MjuZiKKKKKKkkkkk
-
for my valentine
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- gia-84
- Ja sam: ne želim se identificirati
[quote="pizza"]@ gia-84:
uf, nadam se da imaš dobar želudac...
bila sam tamo pred koji vknd na Umeku, horror picture show, nitko, ali nitko, ali faking nitko tamo normalan (ni čovjekolik) bio nije. bah!
a kaj ti je to, aux88, neki elektro? to crobotovci organiziraju?[/quote]
heh...iman dobar želudac..nosim se s bolovima..sve ok..tpi moj zeludac ja njega...
ma umek..je ok dj.mada ne slusan takav techno....al u pavu si sto se tice ljudi..to je horor film..nisan bila na partiju god dana..jer ne smeka mi ekipa..a nije ni bas bilo ponude lipe muzike da ja te ljude trpin cilu noc..al uskoro ce krenit nesto bolja mjuza, pa sta bude...rave on..
aux88-totalni electro, iz detroita...dakle orginalno nesto...a od tamo je techno i poteka..dakle bit ce vrhunska glazba...da crobotovci to organiziraju..i za rothera su organizirali...svaka cast...
uf, nadam se da imaš dobar želudac...
bila sam tamo pred koji vknd na Umeku, horror picture show, nitko, ali nitko, ali faking nitko tamo normalan (ni čovjekolik) bio nije. bah!
a kaj ti je to, aux88, neki elektro? to crobotovci organiziraju?[/quote]
heh...iman dobar želudac..nosim se s bolovima..sve ok..tpi moj zeludac ja njega...
ma umek..je ok dj.mada ne slusan takav techno....al u pavu si sto se tice ljudi..to je horor film..nisan bila na partiju god dana..jer ne smeka mi ekipa..a nije ni bas bilo ponude lipe muzike da ja te ljude trpin cilu noc..al uskoro ce krenit nesto bolja mjuza, pa sta bude...rave on..
aux88-totalni electro, iz detroita...dakle orginalno nesto...a od tamo je techno i poteka..dakle bit ce vrhunska glazba...da crobotovci to organiziraju..i za rothera su organizirali...svaka cast...
-
pizza
aha, s godinama je odnio vrag šalu...gia-84 je napisao/la:al u pavu si sto se tice ljudi..to je horor film..nisan bila na partiju god dana..jer ne smeka mi ekipa..a nije ni bas bilo ponude lipe muzike da ja te ljude trpin cilu noc..
prije si na partiju bio ko Alisa u zemlji čudesa (ili bar ko Fata u Getrou),
a sad kad dođeš si ko Alisa među divljim zvijerima... c c c...
mislim, nisam ni ja tratinčica, ali niti ne predstavljam utjelovljenje krajnjeg ljudskog jada, kao pojedinci na tim partijima, koji opet čine većinu... pa sad ti probaj ne vidjeti...
e crobotovci su mi zaaaakon! bila sam na Rotheru: jedini parti ikad sa crvenom zavjesom! mislim zbilja! maskenbal
najavili su ga prije dizanja zastora, ono, pravi šou
a tek onda je bio pravi šou
for a minute there i lost myself...
- gia-84
ma s godinama se izgubila moja tolerancija prema ljudma uopće..Ako mi nešto smeta, odma se kupim bez diskusije ikakve...a sad bila ja Alisa ili Trnoružica..nije uopće vazno, a ako te bas zanima nisam nikad bila pripadnik "takve" rave generacije..i vodila takav život..(milijun boja, cvike zvizdaljke, iskrivljeno lice...itd)..uvik san bila svoja.imala 15 god ili 25...jednostavno, elektronska glazba predstavlja soundtrack mog života, a sad točno zasto nisam odlazila na partije je u tim novim mladim ljudima koji u većini dolaze da isfuraju drogu,a ne radi glazbe..i naravno zbog prioritetnijih, materijalnih stvari u zivotu....
-
pizza
hi hi, sretno u otv-u...gia-84 je napisao/la:ma s godinama se izgubila moja tolerancija prema ljudma uopće..Ako mi nešto smeta, odma se kupim bez diskusije ikakve...
ma nisam mislila na nikakve zviždaljke i perje, na neke od najboljih partija sam otišla u ofucanoj tenerci, "Alisa u zemlji čudesa" ja stanje uma i vibra u ekipi
- gia-84
a moja pizza...naravno da je jeben party..nego ne mogu ni ja ić...iskrsla sva sranja..moran se uvatit u koštac s poslon..jeb ga...ma moran se utješit da ću bit free oko Božića i da je tada fešta...tad će mi bit tek siesta...
al usto je mr.C u mom gradu..pa ću ić na to...mislin nema usporedbe..al mi je isto drag dj....
al usto je mr.C u mom gradu..pa ću ić na to...mislin nema usporedbe..al mi je isto drag dj....
-
pizza
aa mr.c - bila prije godinu-dvije u Tvornici...
kul! nije loš - in the carcrash i hurt myself, i see you baby but i don't see no one else... to mi je jebeno zmiksal.
ma daj, odjebi karijeru, kaj će ti to u životu? bitno da je party, bitno da je muving
(serem, kao po običaju)
kul! nije loš - in the carcrash i hurt myself, i see you baby but i don't see no one else... to mi je jebeno zmiksal.
ma daj, odjebi karijeru, kaj će ti to u životu? bitno da je party, bitno da je muving
(serem, kao po običaju)