Upravo sada...
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
Re: Upravo sada...
edit_eto na, ova je odgovorila prije mene
ja sam danas otvorila ziro uz tekuci i uzela net bankarstvo, tetu sam zajebala i dala joj osobnu koja mi je istekla. nakon sto je otvorila racun je primjetila i pitala me jeste vi znali da vam je osobna istekla?, na sto sam se ja izvukla umiljatim i zacudjujucim a da? nisam znala, hvala. nakon toga me molila da sutra idem po novu osobnu i da joj donesem popodne zamjenski papiric jer nije smjela otvarati racun na taj nacin. rekla sam joj da ne brine i da cu doci, sto cu...
inace ne voljem te zaposlenike po bankama jer na tim salterima nitko nikad ne zna nista kako treba. u zg u preradovicevoj doduse ima jedna teta koja mi je objasnila sve od a-z i bila turbo usluzna i ljubazna. takvima se eksli nasmijem ljubazno na kraju. tesko mi je pomaknuti tih par misica really, ali ako je netko tako ljubazan, nasilim se.
ja sam danas otvorila ziro uz tekuci i uzela net bankarstvo, tetu sam zajebala i dala joj osobnu koja mi je istekla. nakon sto je otvorila racun je primjetila i pitala me jeste vi znali da vam je osobna istekla?, na sto sam se ja izvukla umiljatim i zacudjujucim a da? nisam znala, hvala. nakon toga me molila da sutra idem po novu osobnu i da joj donesem popodne zamjenski papiric jer nije smjela otvarati racun na taj nacin. rekla sam joj da ne brine i da cu doci, sto cu...
inace ne voljem te zaposlenike po bankama jer na tim salterima nitko nikad ne zna nista kako treba. u zg u preradovicevoj doduse ima jedna teta koja mi je objasnila sve od a-z i bila turbo usluzna i ljubazna. takvima se eksli nasmijem ljubazno na kraju. tesko mi je pomaknuti tih par misica really, ali ako je netko tako ljubazan, nasilim se.
ex invalid_user
- Pi
- Spol/rod: žensko
- Status: U vezi
Neću nikoga drugoga da mi tipka, hoću ovu. Ova ne traži da pričam, sve već sama zna i ne moraš ništa reći, samo daš kartice i ona utipka. I ima lijepe nokte.
Neću više ići u banku. Briga me.
Neću više ići u banku. Briga me.
Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want
- Kroacija
Pi je napisao/la: I ima lijepe nokte.
ont_ spremam brbanima sat. najebali su sutra.
Zadnja izmjena: Kroacija, dana/u 10 lis 2011 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
ex invalid_user
-
backspace
samo ti odgovori svoje. pa nisi valjda htjela napisat što i ja. MI NISMO DUPLI NICKOVI, NITI MI, NITI BASH I JA. 
tek sad net bankarstvo? prilično kasno za nekog tko se toliko koristi netom.
i meni je osobna dugo bila isteknuta, ali me nikad nisu pilali zbog tog.
@ sul.,
, vidi je, gora od djeteta
i svi drugi će biti kakvi god želiš da budu. ZADOVOLJSTVO KLIJENATA IM JE POSAO. 
tek sad net bankarstvo? prilično kasno za nekog tko se toliko koristi netom.
i meni je osobna dugo bila isteknuta, ali me nikad nisu pilali zbog tog.
@ sul.,
- Kroacija
ma dobro, ja sam i kartice odbijala dok mi nisu postale zbilja nuzne. a net bankarstvo mi nije bilo potrevno jer ne dobivamo svi placu odmah nakon faksa. :p
sad cem vodim svoje neke financijice na ta dva racuna pa eto.
sad cem vodim svoje neke financijice na ta dva racuna pa eto.
ex invalid_user
-
backspace
bravo. ti ko i pravne osobe, znaš da svaka ozbiljnija firma posluje s dvije banke 
a kartice i možeš odbijati, to je ok, ove kreditne, pogotovo ako znaš da nisi baš na ti sa suzdržavanjem. to je samo za financijski odgovorne. ovi zaigrani si lako naprave sranje
a kartice i možeš odbijati, to je ok, ove kreditne, pogotovo ako znaš da nisi baš na ti sa suzdržavanjem. to je samo za financijski odgovorne. ovi zaigrani si lako naprave sranje
- Kroacija
nemam ja pojma nista
, ja radim sto mi teta kaze. teta je jedan poznati revizor i sve zna. 
meni ekonomija per se nema smisla :humanist:
meni ekonomija per se nema smisla :humanist:
ex invalid_user
-
backspace
ma imala bih sad svašta za reći o ekonomiji i današnjem dobu i financijskoj neobrazovanosti šireg puka i bjeloglavim supovima i tako, ali nije ni vrijeme ni mjesto.
