...o cemu sad razmisljate...???

Podforum za dogovore oko izlaska, sportskih dogadjanja, pijanki, izvjesca o tome, prepricavanje itd te sve ostale interne i privatne fore i razgovore.
Odgovorite
ariadne
hladan tuš
Spol/rod: žensko

Re: ...o cemu sad razmisljate...???

Post Postao/la ariadne » 21 lis 2011 02:29

Zašto sam još uvijek budna?
Zašto je Selena Gomez poznata?
Zašto ja znam ko je Selena Gomez?
Upomoć?
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck

philadelphia
Ja sam: lezbijka
Status: Solo

Post Postao/la philadelphia » 21 lis 2011 02:58

prvi put sam popila kavu koju sam sama skuhala. i odvratna je. :puke:
razmisljam o tome kako su ljudi mogli pit moju kavu, a nitko se nije zalio.
ispricavam se svim zrtvama moje kave, ubuduce mi recite da ne valja :kava:
I ZINLA GUZCA..

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 21 lis 2011 14:34

Zašto sam išla gledat trailer za The Devil Inside? ZAŠTOOOOOO
Zato što si ne mogu pomoć. Pouka dana: kad netko kaže da je jedan od najstrašnijih trailera koje je ikad vidio, pretpostavi da je neko ekstremno neugodno sranje i ne klikaj, glupa kozo. :aaaargh:
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck

LittleRedRidingHood
Ja sam: ne želim se identificirati
Status: U vezi

Post Postao/la LittleRedRidingHood » 21 lis 2011 20:32

jos 12 sati i rusakic na leđa pa put Mostara slika
I motali smo u vodi moju dušu na njenu i njenu dušu na moju. I prvi put sam shvatio da je ovo, što činimo, mnogo veće od ljubavi. Da plivamo kroz vječnost.

Bolje kuna na suncu, nego dvi u hladu.

shizika

Post Postao/la shizika » 21 lis 2011 20:41

LittleRedRidingHood je napisao/la:jos 12 sati i rusakic na leđa pa put Mostara slika

hahahhaa samo da se dijete ne oleši včrs ;D
...život je lijep... (:

LittleRedRidingHood
Ja sam: ne želim se identificirati

Post Postao/la LittleRedRidingHood » 21 lis 2011 20:59

ostavi komadic snage i za sutra :P
I motali smo u vodi moju dušu na njenu i njenu dušu na moju. I prvi put sam shvatio da je ovo, što činimo, mnogo veće od ljubavi. Da plivamo kroz vječnost.

Bolje kuna na suncu, nego dvi u hladu.

Plague

Post Postao/la Plague » 21 lis 2011 23:36

ariadne je napisao/la:Zašto sam išla gledat trailer za The Devil Inside? ZAŠTOOOOOO
Zato što si ne mogu pomoć. Pouka dana: kad netko kaže da je jedan od najstrašnijih trailera koje je ikad vidio, pretpostavi da je neko ekstremno neugodno sranje i ne klikaj, glupa kozo. :aaaargh:
o tome kako se oduprijet porivu da pogledam taj trailer unatoč činjenici da je 1 u noći i da sam sama doma.

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 22 lis 2011 00:33

Did it work? :D

OT
O tome kakav je ono glupi demon ili što je već u PA. Nema nikakav pattern ni razlog ni ništa. Random je i glup. I kako to da ako prati onu butru od osme godine nije ju dosad već ubio ili što već hoće s njom. Ako mu treba samo 20 dana, imao je dosta prilike. Nesposobnjaković.

Plague

Post Postao/la Plague » 22 lis 2011 00:38

ne bi vjerojavala, ali je. odlučila sam ga pogledat sutra po danu.

PA je meni bilo smeće smećasto koje sam ugasila nakon 45 minuta jer sam se počela trest od muke čekajući da se nešto dogodi i da film dobije smisao.

Plague

Post Postao/la Plague » 22 lis 2011 00:45

p.s. znam kako ćeš se riješit straha - tako da pogledaš film čim dođe. meni je upalilo sa the fourth kind. majkemi, ono je bio najstrašniji trejler koji sam ikad vidila, samo od njega sam noćima pogledavala prema prozoru. a onda sam pogledala film koji je bio preloš i opet sam mirno spavala.

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 22 lis 2011 00:53

PicajzLa je napisao/la:ne bi vjerojavala, ali je. odlučila sam ga pogledat sutra po danu.

PA je meni bilo smeće smećasto koje sam ugasila nakon 45 minuta jer sam se počela trest od muke čekajući da se nešto dogodi i da film dobije smisao.
Možda je poanta bila u tome da se treseš od muke i očekivanja? :shock2:

slika

:D

Most likely ne. Ionako se sve bitno dogodilo u zadnjih 15 minuta, a i kraj je loš. Alternativni je bolji. Pogledala sam samo to na Youtubeu i bilo je strašnije od cijelog filma zajedno. :D
PicajzLa je napisao/la:p.s. znam kako ćeš se riješit straha - tako da pogledaš film čim dođe. meni je upalilo sa the fourth kind. majkemi, ono je bio najstrašniji trejler koji sam ikad vidila, samo od njega sam noćima pogledavala prema prozoru. a onda sam pogledala film koji je bio preloš i opet sam mirno spavala.
Ma izlazi tek u siječnju, dotad ću zaboravit. :D

backspace

Post Postao/la backspace » 22 lis 2011 01:48

razmišljam o mark forums read.. nježno.

dany

Post Postao/la dany » 22 lis 2011 03:36

PicajzLa je napisao/la:
ariadne je napisao/la:Zašto sam išla gledat trailer za The Devil Inside? ZAŠTOOOOOO
o tome kako se oduprijet porivu da pogledam taj trailer unatoč činjenici da je 1 u noći i da sam sama doma.
ma jebite se, sad ću se ili pojest živa ili riskirat srčani.
jebote b*g

