stabilnije
ekv.gvineja - brazil - brazilkama ova utakmica nis neznaci, one su prve a ek. gvin zadnja bez bodova. sve je pitanje s kakvom ekipom brazil izlazi na teren a s druge strane kakvog motiva imaju gvinejke da zabiju bar jedan gol. tu me nekak vuce da odigram nerjeseno
sj.koreja - kolumbija - obje ekipe imaju 0 bodova a ni na jednoj utakmici nisu ni dale gola. ja sam se odlucila odigrat da obje ekipe ne daju gol
- pihach
- Kontakt:
zasad sam dve pogodila, a dalje cemo vidjeti 
pomislih danas kako nije bio nijedan penal dosad, kad ono dva u jednom danu
koji je gol dala Erika (Brazil), omg! ne znam kaj da mislim vise tko mi je favorit. http://www.fifa.com/womensworldcup/vide ... index.html
moram priznati da mi je prvenstvo zanimljvije od muskog gdje se od pocetka znalo da ce Spanjolci osvojiti naslov.
p.s. moto, kaj si sve rijesila od ispita? pa evo jedna
za to
pomislih danas kako nije bio nijedan penal dosad, kad ono dva u jednom danu
koji je gol dala Erika (Brazil), omg! ne znam kaj da mislim vise tko mi je favorit. http://www.fifa.com/womensworldcup/vide ... index.html
moram priznati da mi je prvenstvo zanimljvije od muskog gdje se od pocetka znalo da ce Spanjolci osvojiti naslov.
p.s. moto, kaj si sve rijesila od ispita? pa evo jedna
- pihach
- Kontakt:
3/4, ponosna sam
sljedeca prognoza ce biti 4/4.
kako svedjanke igraju, svaka im cast! amerikanke posustale, ova moja Solo primila lagane golove, ne znam ne znam.
ludo prvenstvo, ludo!
dodje mi da igram nogac kad ih tako gledam, al nemam ekipu za nijedan sport :/
sljedeca prognoza ce biti 4/4.
kako svedjanke igraju, svaka im cast! amerikanke posustale, ova moja Solo primila lagane golove, ne znam ne znam.
ludo prvenstvo, ludo!
dodje mi da igram nogac kad ih tako gledam, al nemam ekipu za nijedan sport :/
znači
Njemačka-Japan Francuska-Engleska
Švedska-Australija USA-Brazil
polufinale: Njemačka-Švedska
Engleska-Brazil
finale: Njemačka-Brazil,šta je i od početka bilo očekivano
iako se ja potajno nadam da će to biti Švedska,jer su moj favorit,i volila bi da uzvrate švabicama za 2003 i izgubljeno finale zbog "zlatnog gola",i riješe Brazil u finalu,go Sweden
a šta se tiče dosadašnje igre,imala sam priliku bit na jednom turniru malog nogometa gore i pogledat utakmicu u Leverkusenu (Meksiko-Japan,4-0 za Japan uz tri gola Sawe),i to šta sam vidila i ovo šta gledam na tv,ovo je sad sve veći nivo. toliko je ž.nogomet napredova, kondicijski,taktički,tehnički,ma sve,da me uvati smij kad se sitim igre odprije nekoliko godina,nije ni čudo šta je FIFA najavila da će ž.nog bit sport 21 stoljeća. a golovi,recimo jučer volej Erike,ili nikidan lob one Engleskinje,gol Monice Ocampio sa 30ak m. šta ga pola naših muških hnl-ovaca nebi moglo ni znalo zabit hahahah,ja sam fascinirana
Njemačka-Japan Francuska-Engleska
Švedska-Australija USA-Brazil
polufinale: Njemačka-Švedska
Engleska-Brazil
finale: Njemačka-Brazil,šta je i od početka bilo očekivano
iako se ja potajno nadam da će to biti Švedska,jer su moj favorit,i volila bi da uzvrate švabicama za 2003 i izgubljeno finale zbog "zlatnog gola",i riješe Brazil u finalu,go Sweden
a šta se tiče dosadašnje igre,imala sam priliku bit na jednom turniru malog nogometa gore i pogledat utakmicu u Leverkusenu (Meksiko-Japan,4-0 za Japan uz tri gola Sawe),i to šta sam vidila i ovo šta gledam na tv,ovo je sad sve veći nivo. toliko je ž.nogomet napredova, kondicijski,taktički,tehnički,ma sve,da me uvati smij kad se sitim igre odprije nekoliko godina,nije ni čudo šta je FIFA najavila da će ž.nog bit sport 21 stoljeća. a golovi,recimo jučer volej Erike,ili nikidan lob one Engleskinje,gol Monice Ocampio sa 30ak m. šta ga pola naših muških hnl-ovaca nebi moglo ni znalo zabit hahahah,ja sam fascinirana
- pihach
- Kontakt:
slazem se!
