...žalim što je ispalo da te ovim putem tražim i žalim što nisam iskoristila priliku pa te pokušala upoznati da vidim na kojoj smo "valnoj duljini", da vidim kako dišeš i ima li smisla započinjati ikakvo prijateljstvo.
Unatoč svemu, odlučila sam te pokušati naći jer mi se
jako, jako rijetko dogodi ovakvo nešto, zapravo prvi put mi se i desila nekakva kemija ovakvoga tipa. Znam da si i ti osjetila slično jer si se stalno vraćala po svoju "dozu" i s tim si mi i dala nekakvog povoda.
Dosta sam razmišljala da li da napišem ovaj post jer sam u stabilnoj(hetero) vezi i malo me strah s obzirom da se "izdajem" potpuno nepoznatoj osobi, ali isto tako se nadam da ćeš znati cijenit moju hrabrost i nadam se nekakvoj diskreciji s tvoje strane.
Pa, Sirelo

moja, iako ova poruka i nema baš nekoga smisla, možda ( sigurno?) očekujem nemoguće s obzirom na okolnosti, možda te tražim na krivom forumu, ali možda i ti imaš neku svoju sličnu priču....ali kako ne želim misliti "što bi bilo kad bi bilo" i kako smatram da je život prekratak i da bi trebalo što je više moguće guštat u njemu, odlučila sam se ovo napisati i bar tješiti sebe s onim "bar sam pokušala".
Za kraj, jedan slatki pozdrav