mislim da se od navedenih mogu vidjeti kao konobarica, premda bi me najurili za par sati najvjerojatnije. jer moram temeljito oprati case, a to se ne moze brzo. vilicarka mi je isto zanimljiv poslic jer bih se osjecala ko ripley u alienu 2. oduvijek sam to htjela. plus volim setati kauflandom i ostalim velikim trgovinama. cistiti WC bih isto mogla, ali ne zadugo. frizerka nikada ne bih mogla biti jer bi me sjebala silna kolicina dlaka i ne znam gdje i kako bih odrezala sto, ja volim da sve ima nekakvog reda. hell, ni sebe pocesljati ne znam. u fast foodu bih mogla raditi jedino i iskljucivo zbog besplatne hrane. inace ne, jer me hvata muka od onih njihovih malenih umivaonika pokraj kojih rezu sireve i salame mokrih ruku, prljavih kecelja i dlakavih glava. sad sam se sjetila kad mi je jednom zena sa crnim flasterom slagala priloge u sendvic. nije me odvratilo od pomisli da pozderem sendvic jer glad ne pita, ali jednom mi je upala kuna u posudu za majonezu i zena je vadila ispred mene. nisam uzela majonezu. uglavnom, i u fast fudu bi mi problem ipak bio raditi jer bih se grizla danima da mi dlacica nekom upadne u sendvic ili se zalijepi za sir. mesarica nikad ne bih mogla biti takodjer jer sam poetska dusa.
i tako. vi?

i
hehe