Zaljubljivanje u pogrešnu osobu ili...

Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.
slapa
i'm watching u
Spol/rod: žensko

Re: Zaljubljivanje u pogrešnu osobu ili...

Post Postao/la slapa » 22 stu 2011 09:17

ma ako je ona tebe tako snimala kako si u prvom postu opisala prije vaše daljnje komunikacije. i nakon toga ti se javila. po meni se i ona pali na tebe. i situacija mi se čini dosta obećavajućom :mjuza:

i imho bolje je da sazna da si gay prije nego kasnije...
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...

coppa
Ja sam: lezbijka
Status: Solo

Post Postao/la coppa » 28 stu 2011 12:06

being_alive je napisao/la: i da mi oduzimaš dah kad god te ugledam. i mislim si bože pomozi. srce mi lupa sto na sat. ali doslovno. grlo mi se osuši, a trbuh radi gluposti od sebe.

I oči traže tvoje oči, i govore im, "želim te". A ti se onda usuđuješ uzvratiti taj isti pogled, i s tim pogledom grliš moje srce a ja osjećam da dodirujem tvoju dušu.

Iskreno se nadam da nemaš pojma zašto te moje oči gledaju s tolikom požudom, nadam se da ne osjećaš, da ti ne pada na pamet ništa poput LGB i tako to. jer ono ne želim da se isprepadaš i pobjegneš od mene. A toliko te želim upoznati. Dotaknuti tvoj svijet.

neznam koji mi je klinac da pišem ovakve srcedrapajuće romantične gluposti ovdje ali... ljudi..... Ja sam se zaljubijo :srce:

eto tak. i volim svih vas, tak da znate. SPREAD LOVE.

a pitanje bi trebalo biti: dogodi li vam se da se zaljubite u pogrešnu osobu, i što s tim činite? :D

:pivo: :duga:

Razumijem te, nalazim se u istoj situaciji. Grlo se suši,srce iskače, želudac........uh..Pogrešna je osoba itekako ali ne mogu si pomoći-. :sorry:

JaNNa
XoXo
Kontakt:

Post Postao/la JaNNa » 28 stu 2011 15:28

being_alive je napisao/la:
J.Fe je napisao/la:
being_alive je napisao/la: dada, točno, definitivno nije zaljubljenost, ne još. ali kako god okreneš, cura mi oduzima dah, a to mi se nikada u životu dosad nije dogodilo, da mi netko doslovno oduzme dah.

uf, a upravo mi je došla poruka od te fatalne..... :duga:
jel ti ona oduzima dah ili tvoja iluzija o njoj? to se zapravo trebaš zapitat...
i? kaj veli? :D
- veli da smo jako slične i da imamo puno zajedničkih tema i da će biti još puno prilika za druženje i sve to i da ju to veseli.... i srce mi je čak napisala. (ne ne, nisam u oblacima zbog toga, haha)... oduzima mi dah 1. njeno tijelo, 2. njene oči, 3. osmijeh, 4. duboki pogled koji mi gotovo svaki put uzvraća. kažu da su oči ogledalo duše...aj vidit ćemo i to. dakle to je šta se tiće izgleda. (nije meni izgled bitan al jebiga kad cura predobro izgleda, šta je je.)
J.Fe je napisao/la: je, to je tako, ali isto tako možeš se zaljubiti u neku osobu koja je zaljubljena u tebe, ali ti ne vidiš tu osobu kakva ona zaista je, jer si previše zaluđen tom prividnom slikom, jel.. i mislim da kad se tek zaljubiš vidiš da ipak to nije to..
do I make point here? :nezna:
....i još što mi oduzima dah su stavovi i mišljenja koja zasad dijelimo, bar ovo o čemu smo razgovarale. čini se dosta liberalna, i tako to. ali ovdje može bit puno privida, pa sam na to spremna. however girl, you DO make point ;)

i da, mislim da je straight. ali to nije problem, dok nije homofob. uostalom, ima teorija da nitko nije 100 % straight ni gay, šta vi kažete na to? :nezna:
nisam skužila ovo... Ispričavam se!
ja sam mišljenja da smo svi biseksulaci, ali dosta ljudi u to ne vjeruje..
samo nemoj zabrijavat previše! srčeka i to... zna to povuć..
a gle.. dok ne probaš ne znaš! jel razmišljaš o tome da joj se outaš?

Angela07

Post Postao/la Angela07 » 30 stu 2011 08:46

:) zašto misliš da smo svi biseksualni?
kontam da će me stanovita moderatorica ponovo prebrisati jer kao oftopicarim jel :D

JaNNa
XoXo
Kontakt:

Post Postao/la JaNNa » 30 stu 2011 09:01

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
ipak ću ti odgovorit, jer mislim da nije baš neki off ;)
zato što mislim da seksualnost ne pozna spol.

Daisy

Post Postao/la Daisy » 30 stu 2011 09:38

ja bogami sigurno za sebe znam da nisam biseksualna.

p.s. lijepa ti je griva.