revizori su ok, kad se radi o financijskim analizama. makar ne znam što te ima kao fizičku osobu savjetovati. poznati znači vjerojatno da je jedan od big four
revizori su ok, kad se radi o financijskim analizama. makar ne znam što te ima kao fizičku osobu savjetovati. poznati znači vjerojatno da je jedan od big four
- Kroacija
revizor, racunovodja, knjigovodja... izisla je u forbesu. to znam.
ma okej, savjetovala me oko neceg, nebitno. jer kao sudski tumac (sto ofisli postadoh danas, hvala
) moram se registrirati pa me uputila u svaki detaljcic. prekosutra idem do ureda za gospodarstvo, ocekujem da idioti pojma nemaju. 
ma okej, savjetovala me oko neceg, nebitno. jer kao sudski tumac (sto ofisli postadoh danas, hvala
ex invalid_user
-
backspace
revizori nisu knjigovođe i računovođe. oni samo jako dobro razumiju računovodstvo jer im je posao provjeriti validnost knjiženja 
bravo za sudski-tumač-postignuće
frendica je imala ideju raditi to honorarno. nije da je studirala jezik. činilo joj se kao dobra shema za honorarnu zaradu. neloše je plaćeno navodno. no nije ju provela
brijem da ipak treba neki papir za jezik.
bravo za sudski-tumač-postignuće
frendica je imala ideju raditi to honorarno. nije da je studirala jezik. činilo joj se kao dobra shema za honorarnu zaradu. neloše je plaćeno navodno. no nije ju provela
- Kroacija
ne bih znala, firma je za knjigovodstvo, reviziju i racunovodstvo, a ona osobno je revizor i vlasnik.backspace je napisao/la:revizori nisu knjigovođe i računovođe. oni samo jako dobro razumiju računovodstvo jer im je posao provjeriti validnost knjiženja
frendica je imala ideju raditi to honorarno. nije da je studirala jezik. činilo joj se kao dobra shema za honorarnu zaradu. neloše je plaćeno navodno. no nije ju provelabrijem da ipak treba neki papir za jezik.
lol.
mislim, mozes ti sa medjunarodnom potvrdom C2 polagati. ali to ne savjetujem jer ces propasti kad/ako te pozovu na usmeno rociste a ti imas diplomicu nekog tecaja. pokrit se usima.
a placeno je onoliko koliko ti djelujes. sama obuka i prolazak ispita za tumaca se masno plati prvo. nakon toga se mroas registrirati da bi bio legalan, voditi dnevnik prijevoda i ovjera i sve neke pizdarije. i ne zajebati prevesti detaljcice u smrtnim, vjencanim i inim listovima i ugovorima.
idem sad i ja
ex invalid_user
OnTop.: Vrapče, Bedekovčina, Požega i Turopolje, bit će zanimljivo narednih par mjeseci :DI
I Slavica Ecclestone je naše dijete. LOL
sam se zavukla pod dekicu :sčućureni mode:
- Pi
Hihihihi
Citirali su mi kolumnu na sjednici općinskog vijeća
:daddy's'proud:
Citirali su mi kolumnu na sjednici općinskog vijeća
:daddy's'proud:
Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want
-
backspace
bravo sulka. danas ste sve nešto imale rezultata. nice. ja nisam 
idem horizontalno provest neke sate.
idem horizontalno provest neke sate.
-
backspace
što ti i ja brzo mijenjamo uloge.
i lijepo je da mi se rugaš kad neam rezultata, DALEKO ĆEMO DOGURAT
i lijepo je da mi se rugaš kad neam rezultata, DALEKO ĆEMO DOGURAT
- melted_sun
sam otkrila ogromnu modricu priko ciloga kolina O.o
naravno prvo san kleknila
- Pi
Nemoj.backspace je napisao/la:bravo sulka.
Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want
melted_sun je napisao/la:sam otkrila ogromnu modricu priko ciloga kolina O.o
- miss_misty
bi išla par dana na cigansko vjenčanje
rakije,violine,plesa...
rakije,violine,plesa...
Napolju pada kiša. A kako se već pomalo spustilo veče, upalili smo sve moje i njene cigarete iz džepova i kofera, poslagali ih po nameštaju i rekli da su to zvezde.
¤¤¤problem s wc-autobusom je u tome što nikad ne znaš kad će se odvesti¤¤¤
¤¤¤problem s wc-autobusom je u tome što nikad ne znaš kad će se odvesti¤¤¤
mučkam cedu
I'm back on track, add to the fact that I never really drive sober.Let's Drink and Play
-
backspace
upravo sada želim eksplodirattt 
skuhala svoju famozno poznatu kavicu i sad čekam da se oladi..
I'm back on track, add to the fact that I never really drive sober.Let's Drink and Play
-
backspace
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kH-AQnta ... re=related[/youtube]