Plague

Post Postao/la Plague » 22 lis 2011 13:22

o tome kako je ariadne napuhala ovo s trejlerom i kako je zapravo malo smiješan. :eek:

dany

Post Postao/la dany » 22 lis 2011 14:08

^^ da, možda bi mi bio malo skeri sinoć, al sad mi nije uopće. još jedan od filmova u nizu o egzorcizmu. :/
jebote b*g

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 22 lis 2011 14:44

PicajzLa je napisao/la:o tome kako je ariadne napuhala ovo s trejlerom i kako je zapravo malo smiješan. :eek:
I did no such thing. :D Očito imamo različit ukus u hororima. Mene užasavaju ljudi izobličeni do te mjere da ne znam u koji dio tijela im gledam i onda mi još krenu plazit po zidovima. Odvratno. Tebi je strašno šta god ono bilo u traileru za The Fourth Kind koji sam sinoć pogledala dvaput i bio mi je toliko dosadan da se ni ne sjećam o čemu je bio. Strašnije stvari vidim u prosječnoj epizodi Fringea. :D Čim sam to vidjela pretpostavila sam da ti ovo moje neće biti ništa posebno al eto ajd. :D

OT
O tome kako ću si rasporediti vrijeme do kraja dana da napravim sve što trebam s obzirom na to da sam se digla kasnije nego što sam htjela/trebala. :bomba

Plague

Post Postao/la Plague » 22 lis 2011 14:56

ariadne je napisao/la:Mene užasavaju ljudi izobličeni do te mjere da ne znam u koji dio tijela im gledam i onda mi još krenu plazit po zidovima.
:lol: :lol:

mkay. the fourth kind mi je djelovao strašno jer imam issue s elijenima. strašni su mi dokumentarci o njima, nakon misterioznih znakova nisam spavala noćima i strašna mi je čak bila ona jedna epizoda supernaturala ( :D ), a ni u paula nisam mogla gledat mrtva hladna, koliko god drag bio. eto. glad i took that off my chest. mislim da sam sama sebi stvorila paranoju jer sam previše kopala po toj temi još od malih nogu.

ot. sad razmišljam o elijenima. :sorry:

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 22 lis 2011 15:15

Ne bi vjerovala, ali htjela sam te pitati je li moguće da ti je nešto Shyamalanovo najstrašniji film koji si pogledala. :D Samo nisam htjela spemat topik. That went well. :lol: Ja nemam problema s alienima jer sam cijelo djetinjstvo provela gledajući X-Files. Nakon toga sve na istu foru mi djeluje dosadno i prožvakano. :nezna:

Edit: Ontopik se pitam zašto sam još živa jer je trebo bit smak svijeta jučer. Foiled again. :roll:

Plague

Post Postao/la Plague » 22 lis 2011 15:21

nije mi najstrašniji film, samo mi je tema osjetljiva. :D
a i ja sam odrasla na x filesima i, na svu sreću, bavili su se s toliko drugih zabavnih pojava i čudovišta da se epizoda s elijenima jedva sjećam. :)

melted_sun

Post Postao/la melted_sun » 22 lis 2011 15:23

trebam ić do dućana, a neda mi se.je da je odma ispod kuće, al ono.
i o tome šta je sve bilo sinoć, iman par mutnih slika u glavi...
i o tome di ću večeras

Fusion

Post Postao/la Fusion » 22 lis 2011 15:47

Sve je...stalo.

shizika

Post Postao/la shizika » 22 lis 2011 17:40

..kako je počeo dan, baš me zanima kako će završiti noć!
...život je lijep... (:

Faith

Post Postao/la Faith » 22 lis 2011 23:17

o pirsingu s kojim se stalno igra i to kako nam s oba dvi strane govore da se opustimo ...zato i jesmo takve munjene hahahhahah
I'm back on track, add to the fact that I never really drive sober.Let's Drink and Play

DEFIANCE

Post Postao/la DEFIANCE » 22 lis 2011 23:38

o tome kako ili na koji način zaspati.....

melted_sun

Post Postao/la melted_sun » 23 lis 2011 15:38

o nebitnim nostalgičnim slikama

Afrodita

Post Postao/la Afrodita » 23 lis 2011 15:55

o finim palačinkama ili kolaču s kesten pireom ili... koji ću uskoro pojesti u slastičarni ...moram požuriti van :njami: :njami:
I want her everywhere and if she's beside me I know I need never care but to love her is to need her everywhere knowing that love is to share

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 23 lis 2011 16:20

O Božiću. Uspjela sam namirisati snijeg u zraku sinoć i sad sam frustrirana jer još nije ni studeni. :bomba

Plague

Post Postao/la Plague » 23 lis 2011 16:23

to se i meni dogodilo neki dan pa sam si složila plejslistu božićnih pjesama i uživala. invalidna je došla pa sam i nju maltretirala.

ot. o tome kako mi se peemesično rida na nekakvu dramicu.

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 23 lis 2011 16:28

Ne smijem, bit će mi još gore. To je rezervirano samo za prosinac. :D Potpuno izgubim kontrolu i ono malo zrelosti što imam a ovdje nemam nikakvih božićnih ukrasa za povješat po sebi. I ne, ovo nije tipfeler, actually mislim "sebi", ne "sobi".

Gledaj The Notebook :lol:

Plague

Post Postao/la Plague » 23 lis 2011 16:37

:lol:

ne da mi se notebook opet, ali možda stavim black beauty, te proklete životinje izvače debila iz mene.

Odgovorite