Što ste zadnje sanjali?

Tko smo mi u svemiru, kamo idemo, koji je smisao života, jesu li teorije zavjere istinite, što bi mogao značiti vaš noćašnji san i je li to sve na rubu onostranog?
Odgovorite
backspace

Re: Što ste zadnje sanjali?

Post Postao/la backspace » 13 vel 2012 17:23

andrej pejić :lol:
dobar ti je san skroz. daj još. daj neku seriju snova o meni kao superjunaku.

slika

a nek jedna epizoda ima nešto i za one preko 18:

slika

Kroacija
Spol/rod: ne želim definirati
Ja sam: ne želim se identificirati

Post Postao/la Kroacija » 13 vel 2012 17:26

ma guglala sam ovog kretena http://freakdeluxe.co.uk/wp-content/upl ... -Banic.png
i onda sam jos guglala tog pejica i eto, sklopila mi se trauma u snu. :/
ex invalid_user

Bash

Post Postao/la Bash » 13 vel 2012 22:00

sad bi rado rekla da sam sanjala forum, ali nisam.. :/
sanjala sam da sam na farmi konja i neki se koncert tu odvija i puno je skvotera. cili san sam nešto tražila i nekuda hodala i nikad stigla na cilj.

@Pi with superpowers: ma sigurno ni ne znam taj znak i njegove tri karakteristike :suzica: i uvik ću razočarat neznanjem, ni u snu ne može drukčije :D :ignorira trollspace:

ground.zero
Spol/rod: žensko
Status: Solo

Post Postao/la ground.zero » 13 vel 2012 22:16

I ja sam sanjala Andreja Pejića :haha:
Kao, gledam na TV neku gay seriju a on sjedi pored. I zovem ga da gledamo zajedno a on demonstrativno sjedne pred TV i kaže da ne želi gledati jer sam ja protiv gay ljudi :shock2: I onda sam išla objašnjavat da to nije istina i onda sam se probudila :D

rainbow

Post Postao/la rainbow » 13 vel 2012 22:21

sanjala sam da je tata umro, rekacija u snu je bila ala histrično dijete u nevjerici, derala sam se bogu da ga vrati - koji šok od sna

posli sam bivšu devojku vozila na onom malom biciklću za klince šta ima tri kotačića, bio je tamno plavi, nije mi baš išlo, (srećom?) je ona imala auto pa smo dalje tako nekako nastavili

zbunjola

alice
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la alice » 13 vel 2012 22:38

ajme, bila sam neka velika životinja i plivala sam, brčkala se, ronila, diiiiiiiiiiiiiivan filing :) :)
želim repete danas! hehe! bila je zelena topla voda :)
a u RL jedva se snalazim u vodi :S
'At the center of non-violence stands the principle of love.'
Martin Luther King

killer_cupcake
Kontakt:

Post Postao/la killer_cupcake » 17 vel 2012 22:40

da sam u Tommya, kupujem Cocktu i čokoladu, dođem na kasu i uredno mi naplati al onda skontam da nisam uzela Cocktu i vraćam se unutra, tražim s jedne strane - nema, tražim s druge - nema, sinjam da je 5 metara ispred mene i taman da ću je uzet, doleti neka old school jugoslavenska tetka i pita me oću li Cocktu s penicilinom ili bez :D :D :D
we have all heard what we wanted to hear, truth that sounds right to our ears

Bash

Post Postao/la Bash » 18 vel 2012 10:05

ostao mi je slučajno otvoren zamrzivač od frižidera i cijeli se stan napunio najmekšim najfinijim snijegom ikad. onda sam se naravno skinila i uronila u to i plivala i sve, a uopće nije bio hladan ni mokar samo mekan najmekši, a na dodir s kožom je pomalo sublimirao <3 onda sam uzela mobitel i slala oduševljene poruke s uputama kako si napravit takav snijeg doma, jebote bez mobitela ni u san :D

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 24 vel 2012 18:52

Miks svega i svačega jer sam opet zaspala sa mp3jem. Između ostalog da sam upoznala Jay-Z-ja i izbezumila se ko da sam upoznala ne znam koga i izletilo mi je da mi je on najdraži reper (a uopće nije jer ga ni ne slušam osim na albumu Watch the Throne) i onda mi je bilo krivo što sam mu to rekla jer sam zapravo samo htjela upoznat Kanyea. Pozvao me u backstage i baš sam ga trebala upoznati i onda se probudim.

Sad mi je naravno jasno da sam napola sanjala Niggas in Paris jer mi je i to na playlisti. Fun fun. Osim što ne. Bila sam si skroz sponzorušasta i droljasta, ew. :heartbreak: Nadam se da me nije hipnotiziralo u snu. Prokleti sotonisti, komunisti, masoni i iluminati. :nesvjest:
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck

Plague

Post Postao/la Plague » 24 vel 2012 19:40

:lol:
ja sam jednom sanjala da sam upoznala kanyeta i bio je skroz malecki, manji od mene. :shinner:

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 24 vel 2012 22:01

That shit cray. :D Ne znam koliko si visoka, ali Kanye i jest relativno nizak za muškarca. Ja ekšli i jesam viša od njega. :lol: Al dobro, on ima ogroman ego pa nadoknadi. :D
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 26 vel 2012 15:39

Sanjala sam da živim u planinama Ozark (cijeli setting kao u filmu Winter's Bone) i da me baba htjela prodat susjedima da radim za njih i njihovom unuku rađam djecu. Bila bih užasnuta da mi nije bilo toliko smiješno. :lol:

Pi
Status: U vezi

Post Postao/la Pi » 27 vel 2012 11:07

Uvijek se ponavlja da sanjam ljude s kojima imam neriješenih stvari. I uvijek su u snovima u boljem svjetlu nego u životu. Onda me tjera da mislim da griješim.

Biased! Resist!
Whatever makes you happy
Whatever you want

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 27 vel 2012 14:19

Da su Oscari trajali tri dana i da su se održavali na ulici. Ja sam trebala prezentirati zadnju kategoriju, koja zapravo nije bila kategorija nego montaža od kojih dvadeset nebitnih kategorija koje su se dodijelile prije pravog showa. Već je bio kraj prijenosa, ljudi su počeli odlaziti i trebala sam požuriti ali su me prekidali Anderson Cooper (voditelj na CNN-u koji nema veze s ovim :lol:) i Christopher Plummer pa sam triput započinjala najavu dok na kraju nisu to samo pustili i u pozadini je svirala glazba za tjeranje s pozornice. Mislim, pozornice, stajala sam na semaforu kod pješačkog prijelaza. :lol: Na kraju sam se samo naslonila na semafor i gledala kako ta montaža prolazi i onda sam se probudila.

Očito je što sam radila cijelu noć. :D

Zita
Status: U životnom partnerstvu

Post Postao/la Zita » 27 vel 2012 16:28

Fusion je napisao/la:Vjerujem. :D Imam dojam da je osoba iz sna puno sofisticiranija. :D :D :D
E da, od ovih što su šetale jedino sam prepoznala Zitu koja nije blagonaklono gledala na cijeli "događaj" :D, sve ostale su bile apstraktne (i po izgledu i po nickovima).
molit cu lijepo-ja bi to gledala itekako blagonaklono :lol:
Measure of a woman is her sense of humor

Fusion

Post Postao/la Fusion » 27 vel 2012 16:57

Krivo sam sanjala. :D

Bash

Post Postao/la Bash » 28 vel 2012 08:52

jebene životinje. progonili su me pasi, štakori, lavovi, etc jer je novi režim na snazi i ljudi koji nisu "s njima" simply must die. :x pomagala mi je dinosaurica i šuljali smo se u sjenama. onda nas je lav skužio i zaletio se na nas i ja sam pobjegla na vrh neke ruševine iz Obliviona i odozdo bacala kamenje na lava, ali sam ga naravno falila svaki jebeni put. ali skužio je i išao se popet za mnom i pustio dinosauricu. onda sam skočila na cestu i trk prema nekim kućama, ali svi ljudi tamo su bili "s njima" i prokazivali me eto je, uhvatite je, uljez uljez, onda sam pobjegla na parking koji je bio potopljen i uronila u smeđu vodu da se sakrijem iza kotača od auta, ali su me pasi nanjušili i počeli plivat prema meni i onda sam se probudila. :briše znoj:

Sleepaway

Post Postao/la Sleepaway » 28 vel 2012 21:11

Psihodeliju loncarstva uz dodatak plemenitog ljubičastog kamenja!
No I am not single. I am in a long distance relationship because my girlfriend lives in the future.

Fuga

Post Postao/la Fuga » 28 vel 2012 22:33

Kako sam pogubila sve bilješke sa sastanka, nigdje rokovnik ni audio zapisa, sva sam bila van sebe, urgirala je i policija i tako to. :D
Uz to sam i razvijala neke teorije o backupu, malo sam previše zabrijala. :sramise:

jpeg

Post Postao/la jpeg » 28 vel 2012 23:53

da su bezobzirno bacili mog misa u vodu :blushes:

miss_misty

Post Postao/la miss_misty » 01 ožu 2012 09:20

oslobožebodi me sektaša koji me progoniše cijelu noć :-o
Napolju pada kiša. A kako se već pomalo spustilo veče, upalili smo sve moje i njene cigarete iz džepova i kofera, poslagali ih po nameštaju i rekli da su to zvezde.

¤¤¤problem s wc-autobusom je u tome što nikad ne znaš kad će se odvesti¤¤¤

rainbow

Post Postao/la rainbow » 01 ožu 2012 16:14

neku noć Tamaru Obrovac, noćas Đibonija, zvo me na večeru, odbila sam ga, posli nisam opet mogla nać svoju makinu..

i svašta još neš, ne da mi se pisat

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 03 ožu 2012 14:00

Mislim da je moja ekipa iz srednje trebala ići na ekskurziju negdje i proći kroz Zagreb. Za godišnjicu mature. S obzirom na to da sam već bila u ZG-u, dočekala sam ih kad su došli pa sam namjeravala nastaviti put s njima. Došli oni i odlučili ostati jedan dan tu prije nego nastavimo. Nas pet se dogovorilo da ćemo ići negdje na pizzu ali kad sam se okrenula, njih nigdje nije bilo. U gradu je bila neviđena gužva i jednostavno smo se razdvojili. Našla sam neki kafić u blizini i sjela na terasu za jedini slobodan stol misleći da bi se one možda mogle vratiti po mene kad se snađu. Uto je pored mene sjeo Justin Timberlake koji je tu u prolazu. Na turneji je inače, ali ne tu (buuuuu). Anyway, sjeo je tu jer je tu jedino bilo slobodnog mjesta. Bio je baš zabavan i normalan, pričali smo i smijali se i onda me je pitao hoću li mu malo pokazati grad dok je tu. Ja sam rekla da nema problema i uto je došla jedna od mojih frendica. Vidjela je mene ali njega nije isprve jer joj je suncobran zaklanjao pogled. Vidjela ga je kad se približila i potpuno je zanijemila. Buljila je u njega otvorenih usta a ja sam mislila "molim te nemoj me osramotiti, trebam provesti cijeli dan s njime, pliiiiiz". Al on je bio divan ko što i mislim da je i pristao je da nam se ona pridruži. Sad mi je ovo malo blurry, mislim da je prošlo nekoliko sati i sunce je počelo zalaziti. Našli smo se u nekoj prostoriji koja je bila uređena kao dnevna soba, imala je TV i liniju koja je svirala nešto po Justinovom izboru i ovaj je bio tako uzbuđen i nije više obraćao pažnju na nas nego je plesao uokolo. Na polici ispod smo našli naš imenik iz srednje (sve četiri godine su bile u ovome). Ispalo je da ga je razrednica ostavila tamo nakon što nam je zaključila zadnje ocjene. Uzeli smo ga i počeli listati, ja sam vidjela naslove predmeta koje nisam vidjela nikad prije i rekla sam kako je ovo super jer mogu znati koje izborne kolegije uzeti ovaj semestar (?). Ili do kraja studija čak. Dok smo mi to listale, nismo ni skužile da je Justin nekud otišao a nama je bilo vrijeme vratiti se u bus i krenuti dalje. Došli smo ranije, bus još nije bio pun i počeli smo pričati kako jedva čekamo da dođemo na odredište (ne znam koje je bilo) iako nam treba par dana. Onda sam ja rekla kako mi je samo putovanje najdraži dio ovoga, pa makar to značilo da ćemo se gužvati u busu nekoliko dana. Tako je negdje završio taj san.

Onda sam sanjala da idem pokupiti frenda koji zadnjih tjedan dana živi kod neke svoje frendice koju nikad nisam upoznala. Ispalo je da je njena obitelj jako bogata i imaju ogromnu kuću sa jako puno soba. Nekako sam našla njegovu i pitala ga je li spreman. On je rekao da nije još jer je ta njegova frendica htjela i da ja ostanem jedan dan da me upozna, a i neki plesni turnir se održavao kod nje (?). Rekla sam mu da sam na Facebooku vidjela da je napokon pogledao "2001: A Space Odyssey" i pitala ga kakav mu je bio. Rekao je da mu se svidio i da ga možemo gledati opet zajedno ako hoću. Rekla sam da može i uto je njegova frendica došla da me upozna. Uhvatila me ispod ruke i počela me navlačiti za sobom jer mi je htjela pokazati kuću. Pitala sam ju za film, ona je rekla da nema problema, ali da samo mora otići kod sestara u sobu po DVD. Odvukla me je i tamo. Ispalo je da ima četiri sestre. Jedna je visila na kompu i chatala na MSN-u tako da nas nije uopće doživljavala, jedna je čitala knjigu, jedna se šminkala a jedna se izležavala na krevetu i buljila u strop cvileći kako joj je dosadno. Ova je pitala gdje je DVD ali su se njene tri sestre u glas počele derati na nju da stalno uzima njihove stvari i ostavi ih negdje i ne može ih naći itd itd. Nastao je pravi kokošinjac i počele su se sve više derati pa sam se ja neprimjetno odšuljala van iz sobe i zatvorila vrata. Tamo je stajao moj frend sa sveznajućim smješkom na licu, kao "ovo se dogodi svako malo i potrajat će". Rekao mi je da će mi nešto pokazati i da krenem za njim. Odveo me do nekog hodnika gdje je bilo puno soba i otvorio je jednu. Ispalo je da je svaka soba jedna videoigra i da postaneš igrač u njoj kad uđeš unutra, ali da možeš i umrijeti kao i svaki lik u igrama. Možeš izaći tijekom igre ili početi ispočetka, ali ako umreš, onda umreš. U jednoj sam bila bačena u ocean i na mene su pustili neke potencijalno nasilne ribe ili tako nešto. Tamo je bila olupina potonulog broda gdje sam se mogla sakriti ali generalno sam se osjećala strašno klaustrofobično jer mi je vidokrug bio jako smanjen s obzirom na to da su mi alge i nekakva prljavština stalno ulazile u facu a nisam ni imala naočale. Izašla sam otamo nekako. Mog frenda nigdje nije bilo, pretpostavila sam da je u jednoj od igara. Meni je toga bilo dosta pa sam krenula na drugi kraj kuće. Čula sam glazbu i slijedila ju. Došla sam do velike dvorane u kojoj je neka ekipa vježbala koreografiju. Izgledali su mi kao Glee. Možda je tamo i bilo par glumaca iz serije čak, ne sjećam se baš najbolje. Uglavnom, shvatila sam da ih dosta znam otprije dok sam plesala, prije nego sam sjebala koljeno i prestala (wtf). Pogledala sam par plesova i skužila da se sa svakim sljedećim sve više smanjuje broj plesačica dok na kraju nisu bili sami muški. Nije mi bilo jasno zašto se cure nisu htjele prijavljivati (prijave su bile slobodne). Baš sam htjela otići jer mi je postajalo dosadno, kad me je jedan od dečki pitao je li mi koljeno bolje i bih li pokušala plesati s njima. Savila sam nogu par puta i testirala koljeno, ispalo je da je kao novo. Baš kad sam im se htjela pridružiti, upadne onaj moj frend i kaže da me treba jer se u jednoj od onih igara nešto otelo kontroli i da to ne može riješiti sam. Krenem za njim i uđemo u igru koju je on igrao. Stigao je na jedan od najviših levela i nije se mogao nositi sa neprijateljima koji su se nekontrolirano umnožavali. Dok nas je on štitio od napada, ja sam pokušala pronaći izvor odakle dolaze. Našla sam ga i pokazala frendu, rekla sam mu ako to raznese, trebali bi nas prestati napadati. But no. To ih je jedino ojačalo i bilo ih je sve više pa smo se počeli povlačiti u panici jer smo znali da ćemo poginuti ako nešto ne poduzmemo. Rekla sam mu da iskoristi onu neku bombu koja ima domino efekt i kad raznese jednu stvar, raznese i sve ostalo što je bilo pored toga, i one sljedeće, itd. On je to učinio i vidjeli smo da nam plan pali. Izašli smo van ali sam ja vidjela da je jedan od neprijatelja uspio isto izaći i nije mi bilo jasno kako. Samo sam znala da ovo nikako ne može biti dobro i da je vjerojatno katastrofa na pomolu. I tu se probudim.

E svašta.

omnia

Post Postao/la omnia » 07 ožu 2012 23:21

Svašta nešto nepovezano.

Svoj bivši razred, da još nismo maturirali, ali smo se dogovorili da ćemo dogodine ići na repeticije kod prof. iz Hrvatskog.

Zatim, da sam bila na poslu, lijevala je kiša i bilo krcato ljudi, a ja ništa nisam stizala.

Da sam bila jedna od kandidatkinja za Ljubav je na selu :haha:

I, zadnje, najuznemirivajuće, da mi se odvalio dio prednjeg zuba :aaaa:

omnia

Post Postao/la omnia » 10 ožu 2012 11:30

Više snova, ali samo se sjećam ovog zadnjeg:

Došla sam u jednu usku ulicu u kojoj je bila slastičarna, ali ovog puta je to bio frizerski salon. Frizerka je bila lijepa i zgodna djevojka te me počela šišati bez da me išta pitala, onako nasred ulice, bez stolice ni ičega.
Bilo mi je malo čudno, al' bila je zgodna pa eto. :nezna:

I tako, stojimo mi nasred ulice, ona na stepenici, ja mirno ispod, kad mi se ona počne previše približavati. Doslovno me dodirivala tijelom i usput šišala. Stvarno ne znam kako je to izvela.

To svo diranje mi ne bi smetalo, ali moja mama je bila sjedala na stepenicama iznad, i ja sam rekla djevojci: Daj, nemoj, pa mama mi je gore.
Uskoro je završila sa šišanjem, izvadila mi je šiške i skratila vrhove. Super mi je stalo.
Otišla je unutra, a ja sam se pošla javiti mami i ušle smo u salon da platim.

Djevojka se u međuvrmenu presvukla jer joj je smjena bila gotova. Mama mi je govorila da moram otići u banku, podignuti neke pare koje mi je tata ostavio te da su oni tamo zatvorili svoj račun.

Imala sam točno onoliko novca uza se koliko sam trebala dati frizerki, ali ona je otišla unutra, a ja za njom.

Raspričale smo se i počele se penjati po nekom zavinutom stubištu. Pozvala me da odem sutra s njom i njenim prijateljima na neki otok na kavu. Prešle smo stubište i izašle na nekakvu terasu s koje je pucao pogled na more i obližnji otočić.
Morala sam odbiti njen poziv jer sam se već imala naći sa svojim prijateljima i ići na neki od otoka, samo se nisam mogla sjetiti koji.

Na toj terasi je bilo ljudi, ispred nas, na zidiću je sjedio srednovječni par, zaključila sam da su povratnici iz Njemačke. Započeli su razgovor sa mnom i tom djevojkom. Stvarno sam htjela reći curi na koji otok moram ići pa sam pitala čovjeka na kojem od Elafita se nalazi plastična glava patka kao turištička atrakcija. :haha:

Ispostavilo se da uopće nije na nikakvom otoku, nego na poluotoku i da mi tamo idemo autom, a ne brodom.
Taman sam htjela predložiti djevojci da se vidimo koji drugi put, kad mi je zvonio mobitel.

A baš mi je bilo napeto.

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 15 ožu 2012 15:22

Maloprije sam naletjela na Julie Andrews na Youtubeu i sjetila sam se da sam sinoć sanjala kako sam ju upoznala i da mi se outala i ispričala cijelu životnu priču. I sad umirem od smijeha. :lol: :lol:

bašja
Status: U vezi

Post Postao/la bašja » 17 ožu 2012 08:29

ariadne je napisao/la:Maloprije sam naletjela na Julie Andrews na Youtubeu i sjetila sam se da sam sinoć sanjala kako sam ju upoznala i da mi se outala i ispričala cijelu životnu priču. I sad umirem od smijeha. :lol: :lol:
odlično!! meni na nju cijeli život gaydar zvoni!
How did a housepet, who ignores people, get into our lives? They basically domesticated themselves.

Sleepaway

Post Postao/la Sleepaway » 18 ožu 2012 09:58

brodove ,mamu, blah
No I am not single. I am in a long distance relationship because my girlfriend lives in the future.

Sleepaway

Post Postao/la Sleepaway » 19 ožu 2012 09:31

izgubljeni grad u nivoima , medvjeda na prvom, sestru na drugom i dogu na trećem... staklenu čašu

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 19 ožu 2012 16:20

bašja je napisao/la:
ariadne je napisao/la:Maloprije sam naletjela na Julie Andrews na Youtubeu i sjetila sam se da sam sinoć sanjala kako sam ju upoznala i da mi se outala i ispričala cijelu životnu priču. I sad umirem od smijeha. :lol: :lol:
odlično!! meni na nju cijeli život gaydar zvoni!
Pa kažu da je u Hollywoodu javna tajna da su i ona i njen pokojni muž gej. Ona je navodno većinu života u vezi sa Carol Burnett. Ne znam zašto ovo znam, ne pitaj. :D

Odgovorite