predivno stvorenje...
- zaboravila_ime
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
predivno stvorenje...
jel vam se ikad desilo da vidite neku koja vas impresionira svojom unutarnjom i vanjskom ljepotom??? meni se to desilo
i samo cu reci drago mi je sto postojis

...never mind I'll find someone like you, I wish nothing but the best for you too..don't forget me I beg I remebered you say "sometimes it lasts in love,but sometimes it hurts instead"
Re: predivno stvorenje...
nikad u zivotu!!
blago ti se..
blago ti se..
Wow! Hvala tebi što si živi dokaz da čarolija još postoji. 

nikada mi se nije desilo da VIDIM unutrasnju ljepotu 
Ja nisam vegetarijanac zato sto volim zivotinje, nego zato sto mrzim biljke
Ružna, ali glupa
imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

- zaboravila_ime
totalno luuuud osjecaj i tako jebeno doooobar....nadam se da ce se i vama to desit 
p.s. mozda ste na krivim mjestima
p.s. mozda ste na krivim mjestima
...never mind I'll find someone like you, I wish nothing but the best for you too..don't forget me I beg I remebered you say "sometimes it lasts in love,but sometimes it hurts instead"
kako nekome u prolazu "vidis" unutarnju ljepotu?
Ružna, ali glupa
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

ja sam def na krivom mjestu. mozda i u krivom vremenu. ko ce ga znat.
al drago mi je da ti se desilo. jos da te golub pokaki, i bila bi kompletno sretna!
al drago mi je da ti se desilo. jos da te golub pokaki, i bila bi kompletno sretna!
ma kažem ti ja, u jesen je potrebno još više insekticida (za leteću gamad aka leptiriće) neg u proljeće (ne znam što je, jel judi preplanu prek ljeta pa im se i više sexuje jer su kao zadovoljniji sa svojim izgledom? ili? )
( osim ovih novih pejl vamipruša trenduša, one ne preplanu)
mene cesto zaseru golubi.
to mi je vrhunac srece.
vidim svu njihovu unutarnju ljepotu
to mi je vrhunac srece.
vidim svu njihovu unutarnju ljepotu
Ružna, ali glupa
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

- zaboravila_ime
znas kad nekog vidis,razgovaras s tom osobom i vidis u njoj da je dobra u dusi...onaj prvi dojam je bio takav..i mislim da je stvarno takva...nisan ja nju samo vidila nego i razgovarala s s njom...
hahaha to s golubom mi se pun k___ puta desilo NAZALOST i ne shvacam kakva je to sreca jer ja uopce nisan bila tad sretna :-D
hahaha to s golubom mi se pun k___ puta desilo NAZALOST i ne shvacam kakva je to sreca jer ja uopce nisan bila tad sretna :-D
ma sta kazes?? razgovarala si s njom?! jel to?! uspila si??
da, znam....zaboravila_ime je napisao/la:znas kad nekog vidis,razgovaras s tom osobom i vidis u njoj da je dobra u dusi...onaj prvi dojam je bio takav..i mislim da je stvarno takva...nisan ja nju samo vidila nego i razgovarala s s njom...
osjetila sam to neki dan sa sluzbenicom u banci...
kad mi je odobrila kredit
moras malo pocekati...pravi rajc dolazi kad dodes doma i skuzis da nece dolje...zaboravila_ime je napisao/la: hahaha to s golubom mi se pun k___ puta desilo NAZALOST i ne shvacam kakva je to sreca jer ja uopce nisan bila tad sretna :-D
Ružna, ali glupa
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

istina.
triba uvik pocekat.
triba uvik pocekat.
- zaboravila_ime
da mrav uspjela sam,za divno cudo ja to znam 
pa sta ti je rekla?
Oh, na prvih par pogleda mi sve lijepe žene imaju odjednom i "unutarnju ljepotu". Kad prođe par mjeseci kod većine ista netragom iščezne, a ni ona vanjska više nije tako lijepa. 

▲ v o l c a n o ▲
- zaboravila_ime
razgovarali smo o mojoj i njenoj zivotnoj prici koje su hmmm ne zna se cija je gora..o padovima i usponima,o ljudima koji su nas sjebali...i njena snaga,dobrota je iznad svega toga..ljude koje bi trebala mrziti ne mrzi ih..to me je fasciniralo...
istina fusion jbg neko te ocara pa ti pokaze svoje pravo lice i onda nestane one ljepote... al neko takava i ostane kako se prikazao na pocetku..
istina fusion jbg neko te ocara pa ti pokaze svoje pravo lice i onda nestane one ljepote... al neko takava i ostane kako se prikazao na pocetku..
em je zaboravila ime, em je na zubu 
:blebetmodeon:meni je super ona treća faza - oduševim se (da ne reknem "digne mi se") - pa onda nekad pljaaaas (koji k je ovo, ko je ta osba, i dont like, đe je prije bila ova karakterna crta i ostali scenariji)..onda mrvu nadođem k sebi, smirim projekcije i vidim opet nešto fino u toj osobi koja ima naravski i nefine dionice ...al lišena mojih očekivanja i projekcija bar može bit to što je...
(nije baš da sam ovo sve tila napisat, al mi je trebo popratni text za glazbeni broj koji je odabro đubox iz glave )
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JEph6NGBaHk[/youtube]

