http://www.crol.hr/portal/forum/viewtop ... 39#p144039
Butch/femme/lipstick - pitanje je sad
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Spol/rod: žensko
- Status: U životnom partnerstvu
- Kontakt:
Re: Butch/femme/lipstick - pitanje je sad
Jao ljudi, evo te teme, jako sam uzbuđena što je još tu, a video je u uvodnom postu
. Pa sad vi rec'te jel to naskakivanje na jadnu femicu ili stvar zdravog razuma
.
- Pi
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
Je li u ovu?ariadne je napisao/la: U koju polovicu spada motanje cigareta i kilaža?

Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want
-
Gost
Tamara;
Nekoliko komentara.
Prvo, jako mi je drago što se ne pišu komentari tipa "ahahahahaha" "jaaaaao" "gle ju" "debilna" - <3 svim trenutno aktivnim forumašicama.
Drugo, tko zna o čemu je pričala. Svakako je nepristojna, yes. Možda je znala utočiti benzin, ali netko joj umire s druge strane - who knows?
Treće, yay za početnu reakciju ove snalažljive plavuše koja je izašla iz auta ali polijevanje vodom po automobilu? Not so much.
Četvrto, ovi tipovi su serious papčine. Thumbs down.
Sveukupan dojam - blown out of proportion, uopće ne vidim da se tu napadaju femme cure... ?
To je bila motivacija za lipstick forum?
Nekoliko komentara.
Prvo, jako mi je drago što se ne pišu komentari tipa "ahahahahaha" "jaaaaao" "gle ju" "debilna" - <3 svim trenutno aktivnim forumašicama.
Drugo, tko zna o čemu je pričala. Svakako je nepristojna, yes. Možda je znala utočiti benzin, ali netko joj umire s druge strane - who knows?
Treće, yay za početnu reakciju ove snalažljive plavuše koja je izašla iz auta ali polijevanje vodom po automobilu? Not so much.
Četvrto, ovi tipovi su serious papčine. Thumbs down.
Sveukupan dojam - blown out of proportion, uopće ne vidim da se tu napadaju femme cure... ?
To je bila motivacija za lipstick forum?
- tamara3
- Kontakt:
Miškica, kad ti netko umire s druge strane, onda se ponašaš drugačije, ajde... let's not go there. Nadalje, mislim da bih i ja pala na pod od smijeha da sam bila na mjestu papčina, i sad mi je bilo urnebesno kad sam gledala. Priznaj da bi i tebi bilo smiješno.
Nije to bila motivacija za lipstick forum, nešto je još bilo prije, tko bi se sad sjetio.
Nije to bila motivacija za lipstick forum, nešto je još bilo prije, tko bi se sad sjetio.
Pi je napisao/la:Je li u ovu?ariadne je napisao/la: U koju polovicu spada motanje cigareta i kilaža?
Zbilja? Nijedna od te dvije nije debela, očito provode puno vremena u teretani. A ne vidim ni cigarete. Mora da su femme onda.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
-
Gost
@ Tamara;
Pa tko zna što se događa s druge strane? Možda je nekome pukao nokat, loša trajna, i to su nekima stvari od života i smrti.
Je, da... stvara se kolona, žene se polijevaju vodom, vozači trube a tipovi (koje tamo rade, koliko sam shvatila) se smiju i snimaju?
Ne stvarno, nije mi bilo smiješno... bio mi je isti fail gledati kao one koji po peti put idu na audiciju za Hrvatska traži zvijezdu. :/
Pa tko zna što se događa s druge strane? Možda je nekome pukao nokat, loša trajna, i to su nekima stvari od života i smrti.
Je, da... stvara se kolona, žene se polijevaju vodom, vozači trube a tipovi (koje tamo rade, koliko sam shvatila) se smiju i snimaju?
Ne stvarno, nije mi bilo smiješno... bio mi je isti fail gledati kao one koji po peti put idu na audiciju za Hrvatska traži zvijezdu. :/
- Pi
To je prva koju sam našlaariadne je napisao/la:
![]()
Zbilja? Nijedna od te dvije nije debela, očito provode puno vremena u teretani. A ne vidim ni cigarete. Mora da su femme onda.
Evo ti onda na ova, cigareta se ne vidi, dolje je ispod ručki za promjenu smjera, majke mi.

Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want
Ah. Ali poanta je da su i jedne i druge butch, kilaža i presumably cigarete očito nemaju veze s time. Ali one ne nose suknje pa makar i granny. Pretpostavila bih da znaju s osiguračima, vjerojatno bi i ti da voziš chopper.
Ništa od ovoga ne pomaže mojoj zbunjenosti.
:head explodes:
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
- Pi
Tako, pridonesi dalje mojoj seksualnoj zbunjenosti.ariadne je napisao/la:![]()
Ah. Ali poanta je da su i jedne i druge butch, kilaža i presumably cigarete očito nemaju veze s time. Ali one ne nose suknje pa makar i granny. Pretpostavila bih da znaju s osiguračima, vjerojatno bi i ti da voziš chopper.
Ništa od ovoga ne pomaže mojoj zbunjenosti.Vidjela sam ja i debelih (?) ženstvenih žena. Šminka, haljine, štikle, negdje čak i šešir i špangice u kosi, I'm not even kidding. A i sve cure s kojima se družim a koje puše motaju duhan. Sve su isto tako strejt.
:head explodes:
Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want
Glad to be of help. 
- tamara3
- Kontakt:
Tak je, sve strejtuše na mom poslu motaju duvan isto. A evo jedne ženstvene bucke koja je 100% strejt, a ima i pljugu
:

Još i psuje ko kočijaš. 
- Jadzia Dax
- Ja sam: lezbijka
e sad ste me zbunile totalno, prvo kad sam pročitala post sam mislila da sam 100% buč, pa sam pročitala onaj Tamarin članak pa sam zaključila da definitivno nisam buč, nego, garnt 100% fem, pa sam pitala šlapu pa mi je rekla da sam 70% buč, a 30% fem sa natuhama lipstika, ali znam natočiti benzin u auto pa sumnjam i u tih 30%, no ipak, kupujem cigarete i ne motam ih pa sam si na konto toga nadodala 20% fem, ne posjedujem štikle pa sam dodala 25% buč, ali imam rozu košuljicu i par tunika, pa sam oduzela 10% buč... argh, fakin matematika
1000% konfjuzd
1000% konfjuzd
- Biseksualna Lezbijka
- Nedojebana
- Ja sam: biseksualka
^ a micica 
Unexpected sex is the best thing to wake up - unless you're in prison... 

- tamara3
- Kontakt:
Ček malo, zar samo bučice znaju točit benzinJadzia Dax je napisao/la:ali znam natočiti benzin u auto pa sumnjam i u tih 30%
zar kilaza ima veze s definicijom nezenstvene i zenstvene lezbijke? prvi put to cujem.
- tamara3
- Kontakt:
A vidiš da mi tu iznjedrujemo neke nove parametre, ko zna u što će se to pretvorit na koncu. A opet, možda stvaramo povijest
!
a nista, vidjet cemo da li lipstick jana sama toci benzin i koje su joj mjere, pa cemo znati jesmo li na dobrome povjesnom tragu. sudeci po svemu, izgleda da i broj grudnjaka ima veze s definicijom.
-
backspace
Pi je napisao/la:Većina mi je rekla da sam butch, osim hidden koja tvrdi suprotno, ne znam govori li više to o meni ili o njoj
Pušim, i to duhan, sama pravim cigarete. I to je ružno. Debela sam, to također. Sve skupa, negdje 50-50. Ne znam.
koja većina?
sulka nije debela, a cigarete mota ko velka, to je istina. i nema dana da nema lakirane nokte i neke sličice po njima, cirkonijiće, čuda.. i vrlo je submisivna. dakle, kad se sve zbroji, prototip pičkice. :*
a što se teme priče...
slažem se svim srcem.ariadne je napisao/la:Whatever. Možete vi trkeljati što hoćete, ovaj topic nema smisla bez slika.![]()
po broju grudnjaka sam prilično femme. inače prilično nisam 
a slapo, koji su parametri. ispod 90 nezenstvena, iznad zenstvena jel?
E pa jebite se, ja po broju grudnjaka skoro nisam ni žensko. 
ma cekaj ariadne, mozda je obrnuto!
-
backspace
ti si butch. al gle, ne mora ti bit bed, i ja sam. aj sad da se trbusima sudarimoariadne je napisao/la:E pa jebite se, ja po broju grudnjaka skoro nisam ni žensko.
joj kako ste u krivu. dosad je zakljuceno da su punije zene nezenstvene. a punije zene imaju punije grudi. znaci zene s malim grudima su jako zenstvene.
-
backspace
a ček, kaj se tu trudimo kao bit proglašeni ženstvenima ili kaj? jer meni to nije in, ja si iam hlače koje vise i sve 
Zadnja izmjena: backspace, dana/u 10 vel 2012 18:03, ukupno mijenjano 1 put.
Štošta je ovdje obrnuto.Daisy je napisao/la:ma cekaj ariadne, mozda je obrnuto!
Isto tako, ako femme generalno privlače butch a lipstick su femme koje privlače femme, što su onda butch koje privlače butch? Ili takvih nema?
backspace je napisao/la:ti si butch. al gle, ne mora ti bit bed, i ja sam. aj sad da se trbusima sudarimoariadne je napisao/la:E pa jebite se, ja po broju grudnjaka skoro nisam ni žensko.
Trbusima.
- tamara3
- Kontakt:
Kakva je to sad teorija? Zbunjuješ me.ariadne je napisao/la:Isto tako, ako femme generalno privlače butch a lipstick su femme koje privlače femme, što su onda butch koje privlače butch?
ja sam srela dvije butchice i slatke su kao par.. 
...život je lijep... (:
ne, ne, nemojmo o privlacenju. jer, onda cemo uvuci i karakter. drzimo se grudiju.
nije bekspejs cilj zenstvenost. cilj je proniknuti u to tko smo : ).
nije bekspejs cilj zenstvenost. cilj je proniknuti u to tko smo : ).