Angela07

Post Postao/la Angela07 » 30 stu 2011 10:13

J.Fe je napisao/la::haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
ipak ću ti odgovorit, jer mislim da nije baš neki off ;)
zato što mislim da seksualnost ne pozna spol.
:cool2: želim naglasiti da nikada nisam offtopic, ali me se prebrisalo i to bez objašnjenja pa me to još boli i peče!

ajde molim te još malo vrti i produbi o tome da smo svi biseksualni i kaj to ustvari znači za nekakav "svakodnevni život jedinki" :)

JaNNa
XoXo
Kontakt:

Post Postao/la JaNNa » 30 stu 2011 11:22

znači da ti se može svidjeti i frajer i žena.. da želiš i možeš bit u vezi i sa frajerom i sa ženom... evo teme da više tu ne offtopičarimo...

being_alive

Post Postao/la being_alive » 30 stu 2011 20:45

a baš ste mogle, i ja mislim da nitko nije sto posto straight ni sto posto gay.... međutim ono si što jesi. ima puno ljudi koji zavaravaju sami sebe da su straight, al isto tako ima ih i koji zavaravaju sami sebe da su gay, a nisu, i to ih nikako ne može usrećiti... no, sad i ja oftopićarim.

dakle, @coppa, eeh... i moja je pogrešna, totalno.

I da, sad ih razlikujem bez problema. Samo treba malo vremena da se privikneš.
i u biti sam skužila da sam ih oduvijek razlikovala, samo nisam bila po imenima sigurna.

nema šanse da joj se outam.. zavirila sam u fejs profil.. i vidjela u statusu gej, peder, i tako to... bojim se da pripada skupini "homofoba" -.-'

ne znači da zbog tih statusa i to jest, ali....

all i need to do is forget the whole thing and throw them out of my head.

And stop looking at them in the way i can't control it :S imam feeling da su počele kužit. nadam se da je samo moja paranoja al ono.. da ga ebeš, ebeš ga. -.-

:zivjeli:
"When you touch me, I feel so alive."

Angela07

Post Postao/la Angela07 » 01 pro 2011 15:46

:cool2: pa ako autorica topica offtopicari, mogu bormeš i ja! :D
dakle, ako je sve jin i jang - u svakom jinu je malo janga i u svakom jangu je malo jina; pa ako smo svi bazično biseksualni to znači da smo svi ustvari ili pretežno heteroseksualni ili pretežno homoseksualni i tijekom odrastanja prevagne nešto od toga! :) pa su priče o tome kako netko brije malo s jednima pa malo s drugima, puste priče o samozavaravanju ili...?

being_alive

Post Postao/la being_alive » 01 pro 2011 22:06

Angela07 je napisao/la::cool2: pa ako autorica topica offtopicari, mogu bormeš i ja! :D
dakle, ako je sve jin i jang - u svakom jinu je malo janga i u svakom jangu je malo jina; pa ako smo svi bazično biseksualni to znači da smo svi ustvari ili pretežno heteroseksualni ili pretežno homoseksualni i tijekom odrastanja prevagne nešto od toga! :) pa su priče o tome kako netko brije malo s jednima pa malo s drugima, puste priče o samozavaravanju ili...?
yin i yang ne predstavlja muškarca i ženu, yin i yang predstavlja mušku i žensku polovicu U NAMA SAMIMA.... svi imamo nešto muškog i nešto ženskog u sebi, samo je pitanje tko što više osvješćuje. moje mišljenje :ruza:

Angela07

Post Postao/la Angela07 » 01 pro 2011 22:45

:cool2: jin i jang su muški i ženski princip. ne shvaćam baš što si htjela reći tim komentarom jer sam ja u stvari rekla isto što i ti u jednom dijelu svog posta :)

JaNNa
XoXo
Kontakt:

Post Postao/la JaNNa » 02 pro 2011 08:40

znači ništa??? blizanka nula bodova???

being_alive

Post Postao/la being_alive » 02 pro 2011 16:53

Angela07 je napisao/la::cool2: jin i jang su muški i ženski princip. ne shvaćam baš što si htjela reći tim komentarom jer sam ja u stvari rekla isto što i ti u jednom dijelu svog posta :)

i know i know... rekoh to onima koji misle yin i yang predstavljaju muškarca i ženu :) ona teorija da muškarci imaju više yanga, a žene yin-a....

oftopičarimo skroz na skroz a?

ma, blizanke.... mislim da ne. :)

pogrešne osobe. kao što sam i pretpostavila -.-.... :pivo:

Angela07

Post Postao/la Angela07 » 02 pro 2011 20:10

:cool2: možda nisu pogrešne, možda trebaš onu koja ti se sviđa zažvaliti tak da padne na dupe i shvati da ne mrzi gay osobe nego je jedna od njih :)

OtherMe

Post Postao/la OtherMe » 03 pro 2011 17:10

Angela07 je napisao/la::cool2: možda nisu pogrešne, možda trebaš onu koja ti se sviđa zažvaliti tak da padne na dupe i shvati da ne mrzi gay osobe nego je jedna od njih :)

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

ah da...ostanite si ok...daj si malo vise vremena pa ces vidjeti da li joj se mozes outati ili ne...a od outanja budes dalje znala sta i kako...

kod mene obicno pali...al ne bas na neke forevr-aftr staze...
----Hello I'm your mind, giving you someone to talk to...Hello...----

Odgovorite