:blebetmodeon:meni je super ona treća faza - oduševim se (da ne reknem "digne mi se") - pa onda nekad pljaaaas (koji k je ovo, ko je ta osba, i dont like, đe je prije bila ova karakterna crta i ostali scenariji)..onda mrvu nadođem k sebi, smirim projekcije i vidim opet nešto fino u toj osobi koja ima naravski i nefine dionice ...al lišena mojih očekivanja i projekcija bar može bit to što je...
(nije baš da sam ovo sve tila napisat, al mi je trebo popratni text za glazbeni broj koji je odabro đubox iz glave )
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JEph6NGBaHk[/youtube]
meni unutarnja ljepota nije bitna.
moze biti grda ko lopov iznutra.
ionako ju necu nikome pokazivati...iznutra.
nek je ona lijepa izvana i ako je glupa, nek suti.
i ja sretna
moze biti grda ko lopov iznutra.
ionako ju necu nikome pokazivati...iznutra.
nek je ona lijepa izvana i ako je glupa, nek suti.
i ja sretna
Ružna, ali glupa
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

Bilo jednom jedno zgodno djevojče kojem sam se sviđala, a koje nije bilo baš bogznakako pametno. :politički.konkretna:phos je napisao/la:nek je ona lijepa izvana i ako je glupa, nek suti.
I sad, kažem frendici da ne znam što bih s njom jer ne mogu 3 čiste prozboriti.
Onda mi je rekla da je odvedem u najglasniji klub u Zagrebu, nek' stanemo pored zvučnika i da je pustim da cijelo vrijeme priča.
Kroz neko vrijeme bi trebala promuknut i ako bude sreće ostati bez glasa, a za krevet će takva bit dobra.
Neki ljudi stvarno imaju rješenje za sve. <3
▲ v o l c a n o ▲
ajme.... kako romantise...
Ružna, ali glupa
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

pa naravno. što manje znam o osobi to je unutrašnjost krasnijaFusion je napisao/la:Oh, na prvih par pogleda mi sve lijepe žene imaju odjednom i "unutarnju ljepotu". Kad prođe par mjeseci kod većine ista netragom iščezne, a ni ona vanjska više nije tako lijepa.
a u vašu zajebantsku teoriju kojoj ste primjenu našle u skoro svakom topicu bi obavezno dodala da taj stan OBAVEZNO mora imat balkon. jer šta je stan bez balkona.
http://gloria.com.hr/kolumne/zuzi.php?id=41JanaFern je napisao/la:ja bi stvarno molila da mi se objasni termin - UNUTARNJA LJEPOTA
▲ v o l c a n o ▲
- zaboravila_ime
hehehe kako god da okrenes ja najebam nije mi szdeno na ovom forumu
stvarno mi treba
hmmm to je sve ono sto neka osoba ima u sebi...ti to zavolis il ti ne pase..znaci karakter i tome sl..
hmmm to je sve ono sto neka osoba ima u sebi...ti to zavolis il ti ne pase..znaci karakter i tome sl..
ja te sad ne zezam, ali ako nije problem, mozes jednom emocionalnom kriplu (meni) objasniti tocno sta je to?zaboravila_ime je napisao/la:
Ružna, ali glupa
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

- zaboravila_ime
unutarnja ljepota je sirok pojam a ja ga trenutno ne znam opisati..u kratko sve ono sto neko ima da bi ga ja mogla zavoljeti...neko koga bih htjela imat u blizini...
unutarnja ljepota nakon jednog razgovora je obmana sugovornika od strane jako spretnog pripovjedaca.
@duga : svidam nickove, nije prc!
@duga : svidam nickove, nije prc!
Ružna, ali glupa
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

- Corduroy
- Status: U vezi
Da, desilo sezaboravila_ime je napisao/la:jel vam se ikad desilo da vidite neku koja vas impresionira svojom unutarnjom i vanjskom ljepotom??? meni se to desiloi samo cu reci drago mi je sto postojis
![]()
And it seems so real I can feel it
So why can't I touch it?
So why can't I touch it?
- zaboravila_ime
hehehe drago mi je zbog tebe