...o cemu sad razmisljate...???
Re: ...o cemu sad razmisljate...???
Zašto sam još uvijek budna?
Zašto je Selena Gomez poznata?
Zašto ja znam ko je Selena Gomez?
Upomoć?
Zašto je Selena Gomez poznata?
Zašto ja znam ko je Selena Gomez?
Upomoć?
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
- philadelphia
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
prvi put sam popila kavu koju sam sama skuhala. i odvratna je.
razmisljam o tome kako su ljudi mogli pit moju kavu, a nitko se nije zalio.
ispricavam se svim zrtvama moje kave, ubuduce mi recite da ne valja
razmisljam o tome kako su ljudi mogli pit moju kavu, a nitko se nije zalio.
ispricavam se svim zrtvama moje kave, ubuduce mi recite da ne valja
I ZINLA GUZCA..
Zašto sam išla gledat trailer za The Devil Inside? ZAŠTOOOOOO
Zato što si ne mogu pomoć. Pouka dana: kad netko kaže da je jedan od najstrašnijih trailera koje je ikad vidio, pretpostavi da je neko ekstremno neugodno sranje i ne klikaj, glupa kozo.
Zato što si ne mogu pomoć. Pouka dana: kad netko kaže da je jedan od najstrašnijih trailera koje je ikad vidio, pretpostavi da je neko ekstremno neugodno sranje i ne klikaj, glupa kozo.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
- LittleRedRidingHood
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
I motali smo u vodi moju dušu na njenu i njenu dušu na moju. I prvi put sam shvatio da je ovo, što činimo, mnogo veće od ljubavi. Da plivamo kroz vječnost.
Bolje kuna na suncu, nego dvi u hladu.
hahahhaa samo da se dijete ne oleši včrs ;D
...život je lijep... (:
- LittleRedRidingHood
- Ja sam: ne želim se identificirati
ostavi komadic snage i za sutra 
I motali smo u vodi moju dušu na njenu i njenu dušu na moju. I prvi put sam shvatio da je ovo, što činimo, mnogo veće od ljubavi. Da plivamo kroz vječnost.
-
Plague
o tome kako se oduprijet porivu da pogledam taj trailer unatoč činjenici da je 1 u noći i da sam sama doma.ariadne je napisao/la:Zašto sam išla gledat trailer za The Devil Inside? ZAŠTOOOOOO
Did it work? 
OT
O tome kakav je ono glupi demon ili što je već u PA. Nema nikakav pattern ni razlog ni ništa. Random je i glup. I kako to da ako prati onu butru od osme godine nije ju dosad već ubio ili što već hoće s njom. Ako mu treba samo 20 dana, imao je dosta prilike. Nesposobnjaković.
OT
O tome kakav je ono glupi demon ili što je već u PA. Nema nikakav pattern ni razlog ni ništa. Random je i glup. I kako to da ako prati onu butru od osme godine nije ju dosad već ubio ili što već hoće s njom. Ako mu treba samo 20 dana, imao je dosta prilike. Nesposobnjaković.
-
Plague
ne bi vjerojavala, ali je. odlučila sam ga pogledat sutra po danu.
PA je meni bilo smeće smećasto koje sam ugasila nakon 45 minuta jer sam se počela trest od muke čekajući da se nešto dogodi i da film dobije smisao.
PA je meni bilo smeće smećasto koje sam ugasila nakon 45 minuta jer sam se počela trest od muke čekajući da se nešto dogodi i da film dobije smisao.
-
Plague
p.s. znam kako ćeš se riješit straha - tako da pogledaš film čim dođe. meni je upalilo sa the fourth kind. majkemi, ono je bio najstrašniji trejler koji sam ikad vidila, samo od njega sam noćima pogledavala prema prozoru. a onda sam pogledala film koji je bio preloš i opet sam mirno spavala.
Možda je poanta bila u tome da se treseš od muke i očekivanja?PicajzLa je napisao/la:ne bi vjerojavala, ali je. odlučila sam ga pogledat sutra po danu.

Most likely ne. Ionako se sve bitno dogodilo u zadnjih 15 minuta, a i kraj je loš. Alternativni je bolji. Pogledala sam samo to na Youtubeu i bilo je strašnije od cijelog filma zajedno.
