znate tko su bili gosti?
žak faking houdek, jedan pop, jedna ginekologinja i jedan sisački poduzetnik (-sic!)
lijepo su nahranili djecu...

došlo mi je da se javno autam.
i žao mi je kaj nisam skupila hrabrosti.
u jednom mi je trenutku došlo da

moram vam nabrojati par gluposti:
žakovo spominjanje istospolnih brakova (nastrano, bolesno, nenormalno, oni hoće brak, a normalni ljudi ne..
)popovo spominjanje istog
popovo usputno spominjanje nasilja u obitelji (naravno da ima nasilja, ali... that's it..jedna polurečenica. ljubičasto i brak su in. )
priča o zaštiti od spolnih bolesti, popov zakjlučak najjači: ABC pristup.
u wanna know what that is?
Apstinencija - Brak - Condom :laughingoutloud:
zaključci rasprave (srednjoškolac):
1. brak je vrhovna vrednota kojoj svi mladi ljudi trebaju težiti.
2. sex prije braka - zlo
3. pederi i lezbe - zlo

uglavnom... htjedoh podijeliti s vama osjećaj nemoći...
(nemojte sad zašto nisi ovo, reagirala ili ono... jerbo nisam. nisam mogla izjuriti iz bekstejđa i vikati kako su glupi i zatucani. tj. mogla sam, ali nisam. ne mrem se outati (još) u svojoj zatucanoj provinciji live na radiju sisak)
mikrofon mi ionak nisu dali. sviram bas.
uostalom, mislim da fakat ne bi apsolutno ničemu koristilo.
samo me užasno boli kad vidim kojim sve sredstvima truju ljude. kako im ograničavaju mozak na ono 5% korištenja (osnovne funkcije: brak, množenje, rad, propovijedanje naučenog) i koliko smo još daleko od ikakve ljudskosti.. inače, tu je debatu organizirala nevladina udruga!!!!
na kraju te maškarade smo skupili nofce i glasno, ekipno komentirali izrečene gluposti. najžučnije što smo mogli. pop je okrenuo glavu, houdek je bio zbunjen (jer em smo dobro svirali, em znamo misliti), voditelji su se izgubili u kablovima a klinci su se razišli pit po parkovima...
the end