ja sam jucer ostala paf sa svedjankama i brazilkama.
ok mi igraju od pocetka prvenstva, al jucerasnje igre... nemam rijeci!
da, zenski nogac postaje najludji zenski ekipni sport. oduvijek ga pratim i igram ponekad, al ovo kaj imamo priliku gledati je pocetak (r)evolucije.
Samo da im i premije porastu u skladu s igrom... Bas sam jucer gledala i usporedjivala musku i zensku igru. Rijetko koji nogometas, narocito razvikani, uziva dok igra. Samo si zbrajaju eurice. A nogometasice bas uzivaju, vidi im se u nogama. Divota!
zakaj si tako sigurna u pobjedu brazilki na amerikankama? mozda i prodju dalje, ali ce biti jako jako tesko. one su teatralne i tipicno brazilski atraktivne, ali amerikanke imaju dva tri rafala koja mogu odluciti tekmu.
u svakom slucaju, moja kladionica se sluzbeno zatvara
p.s. meni su favoritkinje od starta svabice i amerikanke, nekako sam mislila da ce u finale, ali sada mi je sve neizvjesno.
ja sam jucer ostala paf sa svedjankama i brazilkama.
ok mi igraju od pocetka prvenstva, al jucerasnje igre... nemam rijeci!
da, zenski nogac postaje najludji zenski ekipni sport. oduvijek ga pratim i igram ponekad, al ovo kaj imamo priliku gledati je pocetak (r)evolucije.
zakaj si tako sigurna u pobjedu brazilki na amerikankama? mozda i prodju dalje, ali ce biti jako jako tesko. one su teatralne i tipicno brazilski atraktivne, ali amerikanke imaju dva tri rafala koja mogu odluciti tekmu.
u svakom slucaju, moja kladionica se sluzbeno zatvara
p.s. meni su favoritkinje od starta svabice i amerikanke, nekako sam mislila da ce u finale, ali sada mi je sve neizvjesno.
molim vas, objasnite mi, u cemu je car kladjenja na zenski nogomet. mislim, zar nema drugih sportova u kladionici ovih dana?
a nisam stara, osto mi jos jedan u rujnupihach je napisao/la:p.s. moto, kaj si sve rijesila od ispita? pa evo jednaza to
ja nazalost vise nis nestignem gledat, nije da vam bacam sol na ranu al pripeklo je a plaza mi pod nosom
09-tog igraju njemice i japanke, njemicama nece bit lako a volila bi da japanke produ
09-tog igraju engleskinje i francuskinje, rekla bih da su u egalu, naginjem francuskinjama
10-og svedanke i australke, svedanke bi trebale proc
10-og brazilke i amerikanke, jednom rjecju jebeno, reklo bi se finale prije finala, al stavila bi na amerikanke
uglavnom sve cetri tekme bi trebale bit odlicne
trebalo bi rec da su nasi mladi kosarkasi dobili amere, i to su cijelo drugo pol. vodili s vise od 10 koseva da bi ih ameri na kraju stigli al ipak su nasi uspjeli dobit. igraju polufinale s argentincima
definitivno treba spomenut Spanju koji na europskom prvenstvu u plivanju osvoio tri medalje, 400 metara slobodno - srebro, 100 metara prsno - broncu, 200 metara mjesovito - zlato s novim vremenom europskog prvaka.
moram se taknut ponovne trakavice o/u hrvatskoj odbojci, zalosno je sto to traje vec 15-tak godina i da jos niko nije lupio sakom o stol i reko sad je dosta. Smatrala sam da je kirilova napravila smion potez kad se uhvatila u kostac s tim, dovela je jos neke ljude sa sobom i sad opet raspad sistema, navodno da igracice ne dobivaju placu. od 10 utakmica jedva smo dobile jednu, vjerujem da je tesko radit a da za to nisi placen al isto tako znam da treba malo stisnut i zube i napravit neke rezultate. sto se zenske odbojke tice sve je otislo nizbrdo kad je otisao i jelic a vise se ni nesjecam pravog razloga. mislim ni deckima iz mladosti ne cvjetaju ruze pa su prosle godine bez sponzora dosli do zavrsnice i lavovski se borili.
ima u kladari pregrst sportova al ovdi ti se neradi o cari samog kladenja na zenski nogomet, mislim da se radi o samoj cari da je uopce stavljeno na ponudu kladenja.Daisy je napisao/la:molim vas, objasnite mi, u cemu je car kladjenja na zenski nogomet. mislim, zar nema drugih sportova u kladionici ovih dana?
recimo kod nas to prvenstvo medijski i nije bas popraceno, radije pisu o novom travnjaku na maksimiru, a zenski nogomet je kod nas jos uvijek na nuli usporedujuci ga sa svjetskom razinom a koji se iz godine u godinu usavrsava.
uglavnom, gro je to lipo objasnila, a mi koji obozvamo zenski nogomet uzimamo si za pravo da uzivamo u komentiranju i kladenju dok traje prvenstvo jer drugi sportovi su stalno tu
Pihach,ma meni to od početka smrdi na finale Njemačka-Brazil,da sve vodi k tome. nisam sigurna ali sam poprilično uvjerena,šta dođe na isto hahha. trenutačna forma je bolja kod Brazilki,a i čini mi se da USA sigurno nije mislila da će biti drugi u grupi i da će već u četvrtfinalu na Brazil,tako da gledajući i sa psihološkog aspekta,mali strah će biti kod njih prisutan. a to šta ti i moto-moto na očigled sviju nas favorizirate Hope Solo,ne daje vam za pravo da podcjenjujete jedan Brazil
Moto i meni je plaža prid nosom,pa se na hvalim sa time,to sam morala komentirat
Daisy,istina je da se ja baš i ne kladim,jer mi je tlaka ić do kladionice (jedino kad brata uvatin onda mu uvalim parove)
a i kad se kladim to su parovi za "ajme majko" hahahha,tipa EP rukomet juniorke Nizozemska-Mađarska
ovo odi samo prognoziram,daljni tjek prvenstva,samo se nadam da se neću obrukat kao i kod muškog sv. prvenstva kad sam bila gorljivi zagovornik Italije,a oni katastrofa hahha
Moto i meni je plaža prid nosom,pa se na hvalim sa time,to sam morala komentirat
Daisy,istina je da se ja baš i ne kladim,jer mi je tlaka ić do kladionice (jedino kad brata uvatin onda mu uvalim parove)
a i kad se kladim to su parovi za "ajme majko" hahahha,tipa EP rukomet juniorke Nizozemska-Mađarska
ovo odi samo prognoziram,daljni tjek prvenstva,samo se nadam da se neću obrukat kao i kod muškog sv. prvenstva kad sam bila gorljivi zagovornik Italije,a oni katastrofa hahha
cuj gro ja ti bas i nisam svadljiva osoba, u vecini slucajeva mi na jedno ude a na drugo izade
bas i nevidim da sam se nes jebeno hvalila plazom,a i lipo san prije tog kazala "nije da vam stavljam sol na ranu"
nebi rekla da ovdje netko podcjenjuje brazil, na kraju krajeva brazilke su 2007 izbacile amerikanke u polufinalu
sto se tice simpatija, ukusi se razlikuju a ja nemrem rec da hope nije slatka kad je, a po meni daleko najbolja americka igracica je bila mia hamm i igrom i izgledom
bas i nevidim da sam se nes jebeno hvalila plazom,a i lipo san prije tog kazala "nije da vam stavljam sol na ranu"
nebi rekla da ovdje netko podcjenjuje brazil, na kraju krajeva brazilke su 2007 izbacile amerikanke u polufinalu
sto se tice simpatija, ukusi se razlikuju a ja nemrem rec da hope nije slatka kad je, a po meni daleko najbolja americka igracica je bila mia hamm i igrom i izgledom
opla s tobom nema šale,oprosti ja sam se šalila sa cijelom predhodnom porukom
a šta da ti kažem,oprosti još jednom,kao šta si rekla "u jedno uho uđe u drugo izađe",tako se pravi da to nisi ni pročitala.
cure,samo nastavite i dalje,ja prelazim u pasionirane čitatelje
a šta da ti kažem,oprosti još jednom,kao šta si rekla "u jedno uho uđe u drugo izađe",tako se pravi da to nisi ni pročitala.
cure,samo nastavite i dalje,ja prelazim u pasionirane čitatelje
a nu sad nje, pravo poberlavila, niko te negoni, neslazemo se mi bas uvjek u svemu
moram priznat da ovi retro dresovi dinama i nisu losi
http://gol.hr/clanak/hnl/ovdje-od-11-h- ... inama.html
http://gol.hr/clanak/hnl/ovdje-od-11-h- ... inama.html
- pihach
- Kontakt:
nece im ni to pomoci u euro tekmama...
a ovo glancanje stadiona? komedija! zivim blizu stadiona i to podrucje je ukleto! krenuli graditi stadion - stoji vec godinama i odvaratan je. Krenuli graditi bazen - stali radovi. Uljepsavali svetice - stali radovi. Valjda jedino kaj sljaka je Ekonomija i kladionice.
enivejz, sub i ned tekme:
GER vs JAP 1
ENG vs FRA 0 pa 1
SWE vs AUS 1 k'o kuca!
BRA vs USA 0 pa 2
@gro - sad cemo vidjeti koja je bolje prognozirala finale
nadam se da ce sljedece SP imati vise repki jer ovo traje jednako kao i musko, s manje repki, a ogromni razmaci izmedju 1/4 finala i 1/2 finala. bullshit.
odo na more, komentiram u pon kad se vratim.
a ovo glancanje stadiona? komedija! zivim blizu stadiona i to podrucje je ukleto! krenuli graditi stadion - stoji vec godinama i odvaratan je. Krenuli graditi bazen - stali radovi. Uljepsavali svetice - stali radovi. Valjda jedino kaj sljaka je Ekonomija i kladionice.
enivejz, sub i ned tekme:
GER vs JAP 1
ENG vs FRA 0 pa 1
SWE vs AUS 1 k'o kuca!
BRA vs USA 0 pa 2
@gro - sad cemo vidjeti koja je bolje prognozirala finale
nadam se da ce sljedece SP imati vise repki jer ovo traje jednako kao i musko, s manje repki, a ogromni razmaci izmedju 1/4 finala i 1/2 finala. bullshit.
odo na more, komentiram u pon kad se vratim.
mene danas nekak zmekce na japanke i nadam se na budu prosle, a odigrala sam da daju gol.
engleska - francuska, na francuskinje
engleska - francuska, na francuskinje
- pihach
- Kontakt:
japanke i francuskinje prosle, zakon! fulala sam prognozu, ali mi je drago jer super igraju curke.
danas bi onda, ako je suditi prema ovome, mogle proci australke i amerikanke.
finale ce biti pearl harbor...
danas bi onda, ako je suditi prema ovome, mogle proci australke i amerikanke.
finale ce biti pearl harbor...
nisam vidla gol engleskinja al mislim da izjednacujuci gol francuskinja spada u naj gol prvenstva,
francuskinje su bile za trunku bolje al kad je doslo do penala misla sam da nece proc, nekak mi se golmanica engleskinja cinila puno kvalitetnija i sigurnija od francuskinje.
japanke, a sta rec nesto me strecalo da ce proc.
danas bi rekla da svedanke cisto prolaze, brazilke i amerikanke, vjerujem da ce bit dobrog nogometa a opet za nijansu dajem prednost amerikankama
a becks i dalje zadivljuje, jeben gol iz kornera
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ysT8XpsB ... r_embedded[/youtube]
francuskinje su bile za trunku bolje al kad je doslo do penala misla sam da nece proc, nekak mi se golmanica engleskinja cinila puno kvalitetnija i sigurnija od francuskinje.
japanke, a sta rec nesto me strecalo da ce proc.
danas bi rekla da svedanke cisto prolaze, brazilke i amerikanke, vjerujem da ce bit dobrog nogometa a opet za nijansu dajem prednost amerikankama
a becks i dalje zadivljuje, jeben gol iz kornera
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ysT8XpsB ... r_embedded[/youtube]
- pihach
- Kontakt:
svedjanke lude k'o sibe! steta sto se vec srecu s japankama... to bi mogla biti najbolja tekma prvenstva.
ova druga tekma je dosadna, a komentatorica me vec izludjuje koliko je opsjednuta sa Solo. Ah, she's amazing, she's awesome, she's this, she's that! Dzizs, poje** ju vec. Zgadila mi ju je. Sad mi je Erika najsladja.
Gledala sam Tour i francuska tv ekipa se autom zabila u Spanjolca, izbacila ga sa staze, a lik izgubio mjesto u utrci, sav je ogreban, krvav. Nadam se da ce dobiti odstetu, kad je vec izgubio bodove. Tako nesto bi ocekivala od nasih, a ne utreniranih francuza.
ova druga tekma je dosadna, a komentatorica me vec izludjuje koliko je opsjednuta sa Solo. Ah, she's amazing, she's awesome, she's this, she's that! Dzizs, poje** ju vec. Zgadila mi ju je. Sad mi je Erika najsladja.
Gledala sam Tour i francuska tv ekipa se autom zabila u Spanjolca, izbacila ga sa staze, a lik izgubio mjesto u utrci, sav je ogreban, krvav. Nadam se da ce dobiti odstetu, kad je vec izgubio bodove. Tako nesto bi ocekivala od nasih, a ne utreniranih francuza.
- pihach
- Kontakt:
koja tekma
dokaz da je pravda spora, al dostizna. uz ovako losu sutkinju, cudi me sto su uspjele proci na kraju u 1/2 finale.
svaka cast za solo i wambach!
koja ekipa... bas su tim u pravom smislu rijeci. mislim da je to do americkog nacina sportskog odgoja i podrske sportasa. bas su specificni kad je u pitanju sport...
bit ce zanimljivo da se svedjani i ameri sretnu u finalu, a trenerica amerikanki svedjanka
brazilke su se dobro drzale, ova marta je kraljica, a publika me podsjetila na gladijatorska vremena kada su odlucivali urlicima hoce li gladijator zivjeti ili ne. psihologija mase, sta's.
dokaz da je pravda spora, al dostizna. uz ovako losu sutkinju, cudi me sto su uspjele proci na kraju u 1/2 finale.
svaka cast za solo i wambach!
koja ekipa... bas su tim u pravom smislu rijeci. mislim da je to do americkog nacina sportskog odgoja i podrske sportasa. bas su specificni kad je u pitanju sport...
bit ce zanimljivo da se svedjani i ameri sretnu u finalu, a trenerica amerikanki svedjanka
brazilke su se dobro drzale, ova marta je kraljica, a publika me podsjetila na gladijatorska vremena kada su odlucivali urlicima hoce li gladijator zivjeti ili ne. psihologija mase, sta's.
[quote="pihach"]svedjanke lude k'o sibe! steta sto se vec srecu s japankama... to bi mogla biti najbolja tekma prvenstva.
hahahhahahah,zar si i ti to primjetila,hahhaha,potpisujem od prve do zadnje riječi
moje izgledno finale,hahahahha,neću komentirat,bolje da se pokrijem ušima i šutim
ali nema veze,sve ove traume će u nedilju riješit Jessica Landstrom,Lotta Schelin,Josefine Ouqvist
hahahhahahah,zar si i ti to primjetila,hahhaha,potpisujem od prve do zadnje riječi
moje izgledno finale,hahahahha,neću komentirat,bolje da se pokrijem ušima i šutim
ali nema veze,sve ove traume će u nedilju riješit Jessica Landstrom,Lotta Schelin,Josefine Ouqvist
- pihach
- Kontakt:
bolje da sutim i onda diskretno veli 'konacno rjesenje' 
cuj, nije tesko primijetiti pristranost i napaljenost komentatora/ice. bas mi je to sugavo i nepotrebno. solo je komad i po' (iako malo prenabijena za moj pojam), ali ima i drugih igracica za komentirati...
p.s. tko ti je to na avataru?
inace, cestitke za repke http://www.index.hr/sport/clanak/hrvats ... 60566.aspx

cuj, nije tesko primijetiti pristranost i napaljenost komentatora/ice. bas mi je to sugavo i nepotrebno. solo je komad i po' (iako malo prenabijena za moj pojam), ali ima i drugih igracica za komentirati...
p.s. tko ti je to na avataru?
inace, cestitke za repke http://www.index.hr/sport/clanak/hrvats ... 60566.aspx
hahahha,ma to je potpora šveđankama
Jessica Landstrom
Jessica Landstrom
- pihach
- Kontakt:
thought so... 
drzim im fige za naslov, iako meni su amerikanke od prve tekme favoritkinje. volim sportase/ice i klubove na kojima se vidi da su kolektiv pa zato imaju moj glas.
drzim im fige za naslov, iako meni su amerikanke od prve tekme favoritkinje. volim sportase/ice i klubove na kojima se vidi da su kolektiv pa zato imaju moj glas.