Ma izlazi tek u siječnju, dotad ću zaboravit.PicajzLa je napisao/la:p.s. znam kako ćeš se riješit straha - tako da pogledaš film čim dođe. meni je upalilo sa the fourth kind. majkemi, ono je bio najstrašniji trejler koji sam ikad vidila, samo od njega sam noćima pogledavala prema prozoru. a onda sam pogledala film koji je bio preloš i opet sam mirno spavala.
ma jebite se, sad ću se ili pojest živa ili riskirat srčani.PicajzLa je napisao/la:o tome kako se oduprijet porivu da pogledam taj trailer unatoč činjenici da je 1 u noći i da sam sama doma.ariadne je napisao/la:Zašto sam išla gledat trailer za The Devil Inside? ZAŠTOOOOOO
jebote b*g
-
Plague
o tome kako je ariadne napuhala ovo s trejlerom i kako je zapravo malo smiješan. 
^^ da, možda bi mi bio malo skeri sinoć, al sad mi nije uopće. još jedan od filmova u nizu o egzorcizmu. :/
jebote b*g
I did no such thing.PicajzLa je napisao/la:o tome kako je ariadne napuhala ovo s trejlerom i kako je zapravo malo smiješan.
OT
O tome kako ću si rasporediti vrijeme do kraja dana da napravim sve što trebam s obzirom na to da sam se digla kasnije nego što sam htjela/trebala.
-
Plague
ariadne je napisao/la:Mene užasavaju ljudi izobličeni do te mjere da ne znam u koji dio tijela im gledam i onda mi još krenu plazit po zidovima.
mkay. the fourth kind mi je djelovao strašno jer imam issue s elijenima. strašni su mi dokumentarci o njima, nakon misterioznih znakova nisam spavala noćima i strašna mi je čak bila ona jedna epizoda supernaturala (
ot. sad razmišljam o elijenima.
Ne bi vjerovala, ali htjela sam te pitati je li moguće da ti je nešto Shyamalanovo najstrašniji film koji si pogledala.
Samo nisam htjela spemat topik. That went well.
Ja nemam problema s alienima jer sam cijelo djetinjstvo provela gledajući X-Files. Nakon toga sve na istu foru mi djeluje dosadno i prožvakano. 
Edit: Ontopik se pitam zašto sam još živa jer je trebo bit smak svijeta jučer. Foiled again.
Edit: Ontopik se pitam zašto sam još živa jer je trebo bit smak svijeta jučer. Foiled again.
-
Plague
nije mi najstrašniji film, samo mi je tema osjetljiva.
a i ja sam odrasla na x filesima i, na svu sreću, bavili su se s toliko drugih zabavnih pojava i čudovišta da se epizoda s elijenima jedva sjećam.
a i ja sam odrasla na x filesima i, na svu sreću, bavili su se s toliko drugih zabavnih pojava i čudovišta da se epizoda s elijenima jedva sjećam.
- melted_sun
trebam ić do dućana, a neda mi se.je da je odma ispod kuće, al ono.
i o tome šta je sve bilo sinoć, iman par mutnih slika u glavi...
i o tome di ću večeras
i o tome šta je sve bilo sinoć, iman par mutnih slika u glavi...
i o tome di ću večeras
..kako je počeo dan, baš me zanima kako će završiti noć!
...život je lijep... (:
o pirsingu s kojim se stalno igra i to kako nam s oba dvi strane govore da se opustimo ...zato i jesmo takve munjene hahahhahah
I'm back on track, add to the fact that I never really drive sober.Let's Drink and Play
o tome kako ili na koji način zaspati.....
- melted_sun
- Afrodita
- Ja sam: lezbijka
o finim palačinkama ili kolaču s kesten pireom ili... koji ću uskoro pojesti u slastičarni ...moram požuriti van

I want her everywhere and if she's beside me I know I need never care but to love her is to need her everywhere knowing that love is to share
O Božiću. Uspjela sam namirisati snijeg u zraku sinoć i sad sam frustrirana jer još nije ni studeni. 
-
Plague
to se i meni dogodilo neki dan pa sam si složila plejslistu božićnih pjesama i uživala. invalidna je došla pa sam i nju maltretirala.
ot. o tome kako mi se peemesično rida na nekakvu dramicu.
ot. o tome kako mi se peemesično rida na nekakvu dramicu.
Ne smijem, bit će mi još gore. To je rezervirano samo za prosinac.
Potpuno izgubim kontrolu i ono malo zrelosti što imam a ovdje nemam nikakvih božićnih ukrasa za povješat po sebi. I ne, ovo nije tipfeler, actually mislim "sebi", ne "sobi".
Gledaj The Notebook
Gledaj The Notebook
-
Plague
ne da mi se notebook opet, ali možda stavim black beauty, te proklete životinje izvače debila iz mene.