Jel one isto se ubrajaju u femme i butch lezbe?
Ili i one imaju svoju kategorizaciju?
Mislim, ne bi bilo lijepo diskriminirati, jel...

hmm da, bitno da za svaku podvrstu imamo podvrstu...tamara3 je napisao/la:Mislim da bi Shane više bila tomboy.
joooj šefice, pa nisam mislila tebe napasti, to je bio kao komentar na društvo, jeltamara3 je napisao/la:A jebaga, pa nisam ja to izmislila, samo sam rekla kaj mislim kam spada ako već razgovaramo o džepovima, ladicama i podjelama.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck

Prema kome? Općenito ljudima koji se oblače/ponašaju ovako ili onako pa misliš "mora da je gej" ili onima za koje znamo da su gej pa ih onda po odjeći/ponašanju trpamo u (pod)vrste iz naslova?ReaTM je napisao/la:Koje su vaše predrasude?
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
Ja to i dalje ne znam, jedino znam da je na prvoj stranici pretrage za CroL još uvijek ovo, pa je možda zatoariadne je napisao/la:Ne znam tko je ranije rekao da je Crol na glasu kao mjesto za arhetipske lezbijke il kako god je išlo. Otkud oni znaju osim ako nemaju pojma kako netko izgleda.Ili nisu mislili na izgled? Opet zbunjujem samu sebe.
Oh I see.tamara3 je napisao/la:Ja to i dalje ne znam, jedino znam da je na prvoj stranici pretrage za CroL još uvijek ovo, pa je možda zatoariadne je napisao/la:Ne znam tko je ranije rekao da je Crol na glasu kao mjesto za arhetipske lezbijke il kako god je išlo. Otkud oni znaju osim ako nemaju pojma kako netko izgleda.Ili nisu mislili na izgled? Opet zbunjujem samu sebe.
.
OMG! Tamo imaju teme o noktima <3tamara3 je napisao/la: Ja to i dalje ne znam, jedino znam da je na prvoj stranici pretrage za CroL još uvijek ovo, pa je možda zato.
Pi je napisao/la:Ne znam uključiti osigurač kad iskoči, provela sam jedno cijelo ljeto u mraku.
U koju polovicu spada motanje cigareta i kilaža?Pušim, i to duhan, sama pravim cigarete. I to je ružno. Debela sam, to također. Sve skupa, negdje 50-50. Ne znam.