i druga stvar, kako bi reagirali da vam osoba prizna da se tuce s curom?
fizicka agresija
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
fizicka agresija
sad kad sam se sjetila dva dogadjaja i cula za jos nest, ... zanima me kako bi gledali/postupili da se nalazite u drustvu gdje se ljudi znaju...potuci?
da se desilo dvaput, recimo. ALI i dalje se druze. bi li se udaljili, bi li promijenili misljenje, je li vam se ikada uostalom desilo nesto slicno ili ste sudjelovali?
tucete li se vi sa svojom curom? 
ex invalid_user
-
backspace
Re: fizicka agresija
inspiriralo te ha
nisam se zatekla u društvu u kojem se tuku. nije mi nitko nikad priznao da biva tučen od strane svoje 'bolje' polovice. ne tučem se. već 18 godina sigurno.
ne pada mi to napamet, a i svi su jači od mene, pa moguće da zato.
mene više zanima fenomen širenja informacija sumanutom brzinom lezbo vodama.. možemo li umjesto o tuči ovdje raspravljati o tome.
dakle, otkud sabirete info, kako ih filtrirate, postoje li pokvareni telefoni.. hm?
- Kroacija
a gle, mozemo racunati i na staz. ti si vjerojatno kamuflirana, ja sam se druzila i druzim se vise od pet godina s nekim ljudima i znam masu cinjenica jer to tako ide kad se druzis s nekim, htio ili ne.
a sto se lezbo voda tice, hoces reci da si ti iznad svega toga ili?
a sto se lezbo voda tice, hoces reci da si ti iznad svega toga ili?
ex invalid_user
- Kroacija
drago mi je, invalidna.
ali nekako svejedno sumnjam da mi nisi stalkala profil.
ali nekako svejedno sumnjam da mi nisi stalkala profil.
ex invalid_user
- samo ja
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: biseksualka
- Status: U vezi
nisam pobornik fizičkih obračuna pa tako ne odobravam isto ni u ljubavnim odnosima, da me netko toliko iznervira i konstantno potiče u meni takve osjećaje, maknula bi se od te osobe, jer kao prvo, ne želim sebe, ni drugoga ozljedit, a kao drugo, ne volim ni taj filing kad osjetim da želim nekoga lupit, ugl. ako već dolazi do takve prevelike negativne napetosti u odnosu, smatram da takav odnos nije dobar nit zdrav i treba se maknut na vrijeme ili ako već ne možeš iz nekog razloga (recimo obitelj), trebaš jebeno trenirat strpljenje, učit metode smirivanja situacija i metode smirivanja samog sebe, a za to moraš bit izuzetno jak u glavi
-
backspace
profile sam pogledala valjda 50 žena i planiram ih pogledat još triput toliko.. profili tome služe, ili ne? a i ja sam analitičan tip osobe, promatram ovo sa sociološke/psihološke strane. zanima me kako funkcionira u ovom slučaju gay zajednica, jer očito postoji taj neki organizam, kanali, cijeli taj neki underground i to.
- Kroacija
truth hurts? 
pa brijem da si i sama dio toga, samo si trebas priznati i prestati se postavljati iznad svega kao da si sveta lezba. sigurno ti je netko nekad rekao nesto-o-nekom i ti si stvorila misljenje o osobi koju i ne poznajes. sad serem, ali mozda i jest tako.
osobno nitko i nista ne utjece na mene s tim spikama dok se sama ne uvjerim. i osobno sam hengala s previse ljudi i usudjujem se reci da sam sve to filtrirala na svega 5-6 ljudi s kojima sam svakodnevno i kojima mogu vjerovati. dakle s razlogom i ne-bahato mogu reci da nisam u "vodama" i da sam maksimalno izolirana jer sam se izdovoljila i jer mi masu ljudi ne odgovara za nista osim priprostog izlaska, zajebancije i ispijanja pive.
medjutim ne znam kakve to veze ima s temom, gdje je mene (u visku vremena kojeg imam danas
) podsjetio jedan dogadjaj kojem sam prisustvovala da se zapitam neke stvari i postavim tu topik.
pa brijem da si i sama dio toga, samo si trebas priznati i prestati se postavljati iznad svega kao da si sveta lezba. sigurno ti je netko nekad rekao nesto-o-nekom i ti si stvorila misljenje o osobi koju i ne poznajes. sad serem, ali mozda i jest tako.
osobno nitko i nista ne utjece na mene s tim spikama dok se sama ne uvjerim. i osobno sam hengala s previse ljudi i usudjujem se reci da sam sve to filtrirala na svega 5-6 ljudi s kojima sam svakodnevno i kojima mogu vjerovati. dakle s razlogom i ne-bahato mogu reci da nisam u "vodama" i da sam maksimalno izolirana jer sam se izdovoljila i jer mi masu ljudi ne odgovara za nista osim priprostog izlaska, zajebancije i ispijanja pive.
medjutim ne znam kakve to veze ima s temom, gdje je mene (u visku vremena kojeg imam danas
ex invalid_user
nisam se nikad nasla i nadam se da se ni nebum. bjez od toga :kida nalijevo:
Ne. Ne znam ni gdje bih našla takve ljude, sve da hoću. :/ Koliko god vi mislili da ste izvan svega, ja sam još više.
I izvan sebe sam, gdje još nečeg drugog. 
Pa se ljudi čude što djelujem nepristupačno. :/
Pa se ljudi čude što djelujem nepristupačno. :/
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
Ne tučem se, zasad
Znam povisit ton, to mi se desilo u nekoliko navrata, obično kad sam totalno iznervirana. Obično to brzo osvijestim i počnem se kontrolirati. Zapravo.. što se više samoopažam, to sam sve sigurnija da sam poprilično nervozan tip, ima područja gdje si mogu napraviti totalni raspašo. :/
Nikad nisam bila prisutna nekom ženskom fajtu. Dok sam nekoliko puta bila prisutna kad se muškarac zakači na ženu, mislim da mi nema ništa odvratnije od toga. I u takvim situacijama sam radikalna feministica, gledam ženu samo kroz prizmu žrtve. Drugo ja zna da to nije okej, da sam pristrana i svašta nešto...
Ali ovo prvo je ipak puno snažnije i drugom neda prostora za izražaj.
I u takvim situacija bi vrlo brzo mogla proraditi moja fizička agresija.
Nikad nisam bila prisutna nekom ženskom fajtu. Dok sam nekoliko puta bila prisutna kad se muškarac zakači na ženu, mislim da mi nema ništa odvratnije od toga. I u takvim situacijama sam radikalna feministica, gledam ženu samo kroz prizmu žrtve. Drugo ja zna da to nije okej, da sam pristrana i svašta nešto...
Ali ovo prvo je ipak puno snažnije i drugom neda prostora za izražaj.
I u takvim situacija bi vrlo brzo mogla proraditi moja fizička agresija.
-
uNrEaLL
- Ja sam: lezbijka
Kakva tema, pa one koje udare curu su za mene picke teske, nasla sam se u par situacija (tuđih) nije ugodno to vidjeti, jednom sam uletila pa sam zavrsila sa razbijenom arkadom. Mislim nisam neka budala, al ne mozes samo stajati i gledati. To su sve jadnice za mene. A jos luđe one koje ostaju u vezi s njima.
ma to je ono, umijesas se i onda jos ti nastradas. ali, da na mene netko ide 1. dic ruku, isla bi se obranit ili svog nekoga.
- Kroacija
pa ja nisam mogla vjerovati al da, i to postoji. i tuca medju "frendovima" zbog najobicnijeg nesporazuma. ili ljubomore.
ja zaobisla.
ja zaobisla.
ex invalid_user
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Status: U životnom partnerstvu
- Kontakt:
Nisam baš najbolje razumjela uvodni post ali ako bi negdje došlo do tučnjave, vjerojatno bih kidnula osim ako ne bi bila riječ o napadu na nekog mog ili mene, onda bih uzvratila i branila se.
Nasilje u vezama mi je potpuno neprihvatljivo, i tjelesno i psihičko, a čula sam i za previše takvih slučajeva, nažalost. Normalo je da se ljudi dograbe i posvađaju i podviknu, ali nasilje i maltretiranje, ucjene, ovisničko ponašanje i slično... very sick.
Nasilje u vezama mi je potpuno neprihvatljivo, i tjelesno i psihičko, a čula sam i za previše takvih slučajeva, nažalost. Normalo je da se ljudi dograbe i posvađaju i podviknu, ali nasilje i maltretiranje, ucjene, ovisničko ponašanje i slično... very sick.
-
uNrEaLL
Invalidna sta se ti cudis, pa to e meni normalno da se muski frendovi potuku, a sutra dan piju zajedno kao da nista nije bilo.
-
uNrEaLL
ahahahaha cure ak vidite da netko bjezi kad je fajt to je tamara garanttamara3 je napisao/la:Mislim da je tu riječ o latentnom pederluku.
Meni to nije normalno, majkemi.uNrEaLL je napisao/la:Invalidna sta se ti cudis, pa to e meni normalno da se muski frendovi potuku, a sutra dan piju zajedno kao da nista nije bilo.
Fakat ne kužim kako se frendovi mogu potući. :/
-
uNrEaLL
Za muske mi normalno, jel sam to toliko puta dozivjela, da iznova ne vjerujem kad vidim. To e njihovo jacenje prijateljstva lol
...pravo mi je ružno vidjeti cure da se tuku, općenito mi je ružno gledat i frajere u tuči! Mislim da se tuku ograničeni i zadrti ljudi, koji ne znaju riječima riješiti neki problem, nesuglasicu i to.. i odvratno se takvim osobama druziti, nikad ne znas kad ces dobiti bocu u glavu, stolicu....
stop agresiji!!! vodimo ljubav, a ne rat!!;D
stop agresiji!!! vodimo ljubav, a ne rat!!;D
...život je lijep... (:
-
uNrEaLL
Isto kazem nice
volite se i ne rjesavajte probleme sakama i samarima 
-
uNrEaLL
Znam jednu curu, koja je curi znaci kupila stvari za cijeli stan,i bla bla bla, popusila je samara, cak ju ova izbacila van po noci, i budale voli ju pa se pomirile. Uzas.
-
uNrEaLL
Ne druzim se
To mi je poznanica pitko mala 
dakako, šusnem ju il opalim trisku, nek se zna ko je gazda tu...
jel je udariš šakom u p..?wave je napisao/la:dakako, šusnem ju il opalim trisku, nek se zna ko je gazda tu...
...život je lijep... (:
-
uNrEaLL
jel se ti zajebavas ili stvarno?wave je napisao/la:dakako, šusnem ju il opalim trisku, nek se zna ko je gazda tu...
?