aj,aj malo sam promijenila mišljenje,po deseti put,nakon neprospavane noći (ne zbog baluna,već zbog ovih jebenih vrućina,još jedan od razloga da šta prije odletim za Švedsku,ili recimo Norvešku)
nije sve tako crno,i nema smisla da se ostavljam nečega šta volim (sad djelujem kao i nešta pametna

)
bilo je u ovoj godini i veselja vezanog za balun,100tka Hajduka,i poklončić od djedice Berlusconia i njegove igračkice Milana hahaha
tako da zasada ću te poslušat Pihach,i pružit si još jednu šansu,objektivno ću navijati za USU (ali vidit ćeš da će dobit japanke,ja koga se uvatim taj gubi,dokazano već

)
pogledaj malo higlightse sa tekme,vidit ćeš ili su te japanke dopingirane garant ili ima i malo japančića u ekipi,ko će ih više znat,ja ih ne razlikujem. to sve ludo kako igra,ona Sawa,igračina ipo,ta bi za Hajduk bila pojačanje veće nego ovaj japančić šta je doša,extra klasa je ženska
bit će super tekma,pričekat ćemo pa ćemo vidit
naravno za treće misto,ne mogu nego i objektivno i subjektivno,ma sve, go Sverige (oćemo Jess od prve minute)
i moram Dinamo prokomentirat,jel se napunila klupska blagajna,jel bija veliki utržak od ulaznica