dopičnjak?naughty123 je napisao/la:za dop
ot- sretno sretno svima

dopičnjak?naughty123 je napisao/la:za dop

e ovo, samo Zg, jelOoooo je napisao/la:vise ne znam kome sam se javila, a tko meni? u svakom slucaju sve rjedje komuniciram preko ppa.
neke zene koje sam upoznala preko crola, su mi postale sastavni dio zivota (iako neke na distanci), ali mi znace.
odgovaram na pp, ali mi se ne da upoznavati na taj nacin vise. mada volim dobiti smislenu pp. razveseli me.
postajem zatvorenija po tom pitanju, cak i po pitanju zadra.
hm.. ne bi ja tako..omnia je napisao/la:Nikom se ja nisam javila, iako mi ima par jako interesantnih cura, al nekako, ne znam, što da napišem: Ej, bok, ti si meni super?
![]()
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
Pa ne bih ni ja, mislim, ni nisam. A nadovezujem se javnoJ.Fe je napisao/la:hm.. ne bi ja tako..omnia je napisao/la:Nikom se ja nisam javila, iako mi ima par jako interesantnih cura, al nekako, ne znam, što da napišem: Ej, bok, ti si meni super?
![]()
probaj se nadovezat na neki post koji ti je dobar i krenut će dopisivanje samo od sebe.
ko da nedostaje između pošalješ i pm dvije riječi: sve u. al to je sad nebitno, nego dakle, želiš da ti pošaljem pp jel? :*ariadne je napisao/la:Ma da. To je ono kad se hoćeš nadovezat na nešto ali bi bilo off topic pa onda pošalješ pm. Recimo. Umjesto da te prebacuju u Dnevnu ili off. *kašlj* backspace *kašlj*
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
Meni se javljaju samo ~ODABRANEbackspace je napisao/la:@a, ma joooj, vidi je sad, mislim, izvlačiš se sad, ono, svima nam je jasno da želiš da ti pošaljem pp.. al dobro, neću inzistirat.
duboko se ispričavam što zbog mene završavate 'tamo negdje dolje', iako mislim da bi to trebala biti obećana zemlja. al dobro, neću više nikad.